Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walka z trądzikiem pryszczami i inną patologią skóry

ElXero

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Tak własnie myślałem że to przez słodkie napoje takie jak pepsi którą piłem codziennie i to dość sporo bo coś ok ~2l. A z tą wodą, to ma być to zwyczajna woda czy moge herbate z miodem pić? 

+ jeżeli czekolada także ma zły wpływ na cerę to co z białkiem o smaku czekolady które spożywam, też ma wpływ na trądzik?

Gościu, nie pije się żadnych soków (tymbark, ice tea) bo to gówna z nawpierdalaną chemią, ja już ponad rok jem same ryby, warzywa, nie jem kotletów, może raz na miech jakiś mc lub kfc i pije samą gazowaną wode i od czasu do czasu moze coś wyskoczy, ale za 1,5 dnia już śladu nie ma, a jak chcesz wypić jakis sok kup sobie porządną wyciskarke i masz sok z świeżych owoców.

Tak bo ryby nie są naszpikowane chemią jak kotlety... Chyba że kupujesz od znajomego rybaka - to co innego.

Wszystko prawilnie wyjaśnione lecz musze jeszcze sie zapytać co z alkoholem, też jakoś wpływa na to?

Jak pijesz go mnóstwo - Tak, jak pijesz go mało - Też, ale mniej, ogólnie alkohol szkodzi i znajdź sobie inną alternatywę, no chyba że chcesz się szybko przekręcić, rzecz jasna raz na ruski rok można wypić trochę wybornego wina, ale wszelkie Piwa i wszystko w podobnym pułapie cenowym - syf, syf, chemia, syf, syf.

Ja do twarzy polecam Bioliq, sam używam i wszystko dość szybko schodzi, do tego staram się w miarę dobrze odżywiać i od ponad roku nie jem mięsa, efekty są takie że syfa to ja od pół roku nie widziałem. Pepsi lub Colę czasami jedynie łykam, bo pomaga w trawieniu.

Opublikowano

Moja koleżanka miała pryszcze i jej jakieś tabletki pomogły. Może w takim wieku jesteś. Nie wpierniczaj wszystkiego tłustego słodkiego itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...