Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura] Ukinarr

Gość ZEDn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373291180-U247153.png

Tematyka: x
Wysokość: 180
Szerokość: 430
Kolorystyka: Obojętnie, lubię oczojebnosc. Jeśli już to coś pod całość tła jeśli nie jest czarno białe.
Dodatkowe informacje od zlecającego: Zdam sie na waszą twórczość. Proszę o coś oczojebnego, z napisem "Ukinarr".
Materiały do wykorzystania: Mogą być to postacie z gier, jakieś fajne ujęcia czy cokolwiek. Coś epickiego i kolorowego! Jeśli już naprawdę chcecie tematyke to ostatecznie League of Legends lub Manchester United. Jakieś smuże czy coś.
Opublikowano

Przepiękne, dotniesz mi do pierwszej wersji avatar?

Dała byś radę jakoś inaczej nick ułożyć? I zmienić od razu napis na "Ukinar.". Możesz dodać też jakiś fajny cytacik o grach czy coś. :D

Pierwszą wersję przerób. Dzięki z góry, potem jak zobacze to zabiore sie za lajki.

Opublikowano

Niestety, ale wyskakuje mi komunikat o problemie z dyskiem twardym na pc, więc nic nie zrobię, wybacz >.< Avka możesz sam wyciąć lub poproś kogoś innego, aby "wyciął" z tej sygny, ja naprawdę nie mam jak :<

Opublikowano

No dobra, w każdym razie wielkie dzięki. :D W miarę możliwości korzystania z telefonu będę dawal lajki :p

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...