Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeSniper - nowe API! Rzadkie pokemony!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomoże mi ktoś się odbanować? wpisuje współrzędne miejsc gdzie są pokestopy a wyskakuje mi informacja że nie ma tam pokestopów

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pomoże mi ktoś się odbanować? wpisuje współrzędne miejsc gdzie są pokestopy a wyskakuje mi informacja że nie ma tam pokestopów

Masz aktualnego bota?

Opublikowano

Masz aktualnego bota?

wczoraj pobierałem to raczej mam aktualnego

Admin Cienia
Opublikowano

Masz aktualnego bota?

wczoraj pobierałem to raczej mam aktualnego

bot sam się odbanowywuje

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

przecież nie mogę łapać pokemonów i mam komunikat że moge mieć softbana, nie da się złapać żadnego pokemona

Masz ten komunikat na sniperze? Sniper nie ma funkcji odbanywania

Opublikowano

tak mam komunikat na sniperze ten czerwony że mam bana

D&G pisał że bot sam sie odbanowywuje

Sniperbot nie ma funkcji odbanywania.

btw. pewnie domyślne kordy zle ustawiłeś

Opublikowano

Przecież wszystko dobrze działa. Używajcie koordów z pokezz.com tych verified.

Ja łapię na telefonie przez te koordynacje, ale i tak do dupy jest, bo Dragonite ponad 2000cp cały czas uciekają, wywalam 20 ultra z berry i ucieka. Szansa na złapanie to chyba 1%, bo już 10 sztuk mi spierdzieliło.

Opublikowano

Przecież wszystko dobrze działa. Używajcie koordów z pokezz.com tych verified.

No i używam pokeez i cały czas na bocie, że nie ma takiego pokemon A robię wszystko

1.loguje się do Google i podaje swoje kordy,

2.Wchodzę na pokeez i potem w bocie podaje dokładna nazwę pokemon i po nie jego kiedy. No i co wyskakuje? TU NIE MA TEGO POKEMONA TUTAJ

... Oprócz pokeez próbowałem inne ale to samo bylo

Opublikowano

mi natomiast znajduje pokemony,ale za kazdym razem one uciekają poleciało już jakieś 80 pokebolli i nic..

nie wiem czego to kwestia,bo mając 18lvl powinienem spokojnie lapac pokemony z cp 300-500,a nawet takie nie "chcą" się złapać.

Opublikowano

mi natomiast znajduje pokemony,ale za kazdym razem one uciekają poleciało już jakieś 80 pokebolli i nic..

nie wiem czego to kwestia,bo mając 18lvl powinienem spokojnie lapac pokemony z cp 300-500,a nawet takie nie "chcą" się złapać.

softban

Opublikowano

Jeżeli całkiem nie chcą się łapać, czyli uciekają za każdym razem, to zakręć tym samy pokestopem do 45 razy, aż się soft zdejmie.

Opublikowano

Działa bez problemu, czasem piszę, że nie ma już Pokemona ale koordy cały czas są nowe więc nie ma co narzekać.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Działa bez problemu, czasem piszę, że nie ma już Pokemona ale koordy cały czas są nowe więc nie ma co narzekać.

Cieszę się, że to forum nie jest do końca przepełnione amebami umysłowymi i nie trzeba każdemu tłumaczyć krok po kroczku.

Skoro nie dostaja sie softbana, to jakim cudem go zbieraja.. :D

Kilka stron wcześniej jest wszystko wytłumaczone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...