Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o YouGames oraz ZabQ?

Gość TheMichal160316

Rekomendowane odpowiedzi

Gość TheMichal160316
Opublikowano

Witam. Iż w najbliższym czasie startują 2 privy youtubera ZabQ chciałbym się zapoznać z waszą opinią o jego serverach, administracji oraz o nim samym.

Co sądzicie o nim i serverach ?

Czy według was on chce tylko ruch** na hajs następnych ludzi ?

Czy ktoś z was zagra ?

Czy na poprzednich privach było dużo przekrętów, bugów ?

Co sądzicie o tym, że administracja jest taka jak z tandori ?

Czy server hard nie będzie odgrzewanym kotletem tandori ?

Czy administracja będzie się opierdal** po starcie ?

Co sądzicie o tym, że ZabQ nazwał Mpcforum rakownią i dlatego prezentacji nie będzie ?

Czekam na wszelkie opinie.  

Opublikowano

Jak dla mnie to każdy serwer Żabq to jest porażka to na pewno nie zagram . Żaba robi tylko serwery pod kase . Nie widze jakoś przyszłości dla tego serwera.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Oglądając jego vloga i słuchając jak on to mówił " sieć serwerów " to od razu w to zwątpiłem, chociaż Surek jest tam sponsorem, więc na początku pewnie będzie masa graczy i rywalizacja będzie. Ja jakbym miał grać poczekałbym minimum tydzień i dowiedział się jak ma się serwer ^^. Ciekawe czy oleją to jak Malestie, hm ...

Opublikowano

Witam. Iż w najbliższym czasie startują 2 privy youtubera ZabQ chciałbym się zapoznać z waszą opinią o jego serverach, administracji oraz o nim samym.

Co sądzicie o nim i serverach ? Zabq gówno i serwery gówno

Czy według was on chce tylko ruch** na hajs następnych ludzi ? On zawsze ruchał widzów na hajs i będzie dalej ruchał

Czy ktoś z was zagra ? Na 100% nie zagram wole ravie 

Czy na poprzednich privach było dużo przekrętów, bugów ? ​Jak na każdym serwerze zabq były przekręty i bugi nie chce mi się teraz grzebać wspomnieniach ile tego było 

Co sądzicie o tym, że administracja jest taka jak z tandori ? Nie interesuje mnie to bo i tak nie zagram 

Czy server hard nie będzie odgrzewanym kotletem tandori ? A widziałeś kiedyś aby zabq robił nowy serwer bez tego samego co na poprzednich serwerach 

Czy administracja będzie się opierdal** po starcie ? Przez pierwsze 2 tyg nie a potem wyjebka wiem co mówię bo zawsze tak było

Co sądzicie o tym, że ZabQ nazwał Mpcforum rakownią i dlatego prezentacji nie będzie ? Bo pewnie został wyje*any z team i dla tego a prezentacji nie wrzuci bo same hejty będą 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

przecież ten gosciu ma 20 coś lat a starzy go utrzymują :)

serwer robi tylko i wyłącznie pod kase

po tych akcjach z poprzednimi serwerami tylko bezmozgi będą u niego grać

Opublikowano

Człowiek który żyje dzięki metin2

Tak, zależy mu tylko na hajsie ludzi

Dzieci napewno zagrają

Nie aż tyle

To będzie mieszanka serwerów jego i jeszcze tam kogoś

Pierwszy miesiąc będą coś robić, ale potem wyjebka i zwijanie interesów

Nie będzie bo będzie sam hejt pod prezka + nie wiem czy by wogólę mogli dac prezke

Ogólnie nie polecam, będzie tak jak z Tandoria i innymi gównami jego. To tylko mydlenie oczu, a skończy jak jego wszystkie serwery

Opublikowano

ZabQ jest tak samo szczery jak Małysz... nie trzeba wiele mówić. Zabq nazywa mpc "rakowiskiem", ale weźmy pod uwagę to, iż między innymi to on przyczynił się do utworzenia tzw. "rakowiska" w dziale Publikacje Serwerów. Złodziej zawsze powie, że nie jest złodziejem, przestępca nigdy nie powie, że jest przestępcą... Rzaba też nie powie, że jest oszustem i złodziejem. Ta kolokwialna sieć serwerów to zwykłe dwa syfy, które wypuszczają tylko dlatego, aby mieć podwójny zysk, bo jedni wolą grać na Easy i pojdą na Easy, a drudzy na Harda = ale oba te serwery są Rzapka więc...? Myślicie, że serwery, w teamie których jest YTber, nie walną i nie zostaną porzucone tak jak te kilka poprzednich? Zobaczycie, że jeśli wyjdą te serwery, to Rzapku tak samo jak Małysz bedzie nagrywał z innego serwera, bo przecież mu zapłacą... On będzie miał hajs z serwera, ale przecież nikt nie będzie mu płacił za nagrywanie na jego własnym serwerze... więc on wymyśli kolejny płytki argument jak skoczek aby nagrywać z jakiegoś innego syfu

Opublikowano

ŻabQ jest jak Małysz, zapewnia że będzie pompa że legenda powraca i w ogóle jest najlepszy, a będzie tak że pierwsze 2 / 3 tygodnie będzie sporo graczy, po miesiącu będzie coraz mniej a w końcu każdy zapomni jak zwykle. I potem znów rework, rework i rework.

Tylko Metin2

Opublikowano

Czyli idąc Twoim tokiem myślenia w wieku 20 lat każdy powinien już sam siebie utrzymywać? Zdobyć pracę żeby się utrzymać za mieszkanie, opłaty comiesięczne nie jest łatwo jeśli nie ma się szczęścia albo dużych umiejętności, a czasem dochodzą jeszcze studia, które są w niektórych przypadkach płatne.

Opublikowano

Czyli idąc Twoim tokiem myślenia w wieku 20 lat każdy powinien już sam siebie utrzymywać? Zdobyć pracę żeby się utrzymać za mieszkanie, opłaty comiesięczne nie jest łatwo jeśli nie ma się szczęścia albo dużych umiejętności, a czasem dochodzą jeszcze studia, które są w niektórych przypadkach płatne.

Ale czy on próbuje to jakoś zmienić ? Próba utrzymywania się w wieku 20lat z samego metina bez nabywania doświadczenia jest idiotycznym pomysłem. Metin powoli upada i kasa mu się skończy a  z zerowym doświadczeniem i miernym wykształceniem nawet do McD go nie przyjmą. Dlatego niech sobie dyma dzieciuchy na kieszonkowe a ja się pośmieje z tych youtuberów za kilka lat :D 

Opublikowano

ŻabQ jest jak Małysz, zapewnia że będzie pompa że legenda powraca i w ogóle jest najlepszy, a będzie tak że pierwsze 2 / 3 tygodnie będzie sporo graczy, po miesiącu będzie coraz mniej a w końcu każdy zapomni jak zwykle. I potem znów rework, rework i rework.

nie porównuj ZabQ'a do Małysza bo Żaby serwery chociaż stały troche xDDD

co do kotletów to się zobaczy jak wyjdzie jakaś prezka czy coś

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

nie porównuj ZabQ'a do Małysza bo Żaby serwery chociaż stały troche xDDD

co do kotletów to się zobaczy jak wyjdzie jakaś prezka czy coś

polać mu ;)

mówisz prawdę !

3703514729403791528062.png

Opublikowano

Jak tak czytam to dużo osób wszystko wie, a nawet nie mieli jakiejkolwiek przyjemności poznać kogokolwiek z teamu :) 

Pozdrawiam, hehs

Opublikowano

Jak tak czytam to dużo osób wszystko wie, a nawet nie mieli jakiejkolwiek przyjemności poznać kogokolwiek z teamu :) 

Pozdrawiam, hehs

Czyżbyśmy poznali jedną z nich?

Nie potrafią wystartować z jednym serwerem i go utrzymać z jakąś konkretną liczbą online, a biorą się za sieć, kisnę.

Opublikowano

Pozdrawiam, hehs

Czyżbyśmy poznali jedną z nich?

Nie potrafią wystartować z jednym serwerem i go utrzymać z jakąś konkretną liczbą online, a biorą się za sieć, kisnę.

Wydaje mi sie, ze ilosc wypuszczonych serwerow swiadczy bardziej na niekorzysc. Jesli ktos potrafi zrobic jeden serwer dobrze, to nie ma potrzeby robic sieci.

Motyw przewodni - pieniadz.

Opublikowano

On jest tylko reklama, marna reklama. Surek sponsoruje, wiec moze 2miesiace wytrzymaja, a po miesiacach brak zainteresowania, tak jak bylo z malestia, tandoria (napisalem prawde na ts, dostalem bana, ponownie wszedlem  :v . Skok na hajs, koncza sie wakacje, jest tak jak @Bakany wyzej napisal, ten nie****b jest utrzymywany przez rodzicow.

Team jest taki sam caly czas, ew. moga nicki pozmieniac, ale wystarczy wejsc na ts'a, aby zweryfikowac poszczegolne osoby.

Team bedzie sie opierdalal tak jak na poprzednich, jedynie surek moze cos robic, na poczatku.

Nazwal mpc 'rakownia' dlatego, ze ten jakby byla prezentacja/e to kazdy by hejtowal, tego pajaca.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

On jest tylko reklama, marna reklama. Surek sponsoruje, wiec moze 2miesiace wytrzymaja, a po miesiacach brak zainteresowania, tak jak bylo z malestia, tandoria (napisalem prawde na ts, dostalem bana, ponownie wszedlem  :v . Skok na hajs, koncza sie wakacje, jest tak jak @Bakany wyzej napisal, ten nie****b jest utrzymywany przez rodzicow.

Team jest taki sam caly czas, ew. moga nicki pozmieniac, ale wystarczy wejsc na ts'a, aby zweryfikowac poszczegolne osoby.

Team bedzie sie opierdalal tak jak na poprzednich, jedynie surek moze cos robic, na poczatku.

Nazwal mpc 'rakownia' dlatego, ze ten jakby byla prezentacja/e to kazdy by hejtowal, tego pajaca.

Ja jestem sponsorem sieci do projektów się nie mieszam, oni robią co chcą, ja wykładam tylko pieniądze :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jak wspomnial we vlogu on zarzucil ten pomysl tharelowi czyli hajs sie nie zgadza. 2 serwery dwa razy wiecej hajsu, fskt Tharelowi i Evorowi nalezy sie za prace etc tyle noc spedzonych ale jemu?

Opublikowano

Co sądzicie o nim i serverach ? Żaba to jeden z najbardziej fałszywych osób na YT jakie znam. A co do serwerów to padalce na max miesiąc czasu- serwery pod kase. 

Czy według was on chce tylko ruch** na hajs następnych ludzi ? Dla tego śmie**a liczy się tylko kasa, ludzi ma w dupie.

Czy ktoś z was zagra ? Każdy kt tam zagra i wpakuje kasę w IS, zostanie wyruchany w dupe przez żabe

Czy na poprzednich privach było dużo przekrętów, bugów ? Każdy serwer Żaby stał krótko, może 1,5 miesiąca. Aby tylko nabić skarbonkę.

Co sądzicie o tym, że administracja jest taka jak z tandori ? Ta sama grupa działała niemal na każdym serwerze tego pedała.

Czy server hard nie będzie odgrzewanym kotletem tandori ? Zapewne będzie podobny w sporym "%" do poprzednich sklejek.

Czy administracja będzie się opierdal** po starcie ? Będą udawać zainteresowanie serwerami do czasu aż ludzie kasę wpłacą.

Co sądzicie o tym, że ZabQ nazwał Mpcforum rakownią i dlatego prezentacji nie będzie ? Największym "rakiem" jest @ZabQ, @SUREK oraz cała administracja Antarisa z grubą świnią na czele.

Reasumując, żaba jest tak pazerny na kasę, że z jej braku - po upadku poprzednich serwerów jest zmuszony znowu zarobić na ludziach. Dlatego ponownie ze swoją "ekipą" postawią 2 serwery na jakiś miesiąc lub półtora żeby trochę zarobić. I co dalej ? To samo co zawsze. Gdy tylko hajs będzie się zgadzał kopną graczy w dupe.

Opublikowano

Serwery Żaby dały po sobie poznać, że są robione pod szybki zarobek. Robi wszystko, żeby ludzi pakowali kasę w Isa.

Na reklamy, na yt dużo nie wydaję bo po znajomości. Serwer będzie działał dopóki ludzie będą ładowali w IS'a i będzie mu się to opłacać.

Osobiście nie polecam tam gry. No chyba, że lubisz szybko kończyć grę, jeśli ty tego nie zrobisz to na pewno Żaba to zrobi (wyłączając serwer).

A prezentacji nie wstawi na MPC, bo boi się hejtu jaki by był :) Nie dajcie się wyruchać bez wazeliny, grajcie na rozsądnie prowadzonych serwerach.

# Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L

Opublikowano

Wq mnie zabq to pałka, adorująca administracje antarisa z grubasem na czele. Leci na hajs i tam gdzie mu zapłacą. Ale najbardziej mnie rozbawił gdy mówił ze chcą prowadzić " monopol " na privy. Już to widze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...