Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeSniper - nowe API! Rzadkie pokemony!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, co to PokeSniper to chyba nie trzeba tłumaczyć. Dla niewtajemniczonych jednak powiem, że jest to pewien rodzaj bota, który pozwala nam na łatwe łapanie rzadkich pokemonów z całego świata.

Konfiguracja bota to nic innego jak wypełnienie passów i swoich "bazowych" kordów na których znajduje się konto.

Link:
https://mega.nz/#!XY0VmIIJ!vOLmpAXARrAYDzCmcJBEyM6Lf0ljEAb71wNL-0L9ozM

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/2597c556a7cc047e6529fb01adea6c9d1545ddd2f0be7d54d29a89cafe3a6e87/analysis/

Strony, których używam do znajdowania pokemonów:

http://pokezz.com/
http://www.pokespawns.be/

Programy, których używam do znajdowania pokemonów:
https://github.com/5andr0/PogoLocationFeeder/releases

Skan:
https://www.virustotal.com/pl/file/f7075880a58924a0fc7f58773077bdbb3752956a3f36a2e61c9e29eddddb6cb5/analysis/

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czyli co bo nie łapę co ten bot robi (tepa się po całym świecie z kordów na stronach czy jak )???  

Używa metody do snajpowania pokemonów bez otrzymywania softbana.

Przykładowo: masz kordy na których jest Snorlax

Wpisujesz w bocie, aby łapał Snorlaxa i podajesz mu kordy

Bot teleportuje się na podane kordy, wraca na domyślną lokalizację i tam łapie tego Snorlaxa

Opublikowano

Bo wraca podczas łapania poka do standardowej lokalizacji, przez co omijany jest softban

Opublikowano

jakas instrukcja?

jakaś instrukcja czy coś?Bo ja zielony z tym jestem :P

Do czego Wam tu instrukcja, jak w tym bocie macie podane wszystko jak na tacy? Jak za trudno Wam w notatniku zedytować plik user, to odpalacie .exe i na samym początku wybieracie "N". Wtedy bot Was spyta o informacje do logowania itd.

Ja tylko nie wiem jak wkleić kordy, zamiast ręcznie pisać

PPM na ten pasek na górze > Edytuj > Wklej

Opublikowano

po uruchomieniu wyskakuje oknenko juz po zalogowaniu >> Pokemon: i w tym miejscu wklejam nazwe pokemona + kordy klikam enter i nic ...

Na początku wpisujesz nazwę pokemona i klikasz enter, dopiero potem kordy

Opublikowano

Jak wyskakuje komunikat o softbanie, jest jakiś sposób żeby to ominąć ?

Wpisałeś w configu kordy, na których jest konto?

Są 2 sposoby na odbanowanie:

-kręcenie i zamykanie pokestopa około 45 razy

-próba złapania 25 pokemonów

Opublikowano

Dzięki :) tak wpisałem.

Dzięki :) tak wpisałem.

Opublikowano

Bo wraca podczas łapania poka do standardowej lokalizacji, przez co omijany jest softban

skoro wraca do tej lokalizacji to robi dwa szybkie teleporty=softban, wytłumaczy mi ktoś dokładniej bo nie rozumiem tego :D

mg7k04q.jpg

Opublikowano

skoro wraca do tej lokalizacji to robi dwa szybkie teleporty=softban, wytłumaczy mi ktoś dokładniej bo nie rozumiem tego :D

Softbana dostajesz dopiero kiedy rzucisz pokeballem/zakręcisz pokestopem/zawalczysz o GYM.

Bot teleportuje się na podane kordy, zaczyna łapanie pokemona, wraca na poprzednie kordy i tam rzuca pokeballem.

Opublikowano

Softbana dostajesz dopiero kiedy rzucisz pokeballem/zakręcisz pokestopem/zawalczysz o GYM.

Bot teleportuje się na podane kordy, zaczyna łapanie pokemona, wraca na poprzednie kordy i tam rzuca pokeballem.

Czyli jak mam już level który chciałem i dalej nie zamierzam wbijać to ten bot będzie dobrym wyjściem? :) tylko troche lipa jak sie pokeballe skoncza xD

mg7k04q.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Da się połaczyć z pogolocationfeeder?

Masz na myśli to, że automatycznie łapie poksy biorąc info z discorda?

tak, tak

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

tak, tak

trzeba recznie wprowadzac wszystko

Opublikowano

Czyli jak mam już level który chciałem i dalej nie zamierzam wbijać to ten bot będzie dobrym wyjściem? :) tylko troche lipa jak sie pokeballe skoncza xD

Dokładnie. Co do pokeballi to dobrym wyjściem jest ustawienie jakiegokolwiek bota, aby ignorował pokemony i chodził tylko po pokestopach. Kilka minut i magazynki już są pełne.

tak, tak

Wiem tyle, że otwierając plik autosniper, automatycznie bierze pokemony ze strony pokesnipers.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...