Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tera NA: "Error Log ffff:ffff"

Afferage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj zainstalowałem tere NA. Wszystko byłoby okej gdyby nie to że po tych wszystkich aktualizacjach wyskakuje mi błąd "Error: ffff:ffff". Próbowałem już wszystkie możliwości zaczynając od otwierania przez administratora kończąc na podwójnym reinstalu gry czy opcji repair. Czy ktoś wie może jak naprawić ten błąd ? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi

Nowy obraz mapy bitowej.bmp

Nowy obraz mapy bitowej (2).bmp

2.bmp

Opublikowano

Czy ściągałeś grę przez HappyCloud i czy uruchamiałeś grę w trakcie ściągania? Jeśli tak, to który poziom wbiłeś? Powyżej 11?

Ściągając grę przez HappyCloud trzeba poczekać na napis "fully-finish". Czasem braknie kilku malutkich plików i taki problem będzie się pojawiał, zwłaszcza, gdy opuścisz pierwszą lokację przed pełnym ściągnięciem. Ogólnie obydwie TERA (EU i NA) mają strasznie niedopracowane launchery.. Ja osobiście polecam pobranie amerykańskiej wersji na Steam. Da się to zrobić, pomimo obowiązującej "blokady" dla osób spoza NA (narzuconej zresztą odgórnie na prośbę TERA EU, bo wszyscy zaczęli stamtąd uciekać :P). Tutaj bezpośredni link do pobrania: https://steamdb.info/app/323370/

Opublikowano

Nie uruchamiałem gry podczas ściągania bo wyskakuje mi ten błąd centralnie w momencie kiedy nacisnę przycisk play. Dzięki za odpowiedź może pobranie ze steama coś pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...