Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP4]Versus Last Chaos

frytusx33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie jest dodatkowa opcja 10k cash za 350 zł, a serwer nie miał być tak bardzo nastawiony na cash  xD

Ciekawe przebicie cenowe. Wystarczy kupić 2 pakieciki i jesteś bogiem.

700zł wydać na serwer nawet bez swojego klienta, musiał by być ktoś zdrowo pojednany ^^  wgl taka ilość pieniędzy na grę, która już jest stara, niegrana itp.

Opublikowano

Aktualnie jest dodatkowa opcja 10k cash za 350 zł, a serwer nie miał być tak bardzo nastawiony na cash  xD

Ciekawe przebicie cenowe. Wystarczy kupić 2 pakieciki i jesteś bogiem.

Ale takich Niemców to nie obchodzi. Dla nich taka kwota to nic, więc podejrzewam, że znajdą się tacy co sobie kupią. :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam. Gracze mają duży wpływ na zmiany w grze. Serwer nie jest pay2win. Przedmioty z IS można zdobyć w grze np. w statule księżycowej, elcetce. Każdy może łatwo zarabiać, słoń nie ma tego idiotycznego buffa 300% ataku. Gra się na prawdę fajnie.

Aha i nie wiem dlaczego piszecie, że serwer nie ma własnego clienta. Bzdury. Ma własnego clienta i launcher, a dodatkowo daje możliwość gry bez pobierania całości, jeśli ktoś już ma LC PL na kompie.

Opublikowano

Nie polecam tego serwera  słaby bardziej nastawiony na dolki niz pl!

malo ludzi i graja ludzie z pla ktorzy sie znaja jeden drugiego nie polecam!

Jestem ciekawy kto wlascicielowi jajka lize zeby dostac itemki :)

Opublikowano

Nie polecam tego serwera  słaby bardziej nastawiony na dolki niz pl!

malo ludzi i graja ludzie z pla ktorzy sie znaja jeden drugiego nie polecam!

Jestem ciekawy kto wlascicielowi jajka lize zeby dostac itemki 

Nikt nie liże Wystarczy dobrze posmarować zł i masz w ciul golda i itemki :D 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie wysokie ceny cashu mają za zadanie "odstraszać".

Brak słonia 300% - teraz już nie jest niezastąpiony i spokojnie można bić bez niego, nie wydając cashu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam! Niestety muszę przekazać Wam przykrą wiadomość. Jak zapewne większość się domyślała czy też wiedziała o tym - serwer Versus jest nielegalny. Zresztą jak i wszystkie prywatne serwery. Versus zostanie zamknięty jutro zamknięty.

Niestety nie udało nam się rozbudować i utrzymać serwera, bo przecież żyjemy w Polsce, kraju wielu zawistnych i nieżyczliwych ludzi! Od samego początku powstania serwera dostawaliśmy informacje, że ktoś chce się nas pozbyć. Ignorowaliśmy to. Niestety zaszło to tak daleko, że zaczęto się tym naprawdę interesować. Dziś otrzymaliśmy niemiłą wiadomość. Serwer musi zostać usunięty niemal w trybie natychmiastowym.

Od samego początku miałam przeczucie, że nie warto tu grać. xD

Opublikowano

Witam! Niestety muszę przekazać Wam przykrą wiadomość. Jak zapewne większość się domyślała czy też wiedziała o tym - serwer Versus jest nielegalny. Zresztą jak i wszystkie prywatne serwery. Versus zostanie zamknięty jutro zamknięty.

Niestety nie udało nam się rozbudować i utrzymać serwera, bo przecież żyjemy w Polsce, kraju wielu zawistnych i nieżyczliwych ludzi! Od samego początku powstania serwera dostawaliśmy informacje, że ktoś chce się nas pozbyć. Ignorowaliśmy to. Niestety zaszło to tak daleko, że zaczęto się tym naprawdę interesować. Dziś otrzymaliśmy niemiłą wiadomość. Serwer musi zostać usunięty niemal w trybie natychmiastowym.

Od samego początku miałam przeczucie, że nie warto tu grać. xD

hahah co za j****y hipokryta xD Dorabia się na złodziejstwie i pisze, że ludzie są tacy źli xD

Opublikowano

Ale czego się spodziewaliście? Przecież ten serwer nie miał racji bytu. Polaczki z polaka wpompowali dużo gotówki a o to chodziło. Ciam teraz musi wrócić na PL, przecież komuś trzeba sprzedawać gold. 

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...