Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hard] sf.zgnp.pl

Adrian327d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmień na medium . Wystartuj od zera. Zadbaj o reklamę. Mam tam top 1 na twoim serwerze . Tylko co z tego jak masz tam  2-3 os online. Z tego co widzę po Sali Chwały to dużo acc wbija max 10 lvl i mówi dziękuje. Osobiście jest zbyt mała szansa na drop grzybów. Teraz na pl możesz zdobyć z 15 za jeden pasek awy z tv. Ale to jest PL. Ceny artefaktów w sklepach nie zbalansowane. Rozumiem że to HARD , lecz pod niektórymi względami gorzej niż na PL. Chcesz porozmawiać zapraszam na pw tutaj czy w grze na twoim serwerze. Opowiem Ci moje obserwacje , pomogę w propozycjach itd. Grałem już na wielu serwerach od super easy po hardy i wiem co przyciąga graczy. Pozdrawiam i zachęcam oby było na serwerze nas więcej

Opublikowano

deadman1204

napisz mi wszystko łądnie w punktach na pw to się dogadamy, bo widzę, że Ci się podoba i napewno wykorzystam Twoje pomysły :)

Może nawet dostaniesz zastępce admina

371007.gif

Opublikowano

Dnia:
01.10.2016
Startuje Trzecia edycja serwera, przechodzimy w medium, dodajemy kilka nowości, zmieniamy wygląd, zostanie założony nowy temat do którego link pojawi się później.

Dnia:

01.11.2016

Startuje pierwsza edycja serwera na nowych plikach.

371007.gif

Opublikowano

Było więcej ale robiłem czyszczenie :)

Dodałem w pierwszym panelu/ramce ile kont było stworzonych w czasie trwania edycji.

371007.gif

Opublikowano

No i blutu.pl się lekko wykrzaczyło... Czekamy aż znowu zacznie działać.

Jednak błąd występował tylko u mnie, serwer wciąż działa.

371007.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Lepiej żeby upadł taki na którym grało kilku ludzi, a na Twoim gotowcu kto zagra? sam masz bugi peszek. Nie rób problemu tam gdzie go nie ma, zajdziesz mi za skórę to będziesz żałować

371007.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...