Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][Hardcore] OnlyHC.PL

єяιρѕσи

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

..| REKLAMA |..

hEJn3Zf.png

Szukasz dobrego serwera do gry ze swoją ekipą? Dobrze trafiłeś, na pewno się na nas nie przejedziesz, posiadamy autorskie wtyczki, co wiąże się z nowatorskimi rozwiązaniami i zabezpieczeniami przed cheaterami. Nasz serwer promuje również kilku wam znanych YT'berów, którzy będą tworzyli gildie z widzami, więc na pewno osób do gry nie zabraknie!

KAzJ1NC.jpg

..| Informacje |..

KAzJ1NC.jpg

Poważna edycja!

Startujemy w niedzielę (30.10.2016) o godzinie 17.00!

IP: MC.ONLYHC.PL

Sloty: 100/150

• Wersja: 1.7.x

• Typ: EasyHC

Border 2500x2500

KAzJ1NC.jpg

..| Reklamy YT |..

KAzJ1NC.jpg

• inviaczeg 

• Foxy 

KAzJ1NC.jpg

..| Screeny |..

KAzJ1NC.jpg

• Spawn • 

BYOCjb0.jpg

• Tab • 

k6o9e0p.png

Bossy • 

qtHGALd.png

• Drop + Statystyki • 

GEtTlbl.png

FicqGgu.png

• Craftingi • 

c3Z9Qyu.png

ZmX4GtE.png

JaxTqhx.png

• /pomoc 

fAxjoCH.png

• /gracz • 

DFOv85V.png

• /g • 

fdoaHFm.png

• /vip • 

ulbVChv.png

Zmienne scoreboard'y • 

wf3qwDb.png

ZVg3Tau.png

• Itemy na gildie • 

scqDZCA.png

Rankingi TOP 10 • 

5hSau0x.png

• Kity • 

L5dTZvf.png

• Tajemnicze Skrzynki • 

Dgb3ubd.png

KAzJ1NC.jpg

..| Koniec :C |..

KAzJ1NC.jpg

Wszelkie prawa zastrzeżone!

Opublikowano

Ehh..Czemu nie zrobisz czegoś autorskiego tylko znowu robisz serwer Hardcore który nie będzie się niczym różnił od innych.. Co do prezentacji dupy nie urywa.

Opublikowano

Ehh..Czemu nie zrobisz czegoś autorskiego tylko znowu robisz serwer Hardcore który nie będzie się niczym różnił od innych.. Co do prezentacji dupy nie urywa.

Pytaliśmy graczy na FB i zagłosowali na MegaDrop. Co do prezentacji to trochę przy niej siedziałem i się starałem, jeżeli ci nie pasuje to zrób ładniejszą :)

Opublikowano

Pytaliśmy graczy na FB i zagłosowali na MegaDrop. Co do prezentacji to trochę przy niej siedziałem i się starałem, jeżeli ci nie pasuje to zrób ładniejszą :)

Oj widzę, że słabo przyjmujesz krytykę. 

#MEGADROP

#SUPERHIPEREKSTRADROPZESTONE !!

SUPER GRA 

Opublikowano

Oj widzę, że słabo przyjmujesz krytykę. 

#MEGADROP

#SUPERHIPEREKSTRADROPZESTONE !!

SUPER GRA 

Nie lubię jak ktoś nie docenia mojej pracy, bo siedziałem trochę przy tej prezentacji. A co do dropu to nie jest wcale hipermega wielki, bo sam takiego nie lubię, jest w sam raz. Jeżeli chcesz dalej kontynuować swoje mądrości to wbij do mnie na ts'a, a nie spamisz w prezentacji.

Opublikowano

Kolejny easy hc który się niczym nie wyróżnia, tych easy hc od zasrania jest i każdy trzyma się max miesiąc.

No ale ok.

Prezentacja taka ok.

Zaciekawiła mnie twoja wypowiedź, byłeś na serwerze, że oceniasz? Ziomek, siedziałem po 8 godzinnej pracy i pisałem plg przez pewien okres czasu, więc nie pisz mi tu, że niczym się nie wyróżniamy, bo wyróżniamy się i to w bardzo dużym stopniu.

Opublikowano

Kolejny easy hc który się niczym nie wyróżnia, tych easy hc od zasrania jest i każdy trzyma się max miesiąc.

No ale ok.

Prezentacja taka ok.

Zaciekawiła mnie twoja wypowiedź, byłeś na serwerze, że oceniasz? Ziomek, siedziałem po 8 godzinnej pracy i pisałem plg przez pewien okres czasu, więc nie pisz mi tu, że niczym się nie wyróżniamy, bo wyróżniamy się i to w bardzo dużym stopniu.

Nie wiem, ale coś mi się wydaje że mam doczynienia z dzieckiem. Jeżeli wrzucasz prezentację na MPCFORUm to musisz zrozumieć, że prezentacja i tryb serwera nie każdemu musi się podobać. Tutaj każdy może mieć swoje zdanie.

Opublikowano

No ale ok.

Prezentacja taka ok.

Dobrze że siedziałeś 8 godzin nad pisaniem pluginów - doceniam to że ktoś się stara i pracuje, ale zrozum to że już jest trochę za dużo tych serwerów EasyHC z megadropem, to jest wałkowanie jednego i tego samego.

Dlaczego nie zrobiłbyś serwera na starą wersje minecraft (typu beta 1.6.6 lub 1.7.3) freebuild/survival który możliwie osiągnąłby coś, w porównaniu do tych setek EasyHC? Serwerów na stare wersje prawie że nie ma, a duża część osób (choćby z tego forum) chciałaby zagrać na starej wersji Minecraft, gdzie OpenGL pozwalał na komfortową grę na słabych komputerach.

Tak, porównałem wersje alpha i beta do dzisiejszej wersji 1.7+ i różnica jest spora - Wsześniej MC na najwyższych bez problemu miał 60 fps i się nie ciął, teraz chodzi na najniższych w różniej ilości FPS i z masakrycznymi ścinami).

Pomocnik
Opublikowano

Super sie zapowiada *.*

Wysłane z mojego lenovoA850c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@єяιρѕσи

Widzę że ktoś tu słabo przyjmuje krytykę, nie musisz na mnie naskakiwać tylko dlatego, że wyraziłem swoją opinię.

Aa i na żadnym z kanałów nie ma reklamy.

Pierwsza reklama, chwilowo na nie publiku. Reszta pojawi się jutro.

https://www.youtube.com/watch?v=xpDNefDQIYQ&feature=youtu.be

Nic nowego, spawn zbudowany w tym stylu, jak teraz większość serwerów easyhc.

Spawn w stylu większości serwerów? Hihihi, tylko połowa tych gównianych easyhc/megadrop nie ma porządnie zbudowanego spawnu, albo używa tych z neta. Ale jak uważasz...

Opublikowano

Nie widzę nic co by mnie zachwyciło na tym serwerze, że nie mógłbym doczekać się startu. Nie wiem czy robisz serwer po hajs czy co, no ale niczym się nie wyróżnia ciągle jest to samo... Gdzie masz te reklamy u YouTuberów, których niby znam? A co do prezentacji, ujdzie.

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

Nie widzę nic co by mnie zachwyciło na tym serwerze, że nie mógłbym doczekać się startu. Nie wiem czy robisz serwer po hajs czy co, no ale niczym się nie wyróżnia ciągle jest to samo... Gdzie masz te reklamy u YouTuberów, których niby znam? A co do prezentacji, ujdzie.

Jeżeli robił bym serwer pod hajs nie starał bym się w ogóle, a na serwer poświęciłem dużo czasu nie mówiąc już o napisanych przez ten czas pluginach. Co do reklam, masz w prezentacji.

Opublikowano

Właściciel nie umie zabezpieczyć własnego e-maila, a co dopiero serwera. Grając zmarnujecie tylko swój czas. 

Opublikowano

Właściciel nie umie zabezpieczyć własnego e-maila, a co dopiero serwera. Grając zmarnujecie tylko swój czas. 

Pomyliły ci się serwery, bo to nie jest StreetCraft i tu nie ma właściciela Krzycha. To jemu się włamali, a nie nam, trzymamy swój poziom i nigdy w życiu nie zdarzyło by nam się takie coś.

Opublikowano

Pomyliły ci się serwery, bo to nie jest StreetCraft i tu nie ma właściciela Krzycha. To jemu się włamali, a nie nam, trzymamy swój poziom i nigdy w życiu nie zdarzyło by nam się takie coś.

Co do poziomu, to też bym się kłócił. Na pewno serwer nie trzyma żadnego poziomu pod względem ilości graczy, bo wygląda to w ciągu całego dnia mniej więcej tak:

yKGQsJQ.png

Oczywiście pomijając momenty, w których złodziej (przepraszam, Fabek) robił Wam streamy z tego serwera, a właściwie streamował z innego serwera, tylko adres OnlyHC był w tytule. xD

Ja @eripson nie pije bezpośrednio do Ciebie, sam w sobie serwer jest po prostu dobry (nie jest genialny, bo oferuje to samo co wszystko inne serwery, jest po prostu okej, pomijając lagi), ale oferując to samo co MC4U, CraftCory i inne duże serwery nie przebijecie się.

5465845486.png

Opublikowano

Co do poziomu, to też bym się kłócił. Na pewno serwer nie trzyma żadnego poziomu pod względem ilości graczy, bo wygląda to w ciągu całego dnia mniej więcej tak:

yKGQsJQ.png

Oczywiście pomijając momenty, w których złodziej (przepraszam, Fabek) robił Wam streamy z tego serwera, a właściwie streamował z innego serwera, tylko adres OnlyHC był w tytule. xD

Ja @eripson nie pije bezpośrednio do Ciebie, sam w sobie serwer jest po prostu dobry (nie jest genialny, bo oferuje to samo co wszystko inne serwery, jest po prostu okej, pomijając lagi), ale oferując to samo co MC4U, CraftCory i inne duże serwery nie przebijecie się.

Lagi zostały już ustabilizowane, mała ilość graczy spowodowana jest ciągłym wywalaniem serwera z powodu iż stoimy na vps'ie na systemie ubuntu, który nie specjalnie utrzymuje nam serwer. Jest to pierwsza edycja i każdy z nas jest z niej zadowolony, miała być to tylko edycja podglądowa, chcieliśmy zobaczyć na co nas stać i sprawdzić działanie naszych pluginów w których było troszkę bugów dzięki czemu zepsuły dodatkowo edycję w 50%. Szykujemy już II edycję serwera, która będzie stała na serwerze dedykowanym ovh, a ilość graczy powinna się wahać w granicach 200 - 300.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...