Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Denuvo złamane, co o tym sądzicie?

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie wyszły bypassy do Gier  Doom , Just Cause 3 czy Rise of The Tomb Raider , grupa 3dm zrezygnowała na rok , a ktoś inny wziął i zrobił obejscie czyzby to poczatek crackow do gier dla ? , niewiadomo czy beda obejscia do gier online typu nfs 2015 , czy tom clancys the division . Zapraszam do dyskusji :D

Opublikowano

według mnie coraz więcej osób zacznie łamać ponieważ już troche czasu jest denuvo i cały czas pracują,

Też tak sądze ale jestem ciekawy czy tak szybką złamią zabezpieczenia online gry która są na serwerach origin czy ubisoft

Opublikowano

według mnie coraz więcej osób zacznie łamać ponieważ już troche czasu jest denuvo i cały czas pracują,

Też tak sądze ale jestem ciekawy czy tak szybką złamią zabezpieczenia online gry która są na serwerach origin czy ubisoft

Że jak? Przecież już miałeś np. grę z serii Assasins Creed, która wymagała połączenia z internetem/serwerami ubi i jakoś dało się to obejść... Jeżeli gra ma SP, to wszystko można zrobić.

Opublikowano

Jeżeli ktoś na prawo i lewo pieprzy, że jego zabezpieczenia są "nie do złamania" to tylko i wyłącznie prowokuje, ażeby te zabezpieczenia złamać...

Tak więc nie dziwota, że złamali.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Jeszcze śmieszni są Ci ludzie co piszą, że są zabezpieczenia, których się nie da złamać - ja p*******. Przy zabezpieczeniach pracuje kilku ludzi, podczas gdy ich zabezpieczenia może już łamać np. setka.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Z jednej strony te gry i tak mają zbyt duże wymagania na mój biedacki komputer, więc i tak bym ich nie kupił/pobrał, ale z drugiej strony fajnie. 

J**** denuvo.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Kilka, maksymalnie kilkanaście, i granie bez licencji nie będzie możliwe.

Opublikowano

Wszystko da się złamać, a nowe pomysły zabezpieczeń zawsze mile widziane.

Ja czekam aż skończy się era musu aktywacji i grania przez steama :) Pamiętam jeszcze te czasy :) Chociaż steam czasem umila życie ale wszystkimi innymi rzygam totalnie...

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Wszystko da się złamać, a nowe pomysły zabezpieczeń zawsze mile widziane.

Ja czekam aż skończy się era musu aktywacji i grania przez steama :) Pamiętam jeszcze te czasy :) Chociaż steam czasem umila życie ale wszystkimi innymi rzygam totalnie...

Bez kitu, aby włączyć np. smite muszę włączyć steama, wpisać hasło, podbiec do łóżka do kontaktu, podnieść telefon zobaczyć kod, i wrócić. Po za tym włączam smite i i tak muszę się logować, więc...

Jak wydadzą cracka do BF1 to ich kocham, bo jak nie to kupuje.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

@kopyteczkoo @KaRzahni123 jakby wam ktoś konto shackowal na steamie to na 100% mowilibyscie zeby steam dalo jakies zabezpieczenie, bo tak to tylko sobie haslo wpisza i maja. Tak samo - jakby nie byloby steama, w grach byloby k***a tyle cheaterow, ze nie dałoby się grać...

edit: oczywiscie chodzi o gry multiplayer

Opublikowano

@kopyteczkoo @KaRzahni123 jakby wam ktoś konto shackowal na steamie to na 100% mowilibyscie zeby steam dalo jakies zabezpieczenie, bo tak to tylko sobie haslo wpisza i maja. Tak samo - jakby nie byloby steama, w grach byloby k***a tyle cheaterow, ze nie dałoby się grać...

Nie chodzi mi o zabezpieczenia, ja nie miałem takich problemów ;)

Sam taki fakt że co byś nie chciał to musisz mieć internet itp.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

że niby Doom nie dziala? nie ma zabezpieczeń, których człowiek nie obejdzie, spokojnie. wczoraj zerwali Warhammera, dzisiaj już wstaje, a tu poszła następna gra, mianowicie Homefront. jeżeli ceny w Polsce byłyby adekwatne do zarobków, to skala piractwa TROSZKĘ by się zmniejszyła, przynajmniej ja bym sobie kupował takie gry. 

a tak się spytam: nowy nfs ma sp, czy tylko mp? 

osobiście czekam na tego cholernego NFS'a, fife 17 z fabularem i hitmana. w ogóle to jest ciekawe, że na aukcjach można kupować takiego hitmana za 3 zł i sobie grać na sp. to samo z mirror's edge i wieloma innymi grami, jednakże akurat do tego nidforspida nie ma. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Tak k***a, bo to Steam nas broni przed cheaterami. Geniusz.

Opublikowano

Nie wiem. Ale jak gram w oryginał to jakoś lepiej mi się gra niż w pirata. Nie ma żadnych problemów z crackami itd.

Ogólnie spoko że złamali denuvo. Pogram sobie w rzeczy które nie chciałem kupować :)

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Nie wiem. Ale jak gram w oryginał to jakoś lepiej mi się gra niż w pirata. Nie ma żadnych problemów z crackami itd.

Ogólnie spoko że złamali denuvo. Pogram sobie w rzeczy które nie chciałem kupować :)

Właśnie problem to jest z drm'ami, wymogiem stałego połączenia z internetem, aktywacjami i innym gównem, a tak kopiujesz cracka i masz spokój. 

Kiedyś była akcja z jedną grą, że serwery nie wyrabiały i ci co kupili nie mogli grać, a piraci grali i piali xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Właśnie problem to jest z drm'ami, wymogiem stałego połączenia z internetem, aktywacjami i innym gównem, a tak kopiujesz cracka i masz spokój. 

Kiedyś była akcja z jedną grą, że serwery nie wyrabiały i ci co kupili nie mogli grać, a piraci grali i piali xD

Sim city 5? Pokemon go?

Btw. Moja jedyna gra, w wersji pudełkowej to Sim City 5, wydałem 150 zł, a teraz kosztuje z 20(?). Okazała się takim dnem... Nie pozdrawiam.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Wszystko zależy od podejścia. Kupuję 1-2 gry w roku.

Ostatnia to była Far Cry Primal. Nie żałuję poniewaz tyle czekać na cracka to masakra :)

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

a u mnie ostatnia to D3 i RoS, bo nie da się spiracić. oczywiście moje ulubione gry, czyt. Dark Messiah Of Might And Magic czy Trackmania, Herosy 5, Quake, Test Drive, Flatout. Chciałbym mieć oryginalne gry, ale cóż, nie ma pieniędzy.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Większość gier na które miałem hype'a pobrałem lub zdobyłem publiczne konto steam. Szczerze? Nie b yły tak dobre jak liczyłem i znudziły mi się po paru godzinach. Więc nic nie straciłem prócz czasu. A mogłem stracić pieniądze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...