Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][Hardcore] OnlyHC.PL

єяιρѕσи

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właściciel nie umie zabezpieczyć własnego e-maila, a co dopiero serwera. Grając zmarnujecie tylko swój czas. 

Pomyliły ci się serwery, bo to nie jest StreetCraft i tu nie ma właściciela Krzycha. To jemu się włamali, a nie nam, trzymamy swój poziom i nigdy w życiu nie zdarzyło by nam się takie coś.

No tak pewnie, że nie na twój. Pluginy są lipne, bo 50% kodu to myhardy tak jak w każdym mega pluginie. I nie pisz, że nie widziałem ich na oczy, bo mało wiesz najwidoczniej ;] 

Zarób na StreetCrafcie

Sprzedaj streetcrafta

Otwórz kolejny serwer, który będzie miał to samo co streetcraft i niczym się nie wyróżniał

Opublikowano

Właściciel nie umie zabezpieczyć własnego e-maila, a co dopiero serwera. Grając zmarnujecie tylko swój czas. 

Pomyliły ci się serwery, bo to nie jest StreetCraft i tu nie ma właściciela Krzycha. To jemu się włamali, a nie nam, trzymamy swój poziom i nigdy w życiu nie zdarzyło by nam się takie coś.

No tak pewnie, że nie na twój. Pluginy są lipne, bo 50% kodu to myhardy tak jak w każdym mega pluginie. I nie pisz, że nie widziałem ich na oczy, bo mało wiesz najwidoczniej ;] 

Zarób na StreetCrafcie

Sprzedaj streetcrafta

Otwórz kolejny serwer, który będzie miał to samo co streetcraft i niczym się nie wyróżniał

Tak właśnie, bo ty jesteś wszechmogący i wszystko wiesz. Twojego komentarza mi brakowało, dziecino udzielasz się tam gdzie nie trzeba. Pierw stwórz tą swoją "Nesterie", żeby wyróżniała się od innych serwerów, a nie przypierdzielasz się do innych, miałeś w ogóle 100+ graczy na tym swoim gównie, bo nie widziałem (miałeś chyba tylko raz i to przez 1H xddddd). Wiem trochę o tobie i jesteś tym "pseudo gównem" które próbuje zabłysnąć na mpcforum. Dla twojej świadomości, nie zarobiłem nic na streetcraf'cie, a włożyłem w każdą edycję po 300zł i nic nie wyszło. 

Opublikowano

Zarób na StreetCrafcie

Sprzedaj streetcrafta

Tak właśnie, bo ty jesteś wszechmogący i wszystko wiesz. Twojego komentarza mi brakowało, dziecino udzielasz się tam gdzie nie trzeba. Pierw stwórz tą swoją "Nesterie", żeby wyróżniała się od innych serwerów, a nie przypierdzielasz się do innych, miałeś w ogóle 100+ graczy na tym swoim gównie, bo nie widziałem (miałeś chyba tylko raz i to przez 1H xddddd). Wiem trochę o tobie i jesteś tym "pseudo gównem" które próbuje zabłysnąć na mpcforum. Dla twojej świadomości, nie zarobiłem nic na streetcraf'cie, a włożyłem w każdą edycję po 300zł i nic nie wyszło. 

"Dziecino" "Udzielasz się tam gdzie nie trzeba" Czyli gdzie? Nasz serwer istnieje już dawno tylko mamy małą przerwę ;] Przez 1h 100+? Rekord to 600 osób ale dobra :D

A z waszych pluginów do teraz mam beke :D (każdy serwer teraz takie ma XDDDDDDDDDD)

MyHard - KGuilds - KGuilds 1.1 - Wasze mega core - Wasze mega core 1.3

Nie polecam serwera,

To samo co znajdziecie na każdym "easyhc" czy "megadropie"

Opublikowano

Zarób na StreetCrafcie

Sprzedaj streetcrafta

"Dziecino" "Udzielasz się tam gdzie nie trzeba" Czyli gdzie? Nasz serwer istnieje już dawno tylko mamy małą przerwę ;] Przez 1h 100+? Rekord to 600 osób ale dobra :D

A z waszych pluginów do teraz mam beke :D (każdy serwer teraz takie ma XDDDDDDDDDD)

MyHard - KGuilds - KGuilds 1.1 - Wasze mega core - Wasze mega core 1.3

Nie polecam serwera,

To samo co znajdziecie na każdym "easyhc" czy "megadropie"

Leże i nie wstaje... Macie małą przerwę powiadasz? hahahahaha, chyba upadliście z powodu braku graczy. Co do pluginów, to nie używamy żadnych "kguilds", bo nie jest nam to potrzebne, bo w pewnym stopniu ogarniam JAVE. Mówisz, że naszego core mają wszyscy? Wooow, teraz to mnie zaskoczyłeś, bo ten plg nigdy nie miał wycieku i nie został nikomu sprzedany. Wasz rekord to 600 graczy? Nie wiem jakie wy bajki piszecie ale jest to bardzo interesujące, hahaha. Tak btw, to nasz serwer nie jest jak każdy inny serwer, bo wyróżnia się i to w bardzo dużym stopniu, od pluginów aż po własne pomysły. PS: To jest nasz core, polecam na przyszłość zastanowić się zanim coś napiszesz.

OnhbeWY.png

Opublikowano

OnlyHC = Tylko Hardcore. Hardcore = Niski drop, ban za śmierc.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Pomocnik
Opublikowano

Wbilem, gralem 1 edycje. Nawet vipa kupilem! Fajnie sie gra tylko te drobne lagi przy większosci osób oraz Cheaterzy ;/??

Polecam zmienic drop na mniejszy.

Wysłane z mojego lenovoA850c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wbilem, gralem 1 edycje. Nawet vipa kupilem! Fajnie sie gra tylko te drobne lagi przy większosci osób oraz Cheaterzy ;/??

Polecam zmienic drop na mniejszy.

Wysłane z mojego lenovoA850c przy użyciu Tapatalka

Niedługo startujemy już z nową edycją, zbieramy tylko pieniądze na YT, mamy już dedyka(lagów nie będzie), cheaterów powinno już być mniej(bardziej usprawnione antycheaty), a drop zostanie lekko zmieniony. 

Opublikowano

Eripson, może jednak pójdziecie w góre z wersją minecraft'a ??? Tam jest więcej opcji/udogodnień, którymi możesz zaciągnąć graczy do grania :)

Polecam serwer, jeden z nielicznych, który coś sobą reprezentuje. 

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...