Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz programisty, współpracownika? A możesz sam chcesz nim zostać? Napisz tutaj!

Jakub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat aktualny od: 01.08 - 01.09 (2016)

Regulamin tematu:

• Każde ogłoszenie musi zostać napisane zgodnie z obowiązującym wzorem. Ogłoszenia niezawierające odpowiedniego wzoru będą usuwane. Wielokrotne złamanie tej zasady traktowane będzie jako spam (Kara - 5pkt.).
  • Ogłoszenia mogą zawierać dodatkowe pola, pod warunkiem, że zawierają te, które są zawarte we wzorze. Takie ogłoszenie będzie akceptowane.
  • Temat będzie okresowo czyszczony. Raz w miesiącu będzie pojawiał się nowy temat, a stary będzie usuwany. Ma to za zadanie zachować porządek, ułatwić przeglądanie ogłoszeń oraz ich moderację.
  • W tym temacie można zamieszczać ogłoszenia tylko związane z tematyką działu (Tworzenie stron WWW). Dla reszty ogłoszeń w swoim czasie pojawi się nowy, również odświeżony temat.
  • Ogłoszenie można odświeżyć raz na trzy dni. Mile widziane jest również wcześniejsze zaraportowanie poprzedniego ogłoszenia, w celu jego usunięcia.
  • Regulamin obowiązuje w danej edycji tematu. Przyszłe edycje, pojawiające się co miesiąc, mogą nieść ze sobą pewne zmiany i poprawki w funkcjonowaniu i wyglądzie tematu.

Poszukuję

Ogłoszenie płatne (tak/nie):
Poszukuję (programisty, współpracownika, pomocnika itd.):
Informacje (czego dotyczy zlecenie, na jaki okres, podstawowe informacje):
Budżet (pod warunkiem, że ogłoszenie jest płatne):
Płatność (pod warunkiem, że ogłoszenie jest płatne; PayPal, przelew itd.):
Kontakt:

Zostanę

Ogłoszenie płatne (tak/nie):
Zostanę (programistą, współpracownikiem, pomocnikiem itd.):
Umiejętności:
Czym się zajmuję:
Akceptowalne płatności (pod warunkiem, że ogłoszenie jest płatne; PayPal, przelew itd.):
Portfolio (jeśli oczywiście posiadamy):
Kontakt:

W razie jakichkolwiek wątpliwości/pytań zapraszam na PW :).

Opublikowano

Ogłoszenie płatne: NIE

Poszukuję: Osoby do pomocy przy stronie internetowej

Informacje: szukam kogoś do pracy przy pewnym projekcie,  jest to baza recenzji. Nazwy tej strony nie mogę tutaj wymienić ze względu na regulamin panujący na tym forum. Twoim zadaniem będzie rozbudowa bazy recenzji. Będę pracował razem z Tobą. Wynagrodzenie na obecną chwilę nie jest przewidziane, natomiast jak serwis zacznie przynosić jakieś przychody to stosowne wynagrodzenie będzie wypłacane. Jeżeli masz min. 15 lat, interesujesz się technologią, jesteś ogarnięty, posiadasz mikrofon to napisz. Postaraj się napisać coś więcej niż tylko "Jestem zainteresowany". 

Kontakt: PW lub e-mail: [email protected]

Opublikowano

Ogłoszenie płatne: tak/nie
Zostanę: programistą
Umiejętności: JS jQuery Angular 1x, PHP, SQL, podstawy desktopowego c#
Kontakt: Forum PW

Podejmę współprace z innym programistą, zaangażuje się w jakiś większy przyszłościowy projekt. Najbardziej zależy mi na rozwijaniu umiejętności, w razie potrzeby mogę się czegoś douczyć. Płatności zależne od projektu, może nawet nie być ich wcale. Oczywiście wszystkie genialne oferty typu "mam hosting zakoduj mi ruletke do csgo" odpadają.

Opublikowano

Ogłoszenie płatne? : TAK

Poszukuję : ekipy

Umiejętności : HTML / CSS / BOOTSTRAP / FRAMEWORK /

OPIS : Poszukuje 1/2 osób do stworzenia hostingu serwerów VPS, jeżeli znasz się na rzeczy i potrafisz coś osiągnąc i masz pomysł  to czekam na ciebie!

Kontakt : 57976173

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogłoszenie płatne: Na chwilę obecną nie.
Poszukuję: (Pomocników, Moderatorów)
Informacje: Pomoc przy serwisie z filmami online. Na dzień dzisiejszy mamy ponad 3700 działających filmów
Kontakt:

Email: [email protected]

GG: 49941627

Pan niżej jest oszustem do dnia dzisiejszego wisi mi ponad 300 zł :)

784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Serdecznie

Poszukuje: Programysty/Współpracownika do projektu stworzenia strony która bedzie skupiskiem filmów. 

Strona bd funkcjonalnosci cda czy to tez zalukaj lub iptak czy tam kinomaniak, wracając do poszukiwań szukam osoby która była by zarazem programistą a współwłaścicielem strony mozna powiedzieć kolegą szukam poważnej osoby która zna sie na tworzeniu stron oczywiście oferuje moją pomoc przy tworzeniu i tutaj zaznaczam nie szukam sponsoringu sam place sobie za wszystko. Posiadam stałe dochody !

Owa strona Nie ma jeszcze danej nazwy czy tez danego wyglądu szukam kogos kto nie bedzie chciał ZAPŁATY szukam kogos kto bedzie chciał wspolpracować i budować tak zwaną marke strony.

Na tą chwile nie umiem powiedzieć czy strona bedzie posiadać jakies zyski lecz reklama na fb czy to poprzez google lub yt napewno bedzie zapewniona przezemnie pragne aby strona rozwinela sie w dobra strone i służyła ludzią.

Co do budżetu mojego cóż moge powiedzieć stać mnie na utrzymanie oraz wykonanie takiej strony.

Tak wiec koncząc to ogłoszenie zapraszam wszystkich chętnych ciekawych do kontaktu ze mną

Kontakt

GG:50990190

PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...