Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o YouGames oraz ZabQ?

Gość TheMichal160316

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIe polecam tego typu syfów zrobionych pod szybki hajs,druga sprawa Zabq to bezmózg,hmm  Surek jako sponsor? haha już to widziałem i  zawsze serwer pierdolnął :) pozdrawiam.

Opublikowano

xD Pewnie i tak połowa wypowiadających się tutaj będzie u niego grać, bo serwery pewnie będą dobre jak poprzednie projekty, tzn. tandoria, malestia i nostidla. Co by nie mówić, te serwery były dopracowane, tylko dyski mieli słabe Kappa. Hejtujecie go za szybko padające serwery, bo jest youtuberem, a 90% serwerów w tych czasach pada do 3 miesięcy. A jeśli ktoś pisze, że jego serwery były gówniane to znaczy, że jest tylko marnym hejterem, bo tego nawet nie można nazwać konstruktywną opinią.

tenor.gif

Opublikowano

xD Pewnie i tak połowa wypowiadających się tutaj będzie u niego grać, bo serwery pewnie będą dobre jak poprzednie projekty, tzn. tandoria, malestia i nostidla. Co by nie mówić, te serwery były dopracowane, tylko dyski mieli słabe Kappa. Hejtujecie go za szybko padające serwery, bo jest youtuberem, a 90% serwerów w tych czasach pada do 3 miesięcy. A jeśli ktoś pisze, że jego serwery były gówniane to znaczy, że jest tylko marnym hejterem, bo tego nawet nie można nazwać konstruktywną opinią.

Jak już, to ludzie go hejtują za to jaki jest a nie za to jaki serwer ma postawić.

Opublikowano

Jeszcze grubego niech do teamu sobie wezmą jeśli już wróci z McDonalda.

Te "12" w nicku oznacza Twój wiek? Szczerze nie zdziwiłbym się  :) 

Oceniasz kogoś po tym jak wygląda, żałosny jesteś. Nie miałeś okazji nawet rozmawiać z Szejkiem czy chociażby Zabq, a wiesz kto jaki jest. 

Opublikowano

Oceniasz kogoś po tym jak wygląda, żałosny jesteś. Nie miałeś okazji nawet rozmawiać z Szejkiem czy chociażby Zabq, a wiesz kto jaki jest. 

Aha to tylko Pan Shake może być gruby? Gdzie ja napisałem że tu chodzi o niego? Widzisz, sam łączysz fakty. Chociaż w tym przypadku mogło mi chodzić tak samo np. o Fubu, na którego też się tak woła. Sam jesteś żałosny bronieniem tych ofiar losu. Każdy może mieć swoje zdanie i ja je mam, nie pasuje to nie udzielaj się. 

Opublikowano

Aha to tylko Pan Shake może być gruby? Gdzie ja napisałem że tu chodzi o niego? Widzisz, sam łączysz fakty. Chociaż w tym przypadku mogło mi chodzić tak samo np. o Fubu, na którego też się tak woła. Sam jesteś żałosny bronieniem tych ofiar losu. Każdy może mieć swoje zdanie i ja je mam, nie pasuje to nie udzielaj się. 

Czyli jeżeli chodziło o FuBu to jesteś zagorzałym fanem isamu, czyli nadal uważam że masz 12 lat :)

Opublikowano

Ludzi ocenia się po tym, jak dobrze nawiną ci makaron na uszy :3

Opublikowano

Czyli jeżeli chodziło o FuBu to jesteś zagorzałym fanem isamu, czyli nadal uważam że masz 12 lat :)

No dowaliłeś. Uwaga forum. Ten kto nie lubi fubu to fan isamu. 

Opublikowano

Bawi mnie to ciągłe pieprzenie o serwerach na kasę.

Niby po co się to robi, żeby ktoś was poklepał po główce, uścisnął dłoń i pogratulował?

Każdy serwer MUSI się z czegoś utrzymać i osoby robiące taki serwer poświęcają na niego nawet tyle czasu, co wynosi dniówka (około 8 godzin), dlatego należy im się wynagrodzenie.

Skończcie p******** i zaglądać ludziom do portfela, bo nikt nie zmusza do ładowania w Item-Shop.

Zresztą powiedzmy sobie szczerze, osoby ładujące w IS`a, najczęściej sprzedają potem te konta za krocie, więc nie płaczcie że są tak bardzo okradani ;)

Reasumując, naoglądaliście durnych filmików na yt, naczytaliście się głupot i żyjecie w innym świecie (mówię rzecz jasna o osobach z gatunku o którym pisałem wyżej).

Nie zdajecie sobie sprawy jaka taka "praca" jest obciążająca psychicznie (mówię tutaj oczywiście o osobach które ZAJMUJĄ się serwerem a nie liczą pieniążki nic nie robiąc), dlatego jeśli któryś z Was ma obiekcje co to stosunku płacy do pracy, proponuje zgłosić się do losowego serwera nawet na support i popracować jeden dzień :)

I ostatnia sprawa, MPCforum tak zaciekle bronił zagranicznych serwerów. Błagam.. Te serwery wyglądają jak kupa gówna xD

Nie niosą żadnych innowacyjnych rozwiązań, czy wybitnych zmian. Do tego ich oprawa graficzna pozostawia wiele do życzenia. Różnicą jest natomiast ilość takowych projektów w porównaniu do Polskiej "Sceny".

Według mnie Polscy technicy przewyższają nieraz swoimi umiejętnościami kolegów z zagranicy, lecz na to również nikt nie patrzy obiektywnie ;)

Ah.. I oczywiście Item-Shop. Wyjeżdżaliście kiedyś poza granice naszego pięknego kraju? Widzieliście jakie tam są ceny oraz waluta? Czy jakie podatki i prowizje?

Sprawdźcie sobie a potem narzekajcie, że Item-Shop np w Niemczech, który jest w EURO (czyli *4) jest taki piękny i kolorowy.

Tak, ten post nie ma nic wspólnego z Zabq, nie interesuje mnie co on robi i jak, chcę wam uzmysłowić jedynie kilka faktów na temat serwerów i skłonić do samodzielnego myślenia.

Opublikowano

Grr. Ale nie wyzywaj ludzi k.?

Obrońca uciśnionych sie znalazł.Idż lizać dupsko tej świni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...