Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ioshi wysyłam ci teraz wiadomość na pw. Odezwij się jak odczytasz :)

Polecam gorąco serwerek :)

Szkoda ze już mam jakieś problemy z minecraftem/serwer. :)

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

@ref. 

Dzisiaj o 17. Odbył się reset serwera (Nikt nic nie stracił a dodano wytrychy dla osób którzy są na wolności) Dropi ze stefanów 40% na drop wytrycha :)

Gz. Sektor U :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niestety, reklama zrobiona byle jak i nie wyróżnia się niczym, a przez co serwer nie zachęca.

zastosowałem się do wcześniejszych zaleceń wielu, którzy mówili że reklama była zbyt długa.

Naprawdę nie robię nic byle jak, jeżeli mogę jakoś to poprawić - proszę mi dać znać jak.

Nie chciałem opisywać wszystkiego, oczywiście mogę, ale czy ktokolwiek to będzie chciał przeczytać?

Mogę opisać indywidualny poradnik-opis specjalnie dla Ciebie o ile napiszesz czego oczekujesz :) @Galador256

Miłego dnia

Opublikowano

Niestety, reklama zrobiona byle jak i nie wyróżnia się niczym, a przez co serwer nie zachęca.

zastosowałem się do wcześniejszych zaleceń wielu, którzy mówili że reklama była zbyt długa.

Naprawdę nie robię nic byle jak, jeżeli mogę jakoś to poprawić - proszę mi dać znać jak.

Nie chciałem opisywać wszystkiego, oczywiście mogę, ale czy ktokolwiek to będzie chciał przeczytać?

Mogę opisać indywidualny poradnik-opis specjalnie dla Ciebie o ile napiszesz czego oczekujesz :) @Galador256

Miłego dnia

Załatw sobie jakiegoś grafika . Serwer ma potencjał ale budowle i grafiki szału nie robią . Załatw sobie jakąś ekipe (grafik i kilku profesjonalnych budowniczych) . Sam na dłuższą metę rady nie dasz . I fajnie jak opłaciłbyś reklame na YT ;)

Sam serwer bardzo ciekawy i przyjemnie się gra :)

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Czlowieczku "wielki", nikt ciebie nie prosi o twoje zdanie dotyczace prezentacji serwera.

To nie jest forum recenzentow, tak wiec ja zglaszam to jako nabijanie postow i

wypowiedz nie na temat.

Kim ty jestes ze pouczasz innych ? Jak masz kompleksy to udaj sie do psychologa,

a nie tutaj swoje flustracje wyladowywujesz. Racz nie odpisywac.

A serwer naprawde jeden z najlepszych tutaj.

Opublikowano

Minusy servra

Przentacja niezachecająca

Rak wersja!

Słaby antycheat

@edit http://example.com/ a ta strone kaze ci jakis plg mi sie logowac jak to nie działa (mam prmke i kaze mi sie rejetrowac) 

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Minusy servra

Rak wersja!

Słaby antycheat

@edit http://example.com/ a ta strone kaze ci jakis plg mi sie logowac jak to nie działa (mam prmke i kaze mi sie rejetrowac) 

@Mine1998a AntyCheat jest spoko, wersja jest bardzo popularna, a to standardowe powiadomienie authme podczas blokowania ataków botów którego nie zmieniałem bo nie mam co lepszego napisać v.v Może coś konstruktywniejszego napiszesz?

Jaką wersję proponujesz, jaki antycheat proponujesz, rejestracja dla premium jest wymagana bo to serwer nonpremium

Opublikowano

Minusy servra

Rak wersja!

Słaby antycheat

@Mine1998a AntyCheat jest spoko, wersja jest bardzo popularna, a to standardowe powiadomienie authme podczas blokowania ataków botów którego nie zmieniałem bo nie mam co lepszego napisać v.v Może coś konstruktywniejszego napiszesz?

Jaką wersję proponujesz, jaki antycheat proponujesz, rejestracja dla premium jest wymagana bo to serwer nonpremium

Wersja 1.8 lub 1.9+

Antycheat platny mozesz sie kiedys zglosic domnie (jak go kupisz) po konfig https://www.spigotmc.org/resources/aac-advanced-anti-cheat-hack-kill-aura-blocker.6442/  115zł kosztuje wymagane konto bankowe i paypal

AutoIn +logit 0.9.2 polecam jak 1.8 a jak 1.9+ to authme

t

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Minusy servra

Rak wersja!

Słaby antycheat

Wersja 1.8 lub 1.9+

Antycheat platny mozesz sie kiedys zglosic domnie (jak go kupisz) po konfig https://www.spigotmc.org/resources/aac-advanced-anti-cheat-hack-kill-aura-blocker.6442/  115zł kosztuje wymagane konto bankowe i paypal

AutoIn +logit 0.9.2 polecam jak 1.8 a jak 1.9+ to authme

t

Niektórzy lubią 1.7 i to nie powód do nazywania tej wersji rakiem, kupowałem podobny antycheat który miał lepszy rating niż ten tutaj (2,5 gwiazdki rly), antycheat najlepszy jest darmowy NCP . SERIO. Poza tym AutoIn jest dla "minecraftowych leni - płacę i wymagam" Takich ludzi nie lubię.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opinia według mnie tego serwera powinna być znakomita, a dlaczego?

Napiszę szczerze co jest grane jak i na serwerze, jak i w tej prezentacji.

Pewnego dnia, jak praktycznie co miesiąc postanowiłem znaleźć jakiś fajny serwer do gry w Minecraft'cie. Przedzierałem się przez wiele serwerów, aż zobaczyłem w publikacjach [Prison] co spowodowało na mojej twarzy uśmiech jak i ciekawość jak jest na tym serwerze. Jeszcze napisze dlaczego Prison jest dla mnie najlepszym rodzajem serwerów jaki może być, a dlatego, że Prison jest serwerem w którym dąży się do jakiegoś celu i jest on urozmaicony nie to co na jakimś survivalu. Na serwerze przedziera się przez sektory jednocześnie co sektor wykonując jakiegoś questa.

Na serwerze znajduję się wiele dodatkowych atrakcji których nie będę wypisywać, bo są w prezentacji. Jest przemyślany VIP i SVIP, który w więzieniu jest jako Gang i Mafia, a na wolności jako VIP I SVIP juz nie wspominając o możliwościach jakie mają te rangi (oczywiście nie są one przesadzone). Ogólnie serwer jest tak urozmaicony, że aż korci by na nim grać, a smutno jest, gdy się go opuszcza.

Co do graczy i administracji na serwerze to powiem jednym słowem - IDEALNI. Wbiłem na serwerze jako kompletny nieogar i z każdym krokiem dzięki pomocnym graczom dowiadywałem się wielu ciekawych rzeczy i się ciągle dowiaduje, bo niby gram już trochę na tym serwerze, a ciągle się dowiaduje się nowych rzeczy które mnie jeszcze bardziej przyciągają do serwera.

A co do prezentacji, hmm... Znacie może takie przysłowie jak "Nie oceniaj książki po okładce" ? :)

Prezentacja nie jest może z górnej półki, ale mam nadzieję, że się zmieni na lepsze w niedalekiej przyszłości by wszystko było porządnie rozegrane i  by serwer przyciągał graczy, bo Administracja tego serwera z Właścicielem na czele zasługują na to. Serwer jest może młody (4 miesiące), ale ciągle na niego są dodawane przeróżne rzeczy, by urozmaicić grę na tym serwerze i żeby nie było nudno, bo jakby był Prison taki, że są tylko sektory i sklep to bardzo by szybko się ludziom to znudziło, a tak to serwer jest zrobiony według mnie bardzo dobrze i dlatego dla iOshawott życzę jak największych sukcesów, jak najwięcej graczy i żeby ten serwer ciągle posiadał taką magię, jaką ja teraz na nim mogę zobaczyć  :lenny: .

Dla tych którym nie chce się czytać  ;) :

• Administracja dba o serwer i jego rozbudowe (oczywiście nieprzesadną)
  • Gracze i Administracja bardzo chętnie udziela pomocy nowym graczom
  • Prison + Urozmaicenia (by nie było tylko zwyczajnego kopania) = Genialny Prison
  • Prezentacja jest jaka jest, ale mam nadzieję, że będzie zrobiona jeszcze porządniej by przyciągała graczy i była miła dla oka.

Moja ocena tego serwera to - NIESAMOWITY

PS: Jest to ocena moja, z mojego punktu widzenia, z mojego sentymentu do serwerów rodzaju Prison i wynikająca z mojego doświadczenia z serwerami Minecraft. Masz prawo się z nią nie zgadzać. :)

Zapraszam gorąco na serwer i pozdrawiam,

NemlikPL

Opublikowano

Niektórzy/może nie każdy = chciałby abym do was wrócił, mogę powiedzieć wam tylko to że jeszcze wrócę do was ;) Może nawet w okolicy końca grudnia lub na początku stycznia. 

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...