Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP4]Versus Last Chaos

frytusx33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona główna:

http://lcversus.pl/

Download:

http://lcversus.pl/downloads.php

Grupa na FB:

https://www.facebook.com/groups/LastChaosPL/?fref=nf

Jest to serwer praktycznie taki sam jak serwery globalne lecz również całkiem inny! :)

Lista rzeczy które odróżniają serwer od serwera globalnego:

-Usunięcie elementów 2 poziomu (tylko potwory mogą je mieć)
-Zabezpieczenie przed używaniem modyfikowanych plików
-Zmieniona Elcetka
-Zmieniony Item Shop
-Zmienione przedmioty startowe dla nowych postaci:
 [Event] Platynowa adrenalina x5 - zamiast Rulonów zmartwychwstania (35)
 [Event] Platynowy czar umiejętności x5 - zamiast Platynowych czarów umiejętności (35)
 [Event] Platynowa tygrysia lilia x5 - zamiast Platynowych tygrysich lilii (35)
-2 kanały:
 1 - PvP, Bitwy, Instancje, Alber, Royal Rumble
 2 - Non PvP
-Brak uciążliwego blokowania wykonywania skilli przy bardzo małym cooldownie
-Włączony na stałe event "Recommended server" - z mobów dropią lampy dające przydatne buffy
-Brak możliwości wyrzucania przedmiotów na ziemię - służy to zmniejszeniu prawdopodobieństwa klonowania przedmiotów i crashowania serwera
-Zmniejszona kara za PK (obrażenia kierowane w graczy z czerwonym nickiem nie odbiegają tak mocno od zwykłych)
-Zwiększona szansa na ulepszenie kamieniami niebiańskimi (tak jakby był włączony event 200%)
-Zwiększony EXP i PU w Więzieniu Margadoom
-Spawn Prastarego Fantoma Tarian w jednym miejscu co 2 godziny
-Niewidzialność u zamachowca jest równie szybka co jego nocnego odpowiednika
-Zmieniony drop Złotych skrzyń umiejętności (teraz do zdobycia tylko w Leśnej Jaskini)
-Wzmocniony Władca Elementów
-Zwiększona szansa na lepsze nagrody w statule księżycowej, zmienione mocne kryształy doświadczenia i boostery na mocne identyfikatory i doświadczone jubilery (błękitne kamienie księżycowe)
-Atrakcyjne wyzwania z nagrodami
-Lepsze nagrody za otwieranie szkatułek
-Żetony dropią w 9 minucie (co 10 minut)
-Handel cashem odbywa się na stronie (nie ma kuponów cash w grze)
-Lepsze nagrody do wygrania w evencie "Znajdź niedźwiedzia Wendy"
-Dodane zadanie polegające na zabiciu Destructora w Akan (z cennymi nagrodami)
-Dodanie większej ilości postumentów spawnujących bossy elementarne
-Zwiększenie szansy na zdobycz w Świątyni Belfist - to świetne miejsce do zarabiania na początku gry!
-Moc postaci(skill na 90lvl) dają teraz więcej statystyk.
-Ulepszanie kamieniami słonecznymi-szansa na sukces wynosi aż 60%!
-Słoń nie będzie juz dawał ataku!

I wiele, wiele więcej!

Raty:
Exp- Taki sam jak na serwerze globalnym
Drop-Lekko zwiększony od tego na serwerze globalnym
PU-Lekko zwiększone od tego na serwerze globalnym
Więcej doświadczenia za zadania!
Lvl cup-125(będzie zwiększany)

Jak na razie średnia ilość graczy to około 50 osób w godzinach szczytu.

Serwer zapewnia bardzo dobrą komunikacje z administratorami dzięki grupie na FB(podanej wyżej) i komunikatora GADU-GADU.

Więcej informacji znajdziecie na stronie serwera. Są tam opisane patche które wchodzą na serwer.
Jak widać administracja zwraca uwagę na to czego chcą gracze.

ZAPRASZAMY DO WSPÓLNEGO GRANIA!
Opublikowano

Wygląda to bardzo fajnie i obiecująco. 
Jak można wiedzieć to kto jest pomysłodawcą takiego fajnego serwera ? 

ubh6c.png
Opublikowano

Wygląda to bardzo fajnie i obiecująco. 

Jak można wiedzieć to kto jest pomysłodawcą takiego fajnego serwera ? 

Właściciel grupy podanej w prezentacji. :D

Opublikowano

z tego co widzę już trochę osób ma cap, trudno o lvl?:) Nie grałem już dawno na pl wiec pytam skoro takie same raty :)

Opublikowano

O kurcze, Frytuś wstawił prezentację to na pewno serwer godny uwagi.  :lenny: Dużo osób grywa w toto?

Edit: Nie doczytałam. 50 osób to niezbyt, a ile serwer już stoi?

Opublikowano

O kurcze, Frytuś wstawił prezentację to na pewno serwer godny uwagi.  :lenny: Dużo osób grywa w toto?

Przecież jest napisane, że w godzinach szczytu 50 osób..

ubh6c.png
Opublikowano

Edit: Nie doczytałam. 50 osób to niezbyt, a ile serwer już stoi?

No jak tam grają sami ludzie z pla, a chyba każdy wie jaka jest sytuacja na plu..  :D

Opublikowano

Pobierz LC PL odpal patchera tak aby była dzisiejsza aktualizacja, i potem wklej łatke. :)

A okey, bo ja specjalnie nie patchowałem :D 

ubh6c.png
Opublikowano

Jakby administracja ogarnęła swojego klienta bylo by wiecej chętnych A tak to strata czasu Ja tylko czekam aż gamigo przyblokuje serwer Bo można powiedzieć ze najbardziej ze wszystkich privow ingeruje w pliki z oficjalnego serwera. Takie przynajmniej moje zdanie. I jeszcze pogratuluję ddosa na oficjalnym serwerze testowym gamigo :))

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

6678b52a3d1cc.png

Serwer miał być No cash :D 

Pustki, Pustki. 

Serwer zanim wystartował było wiadome że będzie też nastawiony na cash Po samej stronie  serwera ,gdyż były promocje umieszczone na niej . Co do cashu jest chyba droższy niż na globalu Tak tylko słyszałem 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Może bym i pograł gdyby ogarnęli swojego klienta A nie podpietego pod globala Troche to odrzuca

Mój komputer:

Opublikowano

No jeśli ktoś tworzy serwer i poświęca czas to chyba chce na tym zarobić co nie? :) Chociaż ten lewy klient..

Administratorzy raczej biznes robią na sprzedawaniu golda na PL. Sam od nich kupowałem. Tylko jeśli ktoś tworzy serwer no cash to raczej IS nie bedzie dawal przewagi nad graczem który nie ładuje cashu. Chodzi mi tutaj o dopalacze. Jasne jest, ze wszystkie covery, stroje, pety powinny zostać. 

Gdyby też wprowadzić ceny jak na destiny i płatność sms to na pewno każdy by ładował/ 

Deus vult

Opublikowano

Gdyby też wprowadzić ceny jak na destiny i płatność sms to na pewno każdy by ładował/ 

A jakie są ceny cashu donate i w grze?

+wie ktoś ocb z tym avatarem? wstawiłem drugi i też się psuje....

Opublikowano

400 Cash - 20 zł 700 Cash - 30 zł 1000 Cash - 40 zł 1300 Cash - 50 zł 2800 Cash - 100 zł

Deus vult

Opublikowano

400 Cash - 20 zł 700 Cash - 30 zł 1000 Cash - 40 zł 1300 Cash - 50 zł 2800 Cash - 100 zł

A w grze po ile sprzedają? Chodzi o kk bo nie napisałeś.

I co za te 400 cash można kupić platynke?

Opublikowano

Żeby było jasne - nie gram na tym serwerze. Jak będzie Was jakaś Karyvlea (czarodziejke sobie stworzył) wyzywała to z góry mówię, że to nie ja. A tą osobę serdecznie pozdrawiam. 

Opublikowano

Aktualnie jest dodatkowa opcja 10k cash za 350 zł, a serwer nie miał być tak bardzo nastawiony na cash  xD

Ciekawe przebicie cenowe. Wystarczy kupić 2 pakieciki i jesteś bogiem.

23udl52.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...