Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrashFix łatka 3.0.13

Poker Face.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, udostępniamy wam łatkę IPtables która blokuje exploit jaki wyszedł w świat ostatnim czasem

łatka dodatkowo robi logi z ataku które znajdziecie w lokalizacji ( /var/log/kern.log )

można sobie sprawdzić po adresie IP jaki użytkownik próbował atakować serwer

Pozdrawiamy Administracja Ts69.pl

iptables -N Exploit_3_0_13

iptables -A INPUT -p udp -m udp --match length --length 300:350 -j Exploit_3_0_13

iptables -A Exploit_3_0_13 -m limit --limit 200/min -j LOG --log-prefix "Detect - Exploit_3.0.13: " --log-level 4

iptables -A Exploit_3_0_13 -j DROP

Tak wyglądają logi

596261471171227862139.jpeg

Opublikowano

Trochę spam w logach :D

Nie musisz używać wersji z logami, jest kilka mozliwosci zablokowania tego exploita np poprzez zmianę jednego znaku w binarce tak jak ja sobie to zrobiłem mozesz tez dropnac pakiet o długości 315 bajtów lub wyciąc po hex stringu, więc nie marudź :)

Opublikowano
<18:53:54> Próba określenia nazwy hosta ts69.pl
<18:53:54> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na ts69.pl
<18:54:00> Połączenie z serwerem nie powiodło się
<18:54:05> Próba określenia nazwy hosta ts69.pl
<18:54:05> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na ts69.pl
<18:54:11> Połączenie z serwerem nie powiodło się

A jednak nie działa!

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

A jednak nie działa!

Chyba masz coś podrobione :D Bo ich Uptime:8 hours 40 minutes 38 seconds

@VMWare

Opublikowano

A jednak nie działa!

Panie Srokat oferujesz pseudo umiejętności zagłuszanie GPS, tunelowanie  etc a nie potrafisz nawet sprawdzić poprawnie czy działa serwer :D

--> jak widać nasz amatorski system wykrywania debilizmu działa poprawnie i nie dopuszcza Cię do naszego serwera w celu zapewnienia najwyższych standardów które oferujemy naszym użytkownikom.

Bezpieczne połączenie to podstawa, my nie przyjmujemy syfu na serwer ;D

523631471197555862139.gif

951471471194816862139.jpeg

Opublikowano

Jak wgrać dokładnie łatke? Dodam, że jestem zielony w tych sprawach korzystam z wersji 3.0.12.4, z góry wielkie dzięki.

Opublikowano

Jak wgrać dokładnie łatke? Dodam, że jestem zielony w tych sprawach korzystam z wersji 3.0.12.4, z góry wielkie dzięki.

Logujesz się na serwer poprzez SSH ( Putty ) i wklejasz po kolei komendy podane up zatwierdzając enterem, lecz polecam już korzystanie z nowej wersji TS'a podobno poprawili więcej niż jedna dziurę w co mi się wierzyć nie chce ;d

Opublikowano

Próbował ktoś robić spacery na tej łatce ? Mnie za każdym razem crashowało. Dopiero jak zrobiłem kanał i edytowałem go na spacer bylo dobrze :D

Nic dziwnego i wywali Cię nie tylko podczas takich czynności dropnie Cię tez podczas gdy będziesz robił/edytował kanał z długim opisem lub wysyłał dłuższą wiadomość ponieważ "wytwarzasz" zapytanie o pewnej ilości bajtów w tym wypadku regułki podane UP dropują wszystkie zapytania o długości 300-350bajtów i jeśli trafisz na zapytanie o tej długości zostaniesz dropnięty na kilka sec.

Exploit wytwarza zapytanie o długości 315bajtów lecz dałem wam z zapasem bo te ścierwa lubią modyfikować wielkość zapytań, najlepszym rozwiązaniem jest zmiana jednego znaku w binarce dzięki czemu poprawimy funkcje w binarce i exploit nie będzie już działał. Jeśli będzie mi się chciało to zrobię poradnik jak naprawić binarkę.

:))

Opublikowano

Ehh TeamSpeak to teraz nie program do rozmów a do rywalizacji pomiędzy serwerami , plus że istnieją tacy ludzie jak DejmieN  :D

+ za poradnik

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Witam, udostępniamy wam łatkę IPtables która blokuje exploit jaki wyszedł w świat ostatnim czasem

łatka dodatkowo robi logi z ataku które znajdziecie w lokalizacji ( /var/log/kern.log )

iptables -A INPUT -p udp -m udp --match length --length 300:350 -j Exploit_3_0_13

iptables -A Exploit_3_0_13 -m limit --limit 200/min -j LOG --log-prefix "Detect - Exploit_3.0.13: " --log-level 4

Tak wyglądają logi

Ty Dejmien.

A tobie się nie pojebało?

AKVUqNc.jpg

Nie baw się w hackiera, bo jesteś zerem.

Apache2 Exploit -> 100CPU -> Pad maszyny !

Najlepszy exploit na serwery stosowany przez dejmiena! A zapomniałem ... ts3fuck, ts3ampf to też wasze.

@Topic 

- Poradnik dobry, bo widzę że chcesz rekompensować swoje zachowanie za ts****tera , def*ona oraz te cebulackie projekty.

- Ciekawi mnie czemu ts69 nie ma reklamy na mpc? Coś próbujecie ukryć?

Podaj tą binarkę  ;)

Nie poda bo nie ma ;)

Podaj tą binarkę  ;)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Zastosowanie dla developerów

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

https://console.cloud.google.com/cloudshell

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Opublikowano

Podaj tą binarkę ;)

Nie poda ci binarki bo pewnie jej nie ma ;).

widzę że próbujesz zrekompensować swoje cebulanckie zachowanie 

Najlepszy exploit na serwery stosowany przez dejmiena! A zapomniałem ... ts3fuck, ts3ampf to też wasze.

@Topic 

- Poradnik dobry, bo widzę że chcesz rekompensować swoje zachowanie za ts****tera , def*ona oraz te cebulackie projekty.
Opublikowano

Tak wyglądają logi

Ty Dejmien.

A tobie się nie pojebało?

AKVUqNc.jpg

Nie baw się w hackiera, bo jesteś zerem.

@Topic 

- Ciekawi mnie czemu ts69 nie ma reklamy na mpc? Coś próbujecie ukryć?

o ja pier dole Ts3crascher nazwa pliku php a ten już ma mokro w gaciach weź niech Ci ta twoja bana zjebów go zamiesza bo zastygnie i będzie kloc

człowieku nie masz pojęcia co tam było nazwa jest nazwą a ty jesteś zbyt głupi na to aby to zrozumieć

Zbyt głupi jesteś aby Ci pokazać co było w środku

nara leszczu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...