Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeSniper - nowe API! Rzadkie pokemony!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Mazzler tak, będzie śmigać

oaiqjKh.png

Przy odpalaniu aplikacji kliknałem: N > 2 > Kordy te moje podstawowe gdzie mieszkam > Login i haslo

Gdy kliknałem tam 2 > to pojawiła się wiadomość : To avoid a softban, your current location is required.

zapora blokuje Ci program mi osobiscie jak włączałem tą appke  jakieś powiadomienie windowsowe zapytało czy chce dać dostęp do czegośtam

imo na moje wygląda jakbyś Ty zaznaczył tam nie i zwyczajnie aplikacja nie ma uprawnień aby normalnie działać.

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oaiqjKh.png

Przy odpalaniu aplikacji kliknałem: N > 2 > Kordy te moje podstawowe gdzie mieszkam > Login i haslo

Gdy kliknałem tam 2 > to pojawiła się wiadomość : To avoid a softban, your current location is required.

Za każdym razem wyskakuje Ci ten błąd?

Opublikowano

''There is no '' nazwa pokemona'' here '' zadnego pokemona mi nie chce złapać, czy ktos tez ma taki problem ?

sam tak miałem na początku,albo zła strona do kordów,albo masz softbana ze względu na to,że inne kordy podałeś w configu niż te na których dotychczas expiłeś.

Opublikowano

oaiqjKh.png

Za każdym razem.

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Witam, uruchamiam pokesnipera  z pliku autosniper.bat i po około 20 minutach wywala mi taki komunikat i stoi. Jeśli ma ktoś jakiś pomysł co jest przyczyną będę wdzięczny.

26734d89205c4.jpg

Opublikowano

"There is no xxx here." mam praktycznie co pokemona, da się to jakoś zmienić ?

Zmienić źródło kordów

Witam, uruchamiam pokesnipera  z pliku autosniper.bat i po około 20 minutach wywala mi taki komunikat i stoi. Jeśli ma ktoś jakiś pomysł co jest przyczyną będę wdzięczny.

26734d89205c4.jpg

Proponowałbym pobrać autorestarter do botów.

Opublikowano

Wszystko działało do momentu włączenia auto, teraz nawet poprzez odpalanie ręczne nie działa nic, nie chce się nawet zalogować na konto poprzez PokeSnipera :v 

X

by Me.

Opublikowano

oaiqjKh.png

Za każdym razem.

Mam to samo. Dziwne jest to, że konto z googla działa normalnie, a na koncie z ptc mam ten błąd.

Goblin950_animacja_zpsc1776c38.gif
Opublikowano

Macie jakiś sposób na to by łatwiej z tego korzystać?

Ciągłe wpisywanie nazwy pokemona i lokalizacji to mozolne trochę (nie wiem czemu nie dział mi wklejanie - Win7, a w konsoli CMD mogę normalnie wklejać - no ok już obczaiłem jak to wklejac).

Jakiś pomysł jak to zautomatyzować? Programik z GUI do lokacji b.fajny ale szkoda że nie kopiuje nazwy pokemona, no i fajnie by było jakby w nowszej wersji autor zrobił by był wybór czy chcemy zmieniać pokemona czy tylko lokalizację.

Opublikowano

Ciągłe wpisywanie nazwy pokemona i lokalizacji to mozolne trochę (nie wiem czemu nie dział mi wklejanie - Win7, a w konsoli CMD mogę normalnie wklejać - no ok już obczaiłem jak to wklejac).

Jakiś pomysł jak to zautomatyzować? Programik z GUI do lokacji b.fajny ale szkoda że nie kopiuje nazwy pokemona, no i fajnie by było jakby w nowszej wersji autor zrobił by był wybór czy chcemy zmieniać pokemona czy tylko lokalizację.

ehh wystarczy troche pokombinować i posprawdzać co ma się w folderze. Śpieszę z wytłumaczeniem

plik registerurl.bat dodaje protokół do przeglądarek dzięki czemu możesz na stronach np pokesnipers.com ( czy jak to się nazywało) kliknąć poke sniper i program sam się otworzy z zapytaniem czy chcesz złapać pokemona? Możesz skorzystać też z autosniper.bat i to będzie samo pobierało pozycje ze strony pokesnipers.com i samo będzie próbowało łapać. Jakie ma ci łapać pokemony możesz ustawić w configu o nazwie user.xml. Tam możesz ustawić ile minimu ma łapać cp i ile %

Opublikowano

ehh wystarczy troche pokombinować i posprawdzać co ma się w folderze. Śpieszę z wytłumaczeniem

plik registerurl.bat dodaje protokół do przeglądarek dzięki czemu możesz na stronach np pokesnipers.com ( czy jak to się nazywało) kliknąć poke sniper i program sam się otworzy z zapytaniem czy chcesz złapać pokemona? Możesz skorzystać też z autosniper.bat i to będzie samo pobierało pozycje ze strony pokesnipers.com i samo będzie próbowało łapać. Jakie ma ci łapać pokemony możesz ustawić w configu o nazwie user.xml. Tam możesz ustawić ile minimu ma łapać cp i ile %

No to b. ciekawe thx :) pobawię się z tym ;)  DOBRE :)

Opublikowano

Działa wam bot? Żadnego nie wykrywa?

No od jakichś kilkunastu min. mi też nic nie znajduje. Albo softban albo co z serwerami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...