Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,po aktualizacji na CS;GO Lounge z dnia 1.08.2016 mam problem z obstawianiem skinów,a mianowicie,gdy naciskam na dany przedmiot z mojego ekwipunku w celu obstawienia go nie ma żadnej reakcji.To znaczy skin nie wyświetla się na szarym polu ( http://screenshot.sh/mKNxU4p7P0TYC mam na myśli to pole) Próbowałem przeciągać skiny itd. ,ale nie daje to żadnego rezultatu.Może jakaś dobra duszyczka wie jak uporać się z tym problemem? :)

Opublikowano

Okej,wszystkie wypełnione,skiny wrzucić już mogę,ale gdy naciskam ,,place bet" wyświetla się komunikat ,,Sorry,right now bots are not taking any new bets" w każdym możliwym meczu,który chcę obstawić.Czym to jest spowodowane?

Opublikowano

Okej,wszystkie wypełnione,skiny wrzucić już mogę,ale gdy naciskam ,,place bet" wyświetla się komunikat ,,Sorry,right now bots are not taking any new bets" w każdym możliwym meczu,który chcę obstawić.Czym to jest spowodowane?

Przecież angielski na poziomie podstawowym... Przepraszamy boty nie przyjmują nowych betów...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie pytałem się o tłumaczenie,ponieważ doskonale wiem co to znaczy.Chodzi mi głównie o to czy tylko niektórzy mają problem tego typu i czym jest to spowodowane,bo z tego co widzę ludzie obstawiają skiny i nie jestem pewien czy idzie to z returnsów czy bezpośrednio z ekwipunku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...