Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie widzę pokestopów? Co to jest softban?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie aktywowałem konta na emailu to wyskakiwało mi tylko "Failed to get game data from the server" podczas logowania, więc pamiętajcie o aktywacji

Moje świetne internety xD

2557414657.png

Opublikowano

Jakieś nowe informację na temat Half-Soft Ban?

Właśnie przed chwilą zaktualizowałem :)

Super, dzięki wielkie. Nie wiesz może na jakiej zasadzie dostaję się half-soft ban?

Opublikowano

Jakieś nowe informację na temat Half-Soft Ban?

Właśnie przed chwilą zaktualizowałem :)

Super, dzięki wielkie. Nie wiesz może na jakiej zasadzie dostaję się half-soft ban?

Pewnie zbyt szybkie poruszanie się / za szybkie wykonywanie akcji

Opublikowano

Jest nowy ban? Mam taki problem... Ze na kazdym pokestopie ktory chce odebrac pisze ''Try again later'' I nie dostaje nagród... Pokemony moge normalnie lapac

Opublikowano

Jest nowy ban? Mam taki problem... Ze na kazdym pokestopie ktory chce odebrac pisze ''Try again later'' I nie dostaje nagród... Pokemony moge normalnie lapac

Od dzisiaj mam dokładnie to samo

Opublikowano

moze pelen plecak? :)

dziala jakis boot bo zablokowane mam konto uczciwie z\bierane i chce nowe nadgonic

dziala pidgeybot, pokebuddy, pokefarmer i duzoo innych botow

Opublikowano

Warto gdzieś dopisać, że Half-Soft-Bana dostaje się po przekroczeniu ilości złapanych pokemonów lub użytych pokestopów. Z tego co wyczytałem na innych forach, limit dla ilości złapanych pokemonów wynosi 1000, a dla pokestopów 2000. Nie wiem po jakim czasie ten limit się resetuje.

Opublikowano

Warto gdzieś dopisać, że Half-Soft-Bana dostaje się po przekroczeniu ilości złapanych pokemonów lub użytych pokestopów. Z tego co wyczytałem na innych forach, limit dla ilości złapanych pokemonów wynosi 1000, a dla pokestopów 2000. Nie wiem po jakim czasie ten limit się resetuje.

Walnę ogólnikiem z pokestopami, bo z limitem na pokemony coś słyszałem

Opublikowano

Czytam forum od jakiegoś czasu, ale takiego pytania jeszcze nie widziałem. Czy mogę dostać soft ip bana, jeśli korzystam z pokebuddy (1 konto) i w tym samym czasie robię coś na noxie na innym koncie. Czasem zdarza mi się dostać dziwnego bana, gdzie na pokebuddy nie dostaje expa, ani przedmiotów z pokestopów za to bot łapie pokemony dopóki nie skończą się pokeballe.

Opublikowano

Czytam forum od jakiegoś czasu, ale takiego pytania jeszcze nie widziałem. Czy mogę dostać soft ip bana, jeśli korzystam z pokebuddy (1 konto) i w tym samym czasie robię coś na noxie na innym koncie. Czasem zdarza mi się dostać dziwnego bana, gdzie na pokebuddy nie dostaje expa, ani przedmiotów z pokestopów za to bot łapie pokemony dopóki nie skończą się pokeballe.

Ten dziwny ban to właśnie half-softban

I tak, możesz dostać IP bana grając dwoma kontami na jednym IP

Opublikowano

czy mozna sie dowiedziec dlaczego mam Failed to get game data from the server.  ?

to konto bylo czyste

tylko zdazalo sie ze z kolega 10h zbieralismy z piwkiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...