Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań początkującego bottera

fg42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem Bbota, pobrałem NeoMc aby bocić kilka kont w jednym czasie(prawdopodobnie na jakims VPS bo maja mocniejsze parametry niz moj komp), tylko że te kilka kont expiloby z tego samego IP, a z tego co widze to Ip Chalenger jest bardziej do OTSów.

Jest jakis program zebym mógł podmienic ip(lub dodac proxy) zeby nie zbanowali naraz tych kilku kont za to samo IP?

Mały blog o gierce plemiona

Opublikowano

bardziej obawiałbym sie ze po wielu raportach któregos z kont, mogliby dojsc po IP do pozostałych, nie wiem tez czy ten hide ip pomoze bo nawet jak zmieni prawdziwe ip to dalej odpalone klienty bedą działały na jednakowym adresie

Mały blog o gierce plemiona

Opublikowano

nie banuja na ip, pomysł ludzie maja sieci osiedlowe, gra w kafejkach, centrach handlowych wszędzie gdzie jest jedno ip.

po 2 to nie banuje człowiek który siedzi i patrzy na każdego ip tylko skrypt ( algorytm ) który sprawdza dane zachowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...