Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10 znak wodny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak wielu użytkowników zainstalowałem windowsa 10 i mam problem z wyświetlanym mi znakiem wodnym o treści: "Aktywuj system Windows. Przejdź do ustawień, aby aktywować system Windows.". Jak łatwo się domyślić - kodu nie mam. Dla niektórych skuteczny był program Universal Watermark Disabler, i faktycznie u mnie zadziałał, lecz na parę godzin. Czy jest jakiś inny sposób?

76561198054704425.png

Opublikowano

Kupić, dostać windowsa. ;) 

Opcjonalnie możesz wypiąć się całkiem z netu ale zastosować lepsze metody łamania zabezpieczeń Microsoftu   to nie będzie problemu z kradzionym system.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Miałem oryginalnego Windowsa, wgranego przez serwis. Idiotycznie postąpiłem nie pytając nigdy o klucz, więc nie miałem go nigdzie zapisanego. Przy formacie wystąpił problem, przez co musiałem pobrać na nowo Windowsa i wgrać ręcznie i tym sposobem stał się on piracki. Szukam sposobu na ten znak wodny, bo troszkę irytuje. :P

76561198054704425.png

Opublikowano

Jeśli W10 był instalowany z aktualizacji to do komputera przypisany jest digital key (@Caesar. przy W10 może być problem z wyciągnięciem klucza przez różnorakie programy, najzwyczajniej tego 'z programu' może nie przyjąć). Jeśli jest tak jak mówię system powinien sam się aktywować pod warunkiem, że to W10 (ta sama wersja co wcześniej) i jest z aktualizacji. W ramach problemów z aktywacją pisz do supportu M$.

Opublikowano

Jeśli W10 był instalowany z aktualizacji to do komputera przypisany jest digital key (@Caesar. przy W10 może być problem z wyciągnięciem klucza przez różnorakie programy, najzwyczajniej tego 'z programu' może nie przyjąć). Jeśli jest tak jak mówię system powinien sam się aktywować pod warunkiem, że to W10 (ta sama wersja co wcześniej) i jest z aktualizacji. W ramach problemów z aktywacją pisz do supportu M$.

Ja nie miałem akurat problemu na dwóch kompach z przyjęciem klucza przez Microsoft. Nie wiem może tylko u mnie tak było ale zawsze warto było to zrobić, a nóż widelec ci support pomoże microsoftu. Pamiętam że jak podałeś dowód zakupu systemu to mogli ci nowy klucz wygenerować - ale warunkiem było podać dowód zakupu systemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...