Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakie itemy jest największy popyt?

Bogs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, lub wiecie z własnego doświadczenia, na co jest największy popyt w markecie i jest to dość tanie? Chcę zarobić trochę kasy sposobem kup taniej sprzedaj drożej. Wiem że m.in. itemy addonowe, ale np jakie? Wypowiedzcie się proszę.

Opublikowano

Honeycomby, w dzień masz ich ~150 jak postawisz bota na dwóch największych respach. U mnie na świecie cena waha się od 500-1100, więc masz z tego średnio 100k. Polecam ten sposób zarabiania :) Możesz też kupować brown mushroomy po 10gp a sprzedawać po 11 ;d

Opublikowano

Te brown mushrooms to słaby zarobek :D

itemy do niebieskiego/zielonego djinna. Ludzie sprzedają po kilkaset sztuk do nawet 300gp taniej. Ewentualnie sprzedawaj itemy do citizena + druid (paws) etc...

ps. nie myśl, że ludzie dadzą ci złoty środek na zarobek, trzeba samemu poszukać.

Edit

zapomniałem o quescie na wyroby, więc zbieraj te itemy. Orzeszek u mnie wart 10k, zwykłe kokosy 1k, cream cake 25k.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

kiedys byl spoko zarobek z holy orchidow bo elfow nikt nie bil, w dzien robilem ich po 50-60 a sprzedawalem w czasach swietnosci po 6k nawet za sztuke wiec pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...