Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas włączania klienta gry

Atlantir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przychodzę tu z pytaniem jak naprawić pewien błąd ponieważ gdy włączam niektóre clienty gry metin2 (np. Argentus czy Abatia) to piszę mi że aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc00000135).Dodam też że mam Windows XP.

Opublikowano

Zainstaluj najnowszy pakiet Microsoft Framework. 

Tutaj masz link do listy wersji, które zostały opublikowane przez microsoft. Kliknij

No dobrze ale nie wiem który ten z najnowszą datą po prostu np Microsoft .NET framework Repair Tool czy np. Microsoft .NET Framework 4.5

Zapomniałem wspomnieć że mam service packa 3 nie 1 czy 2.

Opublikowano

Tutaj masz link do listy wersji, które zostały opublikowane przez microsoft. Kliknij

No dobrze ale nie wiem który ten z najnowszą datą po prostu np Microsoft .NET framework Repair Tool czy np. Microsoft .NET Framework 4.5

Framework 4.5 zainstaluj :)

Opublikowano

Framework 4.5 zainstaluj :)

O to chodzi że wyskakuje że jest nie kompatybilny z moim systemem operacyjnym

Opublikowano

Niestety nie działa ;/ pobiera się i na koniec wyskakuje błąd że instalacja się nie powiodła próbowałem parę razy stale to samo .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...