Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gry Która Mnie Wciągnie Na Długo.

Yuriy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdziłem Rohan Online. Pograłem 10h i tak jak Lakus mówi ta gra jest NUDNA ;]

Czekam na dalsze propozycje.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Polecam Knight Online

W grze mamy do wyboru kilka kroć serverów które każde posiada 2 CH lub 1 serv ( ostatni ) ma 3 CH

Wcielamy się w Orka lub Człowieka

Każda rasa ma 4 postacie do wyboru ( klasy ) : Warrior , Rogue ( Assasin wali sztyletami lub łukiem ) Priest ( Mag Bitewny ) i Magical ( Typowy Magus )

W grze są dostępne pety ale na h lvl

Posiada system ulepszeń

Gra ma średnią grafikę ale zarazem jest ciekawa ;] ;]

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Aby rohan Ci się spodobał nie wystarczy grać tylko 1 dzień na małym lvlu. Trzeba też coś wiedzieć o tej grze (na forum poczytać) itd.

Opublikowano

Ludzki żywot – gra z gatunku MMORPG. Wydawca nie jest do końca znany. Trwa spór o prawa autorskie do projektu pomiędzy God Studios, Evolution Labs oraz Buddha Arts. Okrzyknięta została najbardziej innowacyjną grą wszech czasów, głównie z racji niesamowitych efektów graficznych, wielowątkowej, nieliniowej fabuły, a także z niebywałej popularności – obecnie gra w nią około 6,77 miliarda ludzi, a liczba ta systematycznie rośnie.

Opublikowano

Oh Polecam jeszcze Martial Heroes

Strona : www.Martialheroes.eu

PL Forum : www.Martialheroes.pl

W grze gramy wojownikiem , assasinką ( tylko kobieta ) , monkiem ( taki grubas z dwoma patykami xD lub włócznią . whellem takie ostre koło )

Gra ogółem waży 500coś mb

Max lv to 160 jak narazie 158 najwyższy ;p a gra 3 lata ciągnie xF

Uprzedzam że po wbiciu 8/9x lv musimy kupic z ,ItemShopu, taki item na special mapke ( tak jak przepustka w m2 tyle ze mamy 1 szt )

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jak na razie w wszystkie gry które podaliście grałem i mnie już nudzą niestety.

A i co do StickMan w Rohan Online jednak grałem już wcześniej po prostu nie skojarzyłem tej gry od razu.

W Matrial Heroes również grałem miałem 54lvl Monkiem na włócznie i ogółem gierka fajna lecz szukam teraz czegoś nowego.

Ewentualnie jak juz nikt nie ma pomysłu to możecie mi podać dobre prywatne/dedykowane serwery do Lineage 2 gdyż szukam owego ale takiego żeby grało na nim 1k ludzi i miał raty x4-7

i taki żeby nie stał zbyt długo i na klienta gracie epilogue. Lub teżjakiś serwer który za niedługo powstanie i zapowiada się dobrze.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Counter Strike Source może nie rozwija się postaci ale dobra strzelanina ale dobre

Omg.. Wyraźnie jest napisane że szuka gry MMORPG a nie jakiś strzelaninek...

@edit

down, czytaj pierw posty z 2 stron a potem coś pisz -.-

Opublikowano

No to Polecam Rohan albo cos podobnego.

Poproś panią w szkole żeby nauczyła Cię czytać.

#down

to samo.

Opublikowano

Real-life, lub Team Fortress 2 na steam. Pirackiego pobierać się nie opłaca,za dużo hackerów.Owszem , jest to FPS... ale nadgania możliwością zdobywania przedmitów i osiągnięć.Gra nie wymaga 'pro skilla' jak jakiś cs , czy coś w tym stylu. Klasy postaci są bardzo zbalansowane. Każdym dasz radę ;]

lolheadz.png
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...