Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko:

Czy macie możliwość udostępnienie już launchera z paczką, aby można na niej na singlu pograć do czasu startu serwera?

jest sama paczka mods na razie

rafalohaki.jpg
Opublikowano

Czyli bazuje na GriefPrevention, można było tak od razu. Dobre to wyjście ale WorldGuarda warto mieć też, by bezpieczeństwo zachować, na spawnie szczególnie. 

bipsMal.png

Opublikowano

Przewidywalna to odpowiedź. Dobrze jednak zabezpieczać się przed niespodziewanym. Thaumcrafta się obawiać jednak musisz, bo to magia silniejsza od rozumu jest. Thaumic Tinkereera usunąć proponuję, by serwera zbyt szybko nie zniszczyć.

bipsMal.png

Opublikowano

Dodałem początkowe screeny

Wkrótce będzie strona serwera ( na tę chwilę jest stara strona teamspeak3 )

@ Ich Bin KaC :P launcher zamierzam dodać na TechnicLauncher dla non-premium a potem będzie własny na serwer.

rafalohaki.jpg
Opublikowano

@rafalgod lol wut diil odszedł całkowicie od IBC? :D a to Ci dopiero, zastanawiałem się przez dłuższy czas dlaczego mój stary współlokator tak nagle wyparował :D Na serwerze chętnie bym pograł ale nie wiem czy znajdę czas na granie na dwóch serwerach jednocześnie :D (nie mówię tu o IBC, nie dziwię się, że diil od nich uciekł :D)

Opublikowano

Jeżeli po starcie będą jakieś bugi, proszę je zgłaszać do Administracji.

Problemy np z rynkiem czy inne związane z serwerem zostaną naprawione niestety po starcie.

rafalohaki.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...