Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gry Która Mnie Wciągnie Na Długo.

Yuriy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż po paru latach w Diablo 2,Lineage 2,Metin2, WoWa,Cabal oraz innych gier mmo takich jak : 4Story,Dekaron,2Moons,Tibia,Worold Of Kung Fu,Nostale,Maple Story,s4 League,Warrock,Perfect World,Aion oraz Silkroad. Szukam gry która mnie wciągnie na kolejne miesiące gry i zagwarantuje mi dobrą zabawę i spędzanie czasu.

Od gry wymagam : W miarę dużo ludzi online przez cały dzień,dobre pvp,system petow i mountów ( przynajmniej jedno z tych),w miarę duży wybór rozwoju postaci oraz jakieś rzeczy typu crafting,kowalstwo czy coś w tym stylu.

Proszę o uzasadnienie swojego wyboru oraz o opisanie gry po krótce lub podanie stronki z opisem itp.

Za propozycje będą plusy.

A userowi którego propozycja spodoba mi się najbardziej dam 15+/- oraz 5/1x5

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Runescape - Są tam skille takie jak crafting, minning, smithing, farming, summoning, fletching i jeszcze więcej :P. Niestety pvp siada bo nie ma w tym nic ciekawego. Gra jest bardzo rozbudowana, gra dużo ludzi. Wystarczy, że wykupisz membersa (~25zł/mc - zależy od tego jak stoi funt czy tam dolar :D) i masz dostęp do CAŁEJ gry. Różne ciekawe apdejty są często. 135,938 people currently playing online worldwide! - W czasie gdy pisałem tego posta. Jest prawie 200 "kanałów" (Wszystkie postacie na 1 serwerze, ale jest wiele kanałów). Mało dzieci, ciekawe eventy na święta. Grafika nie powala, ale od roku jest bardzo dobra. Nie musisz nic ściągać. Wszystko przez przeglądarkę - www.runescape.com

Opublikowano

ja polece Jade Dynasty fajny wyglad gry animowanej duzo skili ,crafting , duzo qestow i eventow , mountow oraz petow , a co najlepsze wbudowany w gre exp bot ktorego mozesz uzywacchyba do 100 lv (max 120) . Postacie sa podzielone na dwie rasy Athan oraz Human . U athanow masz dwa rodzaje sepcjalizacji ktore wybierasz na starcie Balo typowy tank oraz Arden łucznik (polecam sam nim gram). Humany maja 5 rodzaji specjalizacji ktore wybierasz po osiagnieciu 15 lv sa to Lupin posiada takia bron wygladajaca jak dysk , Modo transformuje sie w demona, Jadeon posiada duzo skili AoE, Vim Tank u ludzi, Skysong postac uznana przez wielu za buffera i healera

http://www.youtube.com/watch?v=k3g27nGaUlc

Tu masz video z klasami

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Jeśli lubisz gry typu Baldur's Gate to proponuje Dungeons and Dragons Online polega na tym samym tyle że jest online, łazisz po podziemiach i wykonujesz questy, gra ma normalną fabułę którą musisz podążać żeby mieć kolejne misje, nie wiem jak jest z Petami i Mountami, bo nie mam

sorki za mały opis ale muszę jechać, potem dopiszę.

Opublikowano

Co do tych gier które podaliście to we wszystkie grałem i niezbyt mnie do siebie przyciągały. Czekam na dalsze propozycje.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

polecam archlord'a fajnie sie w niego gra do puki niezjebiesz buildu xD

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

W RuneScape grałem kiedyś dawno temu i nawet mi się podobało ale grałem krótko. I jeśli można wiedzieć to co to było 50cmb ?

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Runes Of Magic. Dużo nie trzeba mówić. Gra istnieje w polskiej wersji jęz. Są instancje ,raidy ,bossy. Łatwo sie dogadać z ludźmi co do questów. System party (coś w typie silkroada). Gildia może posiadać zamek (Gildia zbiera na poziomy zamku [surki]). Są runy ,które można wbić w itemka aby go ulepszyć oraz kamienie ,które ulepszają np. dmg broni bądź armor w zbroji. Jest system dwuklasowy ,który jest bardzo ciekawą rzeczą jak i przydatną. Ciekawy system PvP. Dużo questów ,bardzo mało grind'u. 2 rasy ,wiele klas dużo eksperementów co do klas przez system dwuklasowy. Każdy gracz może posiadać własny dom ,który może urządzić wedle uznania. Ciekawa Grafika 3d. Gra jest za darmo. Jest dosyć pojemna ale warta ściągnięcia. Częste eventy.

Opublikowano

Otóż szukam gry 3d MMORPG i chciałbym aby nie była jakaś WoWo podobna lub taka że ja sam na 100 botów.

Gierka nie musi być w czasach średniowiecza ale i jakieś też nowsze czasy a;e taka żeby umiała wciągnąć poprzez swoją obszernością opcji,profesji,ras,umiejętności i system pvp/war.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Idealna gra ? Wiem że owa nie istnieje ;] W końcu diablo 2 to nie ideał a grałem jakieś 6 lat i teraz od czasu do czasu pogram. Metin2 również nie ideał a mimo to na 3 lata mnie wciągnoł.

L2 (gra bliska ideału) już gram jakieś 4 lata. WoW ( ma to coś) gram 2 lata. Mógłbym jeszcze wymienić parę ale wymieniłem te które są dla mnie najlepsze. I po prostu szuka gry która miałaby coś podobnego do tych gier ale nie żeby np była kompletnie zerżniętą z WoWa i jedyne co miało by być inne to rasy.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Lakus czy mógłbys podać jakieś konkretniejsze info co do tej gry ? ;] tzn. czy jest płatna,stronka gdzie bym mógł coś o niej poczytać lub jeśli w nią grałeś to co o nie sądzisz.

1318801632-U103988.png

Opublikowano
http://www.c9online.com.pl/

Poczytaj sobie ;) Narazie jest koreanska werska, wiec troche trudniej by bylo grac ;] ale w lipcu ma wyjsc europejska ;]

Opublikowano

Dzięki za info. Później dam ci plusy bo na razie limit mi się wyczerpał ;p

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Rohan online, są pety i mounty. Świetna grafa, dużo by tu mówić, dobry pvp system, 18 skilli, po 50 lvlu kolejne 18 skilli, więc masz do użycia 38 skilli. 7klas postaci, każdy dziewczyna i chłopak. Oraz jest system craft i kowalstwo. Stroje, okulary, kolczyki itd. Zero oszustw w kupnach postaci..

Coś mi się zdaje że grałeś w tą grę ale jej nie wymieniłeś. ^^

http://www.playrohan.com/

Opublikowano

Obczaję Rohan Online i dam potem edita czy mi się spodobał ;] Bo szczerze to w niego nie grałem chyba. Już nie pamiętam nawet.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc zachęciłeś mnie do c9. Również z pewnością pobiorę i będę grał. Niestety na razie trzeba będzie czekać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...