Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja to biore udzial w jakims spisku nawet nie wiedzac o tym pozatym nawet moj nick jest zle wpisany wiec tak jakby mnie tu nie bylo a pluginy to po znajomosci.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@rafalgod Szybszego hostingu na paczkę to już nie było? (30 kB/s, pozostały czas: 3 godziny) Trzydzieści razy szybciej bym tą paczkę wrzucił xD Nawet nie mam zamiaru tego pobierać przy tej prędkości. Wcześniej wrzucałeś na dropboxa i było dobrze, czym ci zawinił?

bipsMal.png

Opublikowano

Dodałem link do paczki.

Zostało wgranie paczki an techlauncher i zkonfigurowanie ostatnich permisjiWole to ju

Wole to już z techlaunchera pobrać :D. Tak jak up napisał przedmówca - 344MB sciągać w 5h?

Opublikowano

Spośród tysięcy hostingów wybrać ten najgorszy, niebywały talent. Google, Dropbox, mega.nz (jak napisał KaC), wszystkie chmurki są dobre. Poza tym w nazwie tematu jest [survival], moim zdaniem o wiele bardziej adekwatne byłoby [Mody].

bipsMal.png

Opublikowano

Przepraszam niezmiernie, nadal mamy problemy z permisjami.

No jeszcze trzeba przeciągnąc troszke xD naprawde przepraszam o 19 wytrzymacie? 

xD

PS. sorki za ten hosting, bedzie na techlauncher nie bedzie problemu. zawsze na start jakieś problemy sa xD

rafalohaki.jpg
Opublikowano

Nie ma to jak popsuć serwer przy jego starcie xD

Ale mamy to czytać jako coś w stylu "Sorrki ale startu dzisiaj nie będzie" :?

Konfiguruje pluginy, staram sie to zrobić na szybko, lecz nie wiem ile to zajmie albo 2h albo 4.

PRZEPRASZAM  :(

Nie śpiesz się z tym, lepiej zrobić raz dobrze i powoli niż na odpier*l się i kilka razy. Do 24:00 macie czas :D, ja poczekam nie wiem jak inni. 
Opublikowano

na speedyshare trzeba 3 h czekac zanim to sie pobierze przez slow download bez premki daj inny hosting !

up . juz mam

wiec nietrzeba juz podawac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...