Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hall Of Fame | Season 6 Episode 3 | Brak Webshopu | Start 20.08.2016 15:00

ax0ax0ax0ax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czytałem gdzieś że walczyli z balansem, faktycznie widać że conieco jest inaczej, w kazdym razie widzac to ze jak cos niezgrabnego wychodzi to za 10 minut jest ogarniete, wiec jesli na maxach bedzie cos nie tak z pvp prawdopodobnie mozna liczyc na dostrajanie

gram, i polecam

@up

jesli chodzi o ilosc online, to strzelam ze 50-60+ bo faktycznie sporo spotow obstawionych

mysle ze jezeli administracja ogarnela by sie z cebulowaniem posta i tego "admin posta" zeby nie denerwowac zagranicznych to bylo by jeszcze lepiej.

a tak to pierwszego dnia prosili chociaz o czesc info w jezyku angielskim, juz przestali... (ale widzialem ze paru jeszcze gra:) )

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czytałem gdzieś że walczyli z balansem, faktycznie widać że conieco jest inaczej, w kazdym razie widzac to ze jak cos niezgrabnego wychodzi to za 10 minut jest ogarniete, wiec jesli na maxach bedzie cos nie tak z pvp prawdopodobnie mozna liczyc na dostrajanie

gram, i polecam

@up

jesli chodzi o ilosc online, to strzelam ze 50-60+ bo faktycznie sporo spotow obstawionych

mysle ze jezeli administracja ogarnela by sie z cebulowaniem posta i tego "admin posta" zeby nie denerwowac zagranicznych to bylo by jeszcze lepiej.

a tak to pierwszego dnia prosili chociaz o czesc info w jezyku angielskim, juz przestali... (ale widzialem ze paru jeszcze gra:) )

wczoraj około godziny 20 na serwie dobiło 80+

Licznik jest opracowywany przez Mephisa, męczy się z nim od wczoraj więc kwestia czasu i się pojawi.

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

Dzisiaj w nocy będziemy robić z balansem postaci, dokładnie wszystko posprawdzamy i ustawimy tak jak przystało :)

Licznik online dodałem na stronkę - skromny ale jest.

Jak macie jakieś sugestie, pytania odnośnie serwera to proszę śmiało pisać :)

Zapraszamy!

Opublikowano

ja z przykroscia musze powiedziec ze koncze gre. server super i ustawienia dla mnie swietne ale niestety licznik online spadl tak bardzo ze zniechecilo mnie to do gry. trzymajcie sie i do nastepnego :) A tobie mephis zycze powodzenia w dalszej karierze mu :) pzdr. Borsuk

Opublikowano

Dlaczego strona nie działa? Czekam do jutra na jakieś info od administracji serwera. W przeciwnym razie przenoszę publikację do archiwum.

Opublikowano

strona nie działa bo została przez nas wyłączona, pracujemy nad nowymi projektami, nowym wyglądem, nowym stylem.

Więcej nie mogę zdradzić gdyż plany związane z serwerem mogły by legnąć w gruzach.

Opublikowano

nie polecam.

Nie wiem z czyjej winny ale serwer nie stał nawet 2 tygodnie...

Ktoś na wstępnie pisał że jeżeli Ibanez jest GM to serwer długo nie postoi i miał rację.

brak słów aczkolwiek to dość typowe w mu ;p

Opublikowano

nie polecam.

Nie wiem z czyjej winny ale serwer nie stał nawet 2 tygodnie...

Ktoś na wstępnie pisał że jeżeli Ibanez jest GM to serwer długo nie postoi i miał rację.

brak słów aczkolwiek to dość typowe w mu ;p

co ma moja osoba do funkcjonowania servera ? on wciąż jest odpalony i jak najbardziej działa, zwyczajnie nad nim pracujemy.

co więcej, nie wiem czy jesteś aż tak leniwy ale 24h po starcie serwera zrzekłem się pozycji gm by grać na serwie z graczami więc twoje słowa są tutaj kompletnie nie trafione...

Opublikowano

Co sie do ch... dzieje z polskimi serwerami? nie ogarniam ,że każdy serwer nie wytrzymuje więcej niż pół roku a większość nawet miesiąca,multum edycji i kolejne zapowiedzi ,że będzie super a jest tak samo .Przyznam ,że w Polsce zainteresowanie muo spadło to widać  ale i tak jest sporo ludzi grających na zagranicznych serwerach bo w Polsce nie ma nic stabilnego. Dużo graczy z którymi grałem nie wchodzi na polskie serwery bo szkoda im na to nerwów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...