Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś  z was miał ten internet cyfrowego polsatu z plusa bez limitu.

A i czy jak by się dużo rzeczy pobierało albo grało to czy internet jest coraz gorszy?

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Nałożyli na Ciebie limit. Poczytaj o tzw. FUP 

Zdejmą wraz z początkiem najbliższego okresu rozliczeniowego.

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Rozumiem że nagle ci spadł transfer? Pobierałeś dużo? Może jakieś prace konserwacyjne

6 gier na nowego kompa

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Opublikowano

No to już przez resztę miesiąca nie pograsz bo pewnie przekroczyłeś limit. Pozdro. Policz sobie ile gb wazyly te gry i masz swój limit

Opublikowano

W ofercie jebanych złodziei z cyfrowego polsatu masz coś takiego jak pakiety, kupujesz na przykład pakiet 40GB+internet bez limitu po wykorzystaniu tego limitu. Wszystko fajnie, tylko że malutkim druczkiem ukrytym w umowie, która ma 50 stron jest napisane, że jeśli będziesz używał tego neta za dużo, to MOGĄ ci przyciąć prędkość do 0.023 Mb/s. "Superszybki internet LTE bez limitu"  to nic innego jak przekręt, tak jak z książkami, okładka piękna, wypolerowana jak cipeczka, a jak zaczynasz czytać to się okazuje, że kupiłeś wielkie gówno i posłuży ci to tylko do podcierania dupska kiedy papieru zabraknie. Dam ci taki przykład dla zrozumienia jak cię wyruchali właśnie na 2 letnią umowę. Kupiłeś sobie samochód, super fajny, przez pierwsze 3 miesiące chodzi z*********e, możesz zapierdalać 200km/h. Po 3 miesiącach, jak już nie możesz tego samochodu zwrócić, zauważasz, że coś jest nie tak, dalej możesz jeździć tym samochodem przez te 2 lata, ALE zamiast sobie zapierdalać 200km/h, będziesz mógl wycisnąć 10km/h. Niby możesz jeździć nim bez limitu, ale 10km/h to k***a się zesrasz a nie pojeździsz. Tak działa ten LTE, możesz sobie poczytać nafacebooku czy na wp/informacjach jak ludzie zostali na tą umowę wyjebani, a kiedy dzwonili do BOK'u to im odpowiadali, że trzeba bylo nie udostępniać swojego internetu CAŁEMU OSIEDLU xDDD. Jak 3 miesiące nie minęły od dnia zakupu przez ciebie oferty to lepiej nie marnuj ani sekundy i pierdolnij im tą umową w ryj, bo się będziesz męczyl z tymi złodziejami jak ja się męczyłem, na szczęście oddalem umowę koleżance, która tak jak ja nie ściąga 1000GB przez weekend i jej tyle limitu wystarcza.

Opublikowano

Właśnie te k***y dostały hajs ale nic sie nie zmieniło nadal taki wolny.

Dobra dzięki temat do zamknięcia.

giphy.gif

Opublikowano

Właśnie te k***y dostały hajs ale nic sie nie zmieniło nadal taki wolny.

Dobra dzięki temat do zamknięcia.

Nie polecam internetu z Cyfrowego Polsatu. Duże przeciążenia anten, limit mi osobiście starcza na max 2 tyg, a mam 25 GB. Ogólnie internet z limitem to syf.

76561198102300375.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...