Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witanie się a

Gość Mahometa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zastanawiam się jak witacie się z kobietami? podajecie ręke czy samo cześć wystarczy? zawsze mnie to zastanawiało żeby głupio się nie poczuła ale też żeby nie urazić.. 

Z kolegami to mocny uścisk dłoni wystarczy, a że raz podałem ręke babie(suka gruba ) to niechcący ścisnąłem jakbym się witał z chłopem (trochę było krzyków)  jak się jest w grupie to ominąć dziewczynę? ( u nas w szkole za dużo dziewczyn nie było więc pytam xD a jak były to trzymały się grupami z tej samej płci)

Opublikowano

buziak w policzek lol

aha czyli języczek odpada szkoda 

czekam na kolejne odpowiedzi do poważnego tematu

pozdrawiam was wszystkich

Opublikowano

Z kolegami rąsia, przed osiemnastką dzień dobry do faceta i kobiety, po osiemnastce czesc i ręka do faceta a do kobiety to tylko czesc a jak babka chce reke to dajesz reke

Opublikowano

Dajesz buziaka normalnie w policzek

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

A przypierdol im raz z bani

Same będą Cię omijać

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Z mężczyznami uścisk dłoni, a z kobietami przytulenie. 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Podchodzisz do niej, klękasz i mówisz "hej, fajna z Ciebie dziołcha- ściągaj majty będziemy się miłować".

Fajnie sie z Ojcem bawisz.

Co do witania przytulanie w gimbach jest.

Opublikowano

To zależy w sumie, dziewczynę, którą pierwszy raz widzę to bardziej uścisk ręki, a za kolejnym razem po prostu przytulenie. A z chłopakami to różnie, bo z niektórymi mam specjalne swoje przywitanie, a z niektórymi po prostu podanie ręki :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Podchodzisz do niej, klękasz i mówisz "hej, fajna z Ciebie dziołcha- ściągaj majty będziemy się miłować".

Fajnie sie z Ojcem bawisz.

Co do witania przytulanie w gimbach jest.

K***a nie mogę xD

Gościu po sposobie witania ocenia, gdzie ktoś chodzi do szkoły. 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Jak są to takie zwykłe koleżanki to "cześć" wystarczy, jak są Ci bliższe to przytul.

Opublikowano

Z kolegą no to normalnie "cześć, jak leci" i podajemy sobie rękę, samo cześć wystarczy. Z dziewczyną zawsze się witam w taki sposób, że mówię "hej" albo też "cześć" i tyle wystarczy, jeżeli będzie to jakaś dobra koleżanka i dawno się z nią nie widziałem to mogę ją przytulić, ale bez przesady. 

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...