Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Aktualnie dzialajce boty - temat aktualizowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Warson

"UseSnipeLocationServer": true,
  "SnipeLocationServer": "localhost",
  "SnipeLocationServerPort": 16969,

Te linijki odpowiadaja za konfiguracje tego:)

Przy wlaczonym SnipeLocationServer wylacz:

"GetSniperInfoFromPokezz": false,
  "GetOnlyVerifiedSniperInfoFromPokezz": false,
  "GetSniperInfoFromPokeSnipers": false,
  "GetSniperInfoFromPokeWatchers": false,
  "GetSniperInfoFromSkiplagged": false,

1390144171-U592769.png

Opublikowano

email to mialo byc pawel.mista21 (malpa) gmail.com jakis blad sie wyslal. Jak mozna odpalic bota catchem i pokesniper ? Albo Pokesniper z PogoLocationFeeder.v0.1.8 ? Bo nie moge tego jakos uruchomic. Wytlumaczy mi to ktos ? To moge sie na gg odezwac jak ktos wie ? 

Opublikowano

email to mialo byc pawel.mista21 (malpa) gmail.com jakis blad sie wyslal. Jak mozna odpalic bota catchem i pokesniper ? Albo Pokesniper z PogoLocationFeeder.v0.1.8 ? Bo nie moge tego jakos uruchomic. Wytlumaczy mi to ktos ? To moge sie na gg odezwac jak ktos wie ? 

Polecam necrobot + pogoLocation

napisz pw, pomogę

Aktualizacja listy zrobiona !

Jeżeli ktoś ma problem z banami, to macie złe configi

Aktualnie śmigam już 5 dzień na "Ludzkich" ustawieniach, Nawet softa nie wyłapałem, Da się ? Da !

17.png

Opublikowano

na innych forach jest farmer za free do pobrania działający aktualizowany linku nie podam bo reklama, chętnych proszę na gg :)

"Faith moves mountais"

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxDaisyq

Domyslnie bot PokeFarmer jest platny botem, a udostepnianie jesto "spatchowanej" wersji jest lamaniem regulaminu:)

ja niczego nie udostępniam po prostu podam link, który jest linkiem do NIE MOJEGO tematu to jak crack do gry, tylko że tutaj jest na bocie, łamanie którego regulaminu, czy ja piszę tu o tym bocie na tym forum czy ja udostępniam pliki lub link na tym forum? nie ja tylko mówię że jeśli ktoś chce niech napiszę na gg, co nie jest łamaniem regulaminu ;)

"Faith moves mountais"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...