Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LAST (PC) - Poszukiwani towarzysze do zespołu! :)

krzychulski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Nazywam się Krzysztof i poszukuje grupy ludzi którzy pomogą mi z pewnym projektem. Jednym słowem szukam osób którzy tak jak ja chcą realizować się w swojej pasji :D (I może coś z tego zarobić heh).

Gatunek: Horror/survival

Silnik: Unity 3D/Unreal

W grze głównym zadaniem będzie przetrwać. Typowy survival/horror z elementami sieciowymi. Nie będzie to typowy survival typu Rust czy The forest. Większy nacisk chciałbym połozyć na horror. Wiecej informacji udziele osobiście .

Przechodząc do sedna. Głównie poszukiwany jest programista z dobrą znajomoscią silnika Unity. Nie pogardzę również osoby od dzwieku czy też innym grafikiem. Ja zajmuje się grafiką w programie/silniku Blender. Nie mam dużego doświadczenia (1,5r), jednak co nieco juz wiem i mysle, że jestem gotowy na wiekszy projekt. Ponizej przedstawiam grafike do projektu, dopiero dzisiaj zacząłem coś skrobać. Są to narazie szkice, grafiki poglądowe wiec prosze się nie zrażać...

Kontakt najlepiej na pw :)

post-1531343-0-09337300-1471557195_thumb.png

post-1531343-0-93811800-1471557240_thumb.png

post-1531343-0-89343300-1471557239.png

Opublikowano

Nie wydaje Ci się, że Unreal Engine 4 byłoby lepszym rozwiązaniem, niż unity? :v

W sumie dostosuje się do znajomości programisty. Jeśli lepiej czuje się w unreal to jak najbardziej.
Opublikowano

No niestety ale Unity ma słabą optymalizację i nadaje się do tych mniej zasobożernych, prostych gier. Unreal Engine jak najbardziej.

Jeśli pomogłem Tobie zrozumieć Twój problem, nawet w obojętnie inny sposób, możesz dac mi '+', ale nie musisz, chociaż to pomoże ludziom zauważyć, że to pisze osoba, która ma dobre poważanie u innych i zaufają mu.

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Nazywam się Krzysztof i poszukuje grupy ludzi którzy pomogą mi z pewnym projektem. Jednym słowem szukam osób którzy tak jak ja chcą realizować się w swojej pasji :D (I może coś z tego zarobić heh).

Gatunek: Horror/survival

Silnik: Unity 3D/Unreal

W grze głównym zadaniem będzie przetrwać. Typowy survival/horror z elementami sieciowymi. Nie będzie to typowy survival typu Rust czy The forest. Większy nacisk chciałbym połozyć na horror. Wiecej informacji udziele osobiście .

Przechodząc do sedna. Głównie poszukiwany jest programista z dobrą znajomoscią silnika Unity. Nie pogardzę również osoby od dzwieku czy też innym grafikiem. Ja zajmuje się grafiką w programie/silniku Blender. Nie mam dużego doświadczenia (1,5r), jednak co nieco juz wiem i mysle, że jestem gotowy na wiekszy projekt. Ponizej przedstawiam grafike do projektu, dopiero dzisiaj zacząłem coś skrobać. Są to narazie szkice, grafiki poglądowe wiec prosze się nie zrażać...

Kontakt najlepiej na pw :)

Podejrzewam, że zespołu nie znajdziesz jeżeli wstępnie nie przedstawisz więcej o grze no powinno to przynajmniej dać większe szansę na sukces odnalezienia jakiegoś programisty bądź innej osoby. No i polecam też zarzucić więcej zdjęć z grafiką jaką dałeś radę zrobić co też powinno przyśpieszyć proces ponieważ ktoś może się zaciekawić. No i na koniec mojej wypowiedzi to nie licz na za wiele bo tutaj w dużej części ludzie pytają się od czego zacząć po czym zapewne nic nie robią, oczywiście są też tu ludzie, którzy się na tym znają ale wątpię żeby ich to zaciekawiło. Więc jak nie szukasz na innych forach to powinieneś zacząć.

VGE BEZ TŁA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...