Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] GarryBOT - pierwszy lepszy bot w Polsce!

SysterM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowe logo od mojego najlepszego grafika, thx <3
CDJsOFF.png

+ już dziś może sie pojawić breakdown v1.0.1 update.
Zobaczycie co jeszcze dodam i może usune :)
Byach!

blaze_logo.png

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SysterM

No wiec skoro nie potrafisz wskazac miejsca w moim kodzie takiego samego jak w kodzie KlassKaia, to najlepiej sie nie odzywaj.

Prosze Cie o usuniecie badz zmiane kodu na wlasny. Ewentualnie dodaj informacje skad jest kod bota.

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

p******e ludzie jak już chcecie coś opublikować czy wynajmować to róbcie to na własnych pomysłach a nie kolejny przerabiany bot który nie ma nic nowego, publikując tego pseudo bota spadłaś dla mnie poniżej. Stwórz autorski pomysł na autorską funkcje i dopiero udostępnij. ŻENADA .....

Opublikowano

Jak by ktoś jednak chciał użyć bota to łapcie co trzeba zmienić żeby go włączyć bo widzę, że właściciel bota nie raczy tego zaktualizować...

Wystarczy wejsć w plik "garry_core_instance1.php" i w 19 linijce usunąć "date" ...

Bot ogólnie jak na razie jest strasznie zbugowany i nie warty uwagi ;)

Opublikowano

Nie wszystko jest skopiowane tylko te troche funkcje nalezące do ABot.
A niektóre funkcje wymyślam sam i je robie.
I dla tych co hejtują, ch*j wam w d*pe...

Żałuje że wasi rodzice tak uczyli was hejtować/mówić...

No dobra, koniec nerwów, zaczynamy co dodałem w nowej wersji GarryBOT'a...

wersja 1.0.1

Co dodano?

• Dodano nową instancje o nazwie "Administrator".
  • Funkcje w instancji "Administrator" jest już Upload, Download, Ping i Packet Losty.

​Co zmieniono?

• Troche niby w dwóch instancjach uporządkowałem wszystko (cały kod) ale po co mi uproszczać, nie chce mi sie myśleć co i jak...

Co usunięto?

• W ./launcher zostało usunięte reset z powodu naległych bugów i wpisywania logów w cache/logs.txt.

SSy całej pracy:

Download & skan:

blaze_logo.png

Opublikowano

Nie wszystko jest skopiowane tylko te troche funkcje nalezące do ABot.

A niektóre funkcje wymyślam sam i je robie.

I dla tych co hejtują, ch*j wam w d*pe...

Żałuje że wasi rodzice tak uczyli was hejtować/mówić...

No dobra, koniec nerwów, zaczynamy co dodałem w nowej wersji GarryBOT'a...

wersja 1.0.1

Co dodano?

• Dodano nową instancje o nazwie "Administrator".
  • Funkcje w instancji "Administrator" jest już Upload, Download, Ping i Packet Losty.

​Co zmieniono?

• Troche niby w dwóch instancjach uporządkowałem wszystko (cały kod) ale po co mi uproszczać, nie chce mi sie myśleć co i jak...

Co usunięto?

• W ./launcher zostało usunięte reset z powodu naległych bugów i wpisywania logów w cache/logs.txt.

SSy całej pracy:

Download & skan:

Dziś biorę mbota 24.0 i robię z niego mbota 24.1 dopisując kilka zbędnych szitów, mam rozumieć że to będzie mój autorski mbot tak?

Opublikowano

Dziwne że taka osoba jak ty udostępnia coś na mpc za darmo (ten bo to takie 2/10) dostałeś u mnie rangę Query na TS. A potem zbanowałeś ze zmianą IP na nowe. Oto co napisałeś na gg po wykonanym ataku: 873fdd498c4d413aa951c9b3aef98985.png

Nie polecam twórcy tego bota. 

Opublikowano

" Pierwszy lepszy bot w Polsce " - aha, no nieźle.

3 funkcje na krzyż i 3/4 bota skopiowane z innych dostepnych w internecie ;d

Wiadomo. Jak artur9998 NIE POLECAM! Część funkcji są skopiowane.

Opublikowano

Przecież tutaj wszystko jest autorskie zapewne tak samo ta nowa instancja z tymi informacjami.

Czytam  sobie tutaj wszystko i dochodzę do tego, że te forum spadło jeszcze niżej, a myślałem, że już się nie da.

W naszej kochanej Polsce zapierdolą dosłownie wszystko i napiszą, że to jest autorskie.

Kradną już nawet drobne linijki kodu. xD

Opublikowano

Wszystko zostało za przeproszenie zerżnięte ze skryptów @1361622928-U485574.pngK-Scripts.

# ServerInfo - Informacje serwerowe na kanałach - bot by K-Scripts

Funkcje drugiej instancji:
Download
Upload
Ping
Packet Lost

--

Reszta rzeczy już jest dawno znana.

Aktualnie Online - K-Scripts oraz TS-ISLAM
Liczba graczy w nazwie serwera - K-Scripts oraz TS-ISLAm
Lista Administracji na kanale - K-Scripts oraz TS-ISLAM

--

Totalna żenada, a twój SYSBOT jest takim shitem..

Jeszcze pieniądze za niego bierze, jak każdy może mieć mbota lub nawet darmowego Abota.

btw. widzę, że masz stronę http://www.systerm.pl/ :P

Kabinę potrzebuję :)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Zastosowanie dla developerów

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

https://console.cloud.google.com/cloudshell

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Opublikowano
PHP Warning:  array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in                                                                                                  /home/boty/test/garry_core_instance1.php on line 90

???

z3s3Zfd.png

Opublikowano
PHP Warning:  array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in                                                                                                  /home/boty/test/garry_core_instance1.php on line 90

???

Nie zwracaj na to uwagi, to tylko zwykły błąd który może ujawnie/naprawie w trzeciej wersji bota.

blaze_logo.png

Opublikowano

???

Nie zwracaj na to uwagi, to tylko zwykły błąd który może ujawnie/naprawie w trzeciej wersji bota.

Mam na to nie zwracać uwagi? bot nie działa nie rozumiesz?

z3s3Zfd.png

Opublikowano

???

Złe IP/Login/Hasło napewno :)

blaze_logo.png

Opublikowano

???

PHP Warning:  array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/boty/test/garry_core_instance1.php on line 90
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/boty/test/garry_core_instance1.php on line 146
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/boty/test/garry_core_instance1.php on line 159
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/boty/test/garry_core_instance1.php on line 202

Jakiś pomysł?

z3s3Zfd.png

Opublikowano

W bocie jest lekko źle zrobiony core, chwila roboty i bot mi zaczął działać i powiem że nawet fajnie się prezentuje, ale czekam na aktualizację.

Opublikowano

Ten bot jest praktycznie cały skopiowany po prostu kolego wymyśl własne funkcje i je udostępnij a nie je robisz ctr+c a potem ctr+v i wklejasz je do swojego bota czyżbyś nie umiał nic wymyśleć sam swojego orginalnego

Opublikowano

???

PHP Warning:  array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/boty/test/garry_core_instance1.php on line 90
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/boty/test/garry_core_instance1.php on line 146
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/boty/test/garry_core_instance1.php on line 159
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/boty/test/garry_core_instance1.php on line 202

Jakiś pomysł?

Wpisałeś poprawne dane Query, itd?

Pytam się już 2 raz...

W bocie jest lekko źle zrobiony core, chwila roboty i bot mi zaczął działać i powiem że nawet fajnie się prezentuje, ale czekam na aktualizację.

Heheh, wiem, core uszkodzony troche :P

@ALL Zobaczcie co mi bagiński ten bananek napisał, że mam go uczyć w PHP pisać...

Bardzo żałosne i wręcz śmieszne :DD

http://screenshot.sh/n9iPZtjPFEbvh

blaze_logo.png

Opublikowano

???

Jakiś pomysł?

Pytam się już 2 raz...

@ALL Zobaczcie co mi bagiński ten bananek napisał, że mam go uczyć w PHP pisać...

Żeby kogoś uczyć trzeba samemu coś potrafić.

Co do bota w dalszym ciągu to syf, czekam na poprawę błędów.

Opublikowano

???

Jakiś pomysł?

Pytam się już 2 raz...

Żeby kogoś uczyć trzeba samemu coś potrafić.

Co do bota w dalszym ciągu to syf, czekam na poprawę błędów.

@1361622928-U485574.pngK-Scripts. Chyba cie je*ło...

Bot jest tak napisany prosto...

Jak chcesz przekieruje na ciebie ten temat i zobaczymy co potrafisz cwaniaku...

blaze_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...