Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hall Of Fame | Season 6 Episode 3 | Brak Webshopu | Start 20.08.2016 15:00

ax0ax0ax0ax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hasło do pokoji (Luźne gatki z Adminami, Mam problem/buga: halloffame 

Zacytuje ze strony głównej :D Chce ktoś Luźne gatki Admina? 

nie masz się do czego przypierdalać Typie?

Nazwy podkanałów zrobione w celach humorystycznych a ty się przypierdalasz do Gatek? co ty masz w ełbie chłopie?.

Numer buta, pesel, pin do karty też byś chciał? może jeszcze adres zamieszkania całej ekipy i czy mają rodzeństwo? Takie informacje sa poufne i Ty gościu nie powinieneś się o to martwić :).

Ktoś kto hejtuje pod każdą publikacją, nie ma pojęcia o grze, nie umie operować w tym czym się niby zajmuje i w dodatku razem z koleżkami wszędzie hejtuje co się da a samego siebie zachwala jaki to on jest dobry i doświadczony. K***a jesteś śmieszny jak plandeka w polonezie.

Wyjdź i nie wracaj chwaście.

HoF, nie przejmujcie się burakiem, on zawsze i wszędzie w*******a swoje 5 złotych i zawsze musi się do kogoś przyjebać. Wierzę że serwer wypali i będzie dobrze prosperował. Czekam na start.

spokojnie, to jest publikacja, każdy może się wypowiedzieć w lepszy czy gorszy sposób. Niech wypowiada się jak chce, mi osobiście nie przeszkadza że sie do mnie przywala bo jeśli się przywala to znaczy że ma jakiś problem albo ze sobą albo zwyczajnie czegoś zazdrości.

Pora kontynuować dyskusje na temat serwera bo publikacja zbacza na złe tory.

xD  xD  xD  Większego debilizmu to chyba jeszcze nie widziałem, żeby ktoś napisał. Rozumiem, że według Ciebie każdy krytyk ma jakiś problem ze sobą lub komuś zazdrości? Człowieku, wszyscy Cię kojarzą z publikacji jednego serwera, który w ogóle nie ruszył, jak płakałeś o arenę. Każdy już wie, że jesteś gimbem, więc nic dziwnego, że nikt nie patrzy optymistycznie na serwer z takim GM-em. Poza tym, cały czas rozmawiamy o serwerze. Jego administracji, czy kanale jaki sami podajecie. Wszystko to ma związek z serwerem, więc skończ pierd*** o zbaczaniu na złe tory. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hasło do pokoji (Luźne gatki z Adminami, Mam problem/buga: halloffame 

Zacytuje ze strony głównej :D Chce ktoś Luźne gatki Admina? 

nie masz się do czego przypierdalać Typie?

Nazwy podkanałów zrobione w celach humorystycznych a ty się przypierdalasz do Gatek? co ty masz w ełbie chłopie?.

Numer buta, pesel, pin do karty też byś chciał? może jeszcze adres zamieszkania całej ekipy i czy mają rodzeństwo? Takie informacje sa poufne i Ty gościu nie powinieneś się o to martwić :).

Ktoś kto hejtuje pod każdą publikacją, nie ma pojęcia o grze, nie umie operować w tym czym się niby zajmuje i w dodatku razem z koleżkami wszędzie hejtuje co się da a samego siebie zachwala jaki to on jest dobry i doświadczony. K***a jesteś śmieszny jak plandeka w polonezie.

Wyjdź i nie wracaj chwaście.

HoF, nie przejmujcie się burakiem, on zawsze i wszędzie w*******a swoje 5 złotych i zawsze musi się do kogoś przyjebać. Wierzę że serwer wypali i będzie dobrze prosperował. Czekam na start.

spokojnie, to jest publikacja, każdy może się wypowiedzieć w lepszy czy gorszy sposób. Niech wypowiada się jak chce, mi osobiście nie przeszkadza że sie do mnie przywala bo jeśli się przywala to znaczy że ma jakiś problem albo ze sobą albo zwyczajnie czegoś zazdrości.

Pora kontynuować dyskusje na temat serwera bo publikacja zbacza na złe tory.

xD  xD  xD  Większego debilizmu to chyba jeszcze nie widziałem, żeby ktoś napisał. Rozumiem, że według Ciebie każdy krytyk ma jakiś problem ze sobą lub komuś zazdrości? Człowieku, wszyscy Cię kojarzą z publikacji jednego serwera, który w ogóle nie ruszył, jak płakałeś o arenę. Każdy już wie, że jesteś gimbem, więc nic dziwnego, że nikt nie patrzy optymistycznie na serwer z takim GM-em. Poza tym, cały czas rozmawiamy o serwerze. Jego administracji, czy kanale jaki sami podajecie. Wszystko to ma związek z serwerem, więc skończ pierd*** o zbaczaniu na złe tory. 

a to już tylko i wyłącznie problem ludzi którzy tak mnie postrzegają ;)

Haters Gonna Hate

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

Przydałby się licznik Online bo jak jutro lub pojutrze będzie 30 to porażka ogółem

Opublikowano

ja to bez żadnych lagów a własnie spodziewałem sie że mogą byc jak narazie bez zastrzeżeń :D

Przedchwila cos ponad 60 było

Opublikowano

Bardzo przyjemnie się gra, wbijać ludzie i ekspić! Serwer do tej pory działa bardzo stabilnie, admini wprowadzają poprawki, coraz rozsądniej ten serwer wygląda.

Opublikowano

server fajny. spoko sie gra ludzi 60 jakos wiec spoko. koszt za resa 100m ale na arenie po 500k leci to chwila moment uzbierac

Opublikowano

Z Dniem dzisiejszym Oficjalnie rezygnuje ze stanowiska GM na serwerze, jest to moja osobista decyzja, bez wpływu osób trzecich.

Serwer wystartował poprawnie, nie było żadnych problemów, jest dopracowany i gotowy do długiej podróży w której pragnę być jednym z pasażerów.

Serwer ma Doskonałą Administracje, nie potrzeba im piątego koła, Bycie GM wiąże się z obowiązkami i wyrzeczeniami na które nie mogę sobię pozwolić. Odebranie sobie możliwości gry prywatnej na tak dobrym serwerze było by dla mnie nie do zniesienia stąd taka a nie inna decyzja.

Mam nadzieje że uszanujecie i zrozumiecie moje przesłanie.

Pozdrawiam

Ibanez

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

Grała taka postać Adam, dostał bana? Był to gm, admin czy co? Bo w przeciągu pierwszego dnia miał najwiecej rr... 

Pewnie postac Ibaneza i dlatego zrezygnowal ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...