Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion nowy gracz jaki set do PVE?

oscarx7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A można coś kupować za BM co pozniej mozna sprzedać za kinah? Coś słyszałem o tym ,ale nie bardzo mam się od kogo dowiedzieć,kupiłem GP i teraz chciałbym polatać własnie na insty żeby kinah pozarabiać,ale nie mam PT  żebym solo mógł biegać,co sądzicie o instancji katalamize w tym secie co mam będą brali do pt? będę go przerabiał na ten set bohatera,ale to jak wbije 68 lvl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nakupiłem sobie skrzyń za złote monety/platynowe i mam 67 lv i nie moge ich pootwierać pisze,że wymagany minimalny poziom 50 o co chodzi ? Uzbieralem jak na razie 500k AP i zastanawiam się czy przerabiać set plemienia na ten drugi lepszy tylko,że na 67 lv otrzymam 96% jego bonusów

Opublikowano

Być może się zbugowało przez to, że wcześniej maksymalnym levelem był 65.

To bez znaczenia, i tak będzie lepszy po prostu wbijając lvl będziesz dostawać kolejny %.

Opublikowano

Nakupiłem sobie skrzyń za złote monety/platynowe i mam 67 lv i nie moge ich pootwierać pisze,że wymagany minimalny poziom 50 o co chodzi ? Uzbieralem jak na razie 500k AP i zastanawiam się czy przerabiać set plemienia na ten drugi lepszy tylko,że na 67 lv otrzymam 96% jego bonusów

Odnośnie skrzyń za złote i platynowe monety - to nie bug, tylko moim zdaniem kolejny błąd w tłumaczeniu ( niestety ). Te skrzynki zawsze można było otwierać w taki sposób -> złote bodajże mając lvl od 30-40 i nie większy, platynowe od 40 - 50 i nie większy. 

Ja kiedyś też tak przerypałem sobie z platynowymi skrzynkami i postacią z lvl 51 już nie mogłem ich otworzyć, więc specjalnie stworzyłem kolejną postać, która używałaby tej samej biżu, żeby móc na niej pootwierać i potem przez magazyn konta przenieść biżuterię. 

A jeśli chodzi o skrzynki za bm, które kiedyś się sprzedawało w katalam ( właściwie nie skrzynki tylko suple ), to jeśli po tej aktualizacji nic się nie zmieniło, to normalnie w Akaron w środkowym garniaku jest sprzedawca tych supli i można to dalej robić. 

Opublikowano

Powoli zaczynam ogarniać już gre ;) Teraz jeszcze zastanawiam się nad zarabianiem i myślę o alchemii,podobno na Barusie można na niej ładnie zarabiać? Na instach średnio nie mam z kim latać w pt,każdy legion wymaga ts3 a ja nie przepadam za ts i nie wiem jak zacząć tą alchemię co w niej robić itd

Opublikowano

Każdy legion wymaga TS3, bo ta gra bez komunikacji = 0
Nikomu nie chce się pisać taktyk na instancjach. Komunikacja głosowa jest dużo prostsza, a na instancjach PvP, albo na open world to już w ogóle.

Alchemia? Najpierw to byś musiał to nabić na okolice 500lvla, aby na tym zarabiać w miarę dobrze. Ale na mniejsze lvle masz np. scrolle na bieganie, więc możesz to tworzyć i sprzedawać. Scrolle zawsze będa kupowane.

Opublikowano

Czyli muszę ogarnąć ten ts,może w Aiona grają bardziej ogarnięci ludzie i nie będzie spin co 10 sec,mam 8 dni na zarobienie na GP (za 8d mi się kończy aktualny),teraz biegram Rentus hard i selam proszki itd potrzebuję jeszcze 70kk zarobić,musze sprawdzić czy da się sprzedać te AP.Jeszcze jedno opłaca się dropić te medale ognia  czy jakoś tak?Tam za jedna instancje dostaje się ich prawie 600

Opublikowano

.Jeszcze jedno opłaca się dropić te medale ognia  czy jakoś tak?Tam za jedna instancje dostaje się ich prawie 600

Masz na myśli medale próby ognia, za arenki? Wymieniasz je na ekwipunek pvp 55/60lvl. Można je sprzedawać na broku, ale po cenie, nie wydaje mi się żeby to ktoś kupował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...