Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL PLUGINY REVELACYJNY PISALEM 2 LATA 1.7 MEGA! I SKAN

Revelacyjny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bylem przy pisaniu to jego !@!@ polecam zmienic nazwe package bo inaczej beda bledy bo zrobil mega zabezpieczenia jak hesterq w paczce anticheat

Ogolnie dobre pluginy polecam

Opublikowano

A można by tak opisać co w nim się znajduje i jak poprawnie używać. Bo widać że temat tak na odpiernicz zrobione więc plugin też może byc na odpiernicz.
Byłbym wdzięczny opisania tego :D
Pozdrawiam  

531001454960877632167.png

Opublikowano

A można by tak opisać co w nim się znajduje i jak poprawnie używać. Bo widać że temat tak na odpiernicz zrobione więc plugin też może byc na odpiernicz.

Byłbym wdzięczny opisania tego :D

Pozdrawiam  

Archiwum zawiera:

• AntiCheat
  • Api
  • Case
  • Core
  • Drop
  • Enchant
  • Gildie
Opublikowano

@topic

powiem ci że niektóre kody są spoko typu ładowanie configów filedami itp ale to

jest poniżej pasa xD

public TeamSpeakCommand() {
        super("teamspeak", "/teamspeak", "/TeamSpeak", "core.teamspeak", new String[]{"ts", "ts3", "teamspeak3", "serwerglosowy"});
    }

public boolean onCommand(Player p, String[] args) {
        Util.sendMsg((CommandSender)p, (String)"&8---------------| &e&lTS3 &8|---------------");
        Util.sendMsg((CommandSender)p, (String)"&8\u2022 &eIP Serwera TeamSpeak3: &7TS.xWiHard.PL &8|| &7TS.StreetCraft.PL");
        Util.sendMsg((CommandSender)p, (String)"&8---------------| &e&lTS3 &8|---------------");
        return false;
    }

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

@Edit

zmieniłem dobrze nazwy package itp i dalej nie działa ;X błędy w konsoli takie jak np:
[03:22:39] [server thread/ERROR]: Could not load 'plugins/RevelacyjnyCase.jar' in folder 'plugins'

#Pod jaką to wersje?

Opublikowano

@Edit

zmieniłem dobrze nazwy package itp i dalej nie działa ;X błędy w konsoli takie jak np:

[03:22:39] [server thread/ERROR]: Could not load 'plugins/RevelacyjnyCase.jar' in folder 'plugins'

#Pod jaką to wersje?

Podaj cały błąd xD  xD

Opublikowano

Brak zgody na udostępnianie czyichś pluginów.

Jeśli masz takową, napisz mi na pw.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...