Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arcade skiny

Gość Renissance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy do Ahri moim zdaniem :D

Podobno mają też wprowadzić wyprzedaże ze skinami/chroma packami za IP.

Widocznie słabo kupują, w sumie... Nie dziwie się, bo te chroma packi są słabiutkie. Również Ahri strasznie mi się podoba. Jest taka kolorowa, do tego fioletowe włosy, kocie słuchawki, szaliczek   :pls:

Opublikowano

Riot nadal nie zmienia taktyki i wydaje skiny do postaci, które mają ich już po 10  :mad:

To się chyba nigdy nie zmieni -_- Ale i tak super, że taki ładny skin do Ahri (chociaż dziwi mnie troszkę, bo myślałam, że nie stworzą do niej Arcade z powodu Popstar - wiem, że różna seria skinów, no ale...). Czekam jeszcze na Halloween, ciekawe do jakich postaci tym razem dodadzą. 

Opublikowano

Nadal czekam na skiny do postaci, które mają tylko jedną skórkę. Znowu super splasharty, w grze będzie troszkę gorzej jak dla mnie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Wypuszczą skin do corkiego przy czym go nieźle zbuffują przed Worldsami. Kilku strzelców go wyciągnie, cebulaczki zobaczą, że jest to niezmiernie silna postać i wielu poprzez to zakupi skin do tego champion.

Imo Ahri piękna. Jeden z lepszych o ile nie najlepszy skin do tej postaci.

Opublikowano

Wyglad ezreala srednio mi sie podoba ale i tak kupie, te animacje swietne  xD Reszta postaci mnie srendio obchodzi, a Ahri zawsze bedzie ladna niewazne w jakiej fryzurze :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Wypuszczą skin do corkiego przy czym go nieźle zbuffują przed Worldsami. Kilku strzelców go wyciągnie, cebulaczki zobaczą, że jest to niezmiernie silna postać i wielu poprzez to zakupi skin do tego champion.

Imo Ahri piękna. Jeden z lepszych o ile nie najlepszy skin do tej postaci.

Czekam na buffy, jeden z ciekawszych strzelców, a chętnie bym nim znów pograł :D

Skiny nawet ładne, ale nie kupię bo już raczej nie wydaje kasy na gre :) Chociaz swoją droga mogliby dać coś Evelinie, a nie tylko Ahri, Ahri, Ahri, Ezreal, Ahri T_T

Opublikowano

Najlepszy do Ahri. Niech riot pomyśli trochę nad skinami do postaci, które mają po 3-4 skiny, a nie dodawają do takiego eza, który ma już z piętnaście...

Opublikowano

Skiny spoko, jak większość z serii Arcade tylko nie wiem po jakiego wała robią kolejnego skina do Ezreala.. Niech lepiej zajmą się i poprawią jego ultimate skina bo wygląda gorzej niż skiny za 750RP

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Wiadomo już kiedy Ahri/Ez/Corki dostaną buffy?

Ez słaby, ahri, corki zajebioza. 

Opublikowano

Corki prezentuje się świetnie zarówno jak i ahri.Tylko ten powrót ahri mogliby wstawić coś związanego z historią bo granie na wyłaczonym automacie kiepsko wygląda.

Opublikowano

Corki prezentuje się świetnie zarówno jak i ahri.Tylko ten powrót ahri mogliby wstawić coś związanego z historią bo granie na wyłaczonym automacie kiepsko wygląda.

Właśnie też na to zwróciłam uwagę i co najmniej żenująco to wygląda. A jak już, to mogli ją zrobić wściekłą, iż się maszyna psuje (miganie ekranu czy coś) :p

Dodali ikonki, nawet fajne:

profileIcon1295.jpg   profileIcon1296.jpg   profileIcon1297.jpg   profileIcon1298.jpg

Opublikowano

Słyszałem coś o wyprzedaży pod koniec sierpnia z tymi skinami, podobno będą na sprzedaż za IP? Są jakieś info o tym?

harley.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...