Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Windows 10 Anniversary Update

Gotenksx

Pytanie

Opublikowano

Z góry przepraszam że tak ogólnie pytam ale nie mam zbyt wiele czasu.

Za darmo jest ta aktualizacja, Opłaca się na ten moment aktualizować, Stabilny ten update?, duże problemy po aktualizacji? Mogłyby się też wypowiedzieć osoby które już używają tego updatu,

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy. Zapytałem się tylko dlatego że niektóre osoby mówiły ze po Update się im wieszał komputer a nawet resetować. Ale skoro tak to jak znajdę chwilę to sobie zrobię Update. 

Tą aktualke pobiera się z WU czy z Strony Microsoftu?

Opublikowano

Ja nigdy nie miałem problemów z żadną aktualizacją od Win7 przez Win8/8.1, aż po 10, a sprzęt ma pewnie już 4 lata i jest to taki "se" laptop.

Pobierasz normalnie przez WU.

Opublikowano

Ja najwidoczniej jakoś tej aktualizacji nie dostałem WU nie wyszukuje jej wyskakuje że urządzenie jest Aktualne. Poczekam parę dni a jak nie to pobiorę ze Strony Microsoftu bo widziałem że też się chyba da. Dzięki Wolen za pomoc.

Opublikowano

Nie wszyscy dostali od razu update, ze statystyk M$ wynika, że aktualnie bodajże 350mln urządzeń działa na W10, kolejne urządzenia dostają update stopniowo, bo jakby wszyscy się rzucili to by serwery mogły nie wyrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...