Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na serwer - na czym najchętniej grają gracze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Jestem Technikiem, a właściwie to pełnie wszystkie funkcje na serwerze minecraft. Jak możecie zobaczyć można się pogubić i wiele rzeczy jest nieskończonych. Czy typowy survival + działki oraz gildie to dobry pomysł? A może proponujecie skyblock? Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego, gdzie najchętniej wchodzą gracze minecrafta.

PaintBall Classic

87.98.236.14:27820

Opublikowano

Gracze chcę czegoś nowego a nie kolejnego gówna typu Hardcore,EasyHC,SkyBlock, czy też survival + gildie tych serwerów jest w c**j i są c**jowo zrobione.

Opublikowano

@Isoplaaay Mów za siebie ! Gracze chcą easyhc i nic tego nie zmieni >.<

O

/V\

/''\

Opublikowano

Hahaha... Jeżeli chcesz coś stworzyć oryginalnego to rób to na zagraniczną scenę minecraft gdyż w Polsce było wiele projektów bardzo fajnych lecz gracze są u nas tak beznadziejni że wszystko popadało. A jeżeli chcesz coś zrobić dla Polskich graczy to zostaje Ci tylko EasyHC lub jeżeli masz dużo na koncie to dobry Hardcore.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Sporo osób gra na EasyHc, ale jeżeli stworzysz nowy tryb to pamiętaj, że tym też przyciągniesz graczy. Nie oszukujmy się zresztą gracz zagra wszędzie jeżeli będzie to jakoś wykonane ale żeby grasz wszedł na serwer musisz mieć dobrą reklamę ;) 

671411485514457941894.png

Opublikowano

EasyHC + reklama = gracze.

Nie decydujcie za kogoś gdzie chce grać. Obecnie dzieci kochają zbierać itemki w 3 minuty i napieprzać się na PVP. 

Rób EasyHC

Opublikowano

EasySurvival (Nie istnieje takie słowo jak EasyHC)

Powód?

1. Gracze lubią się nawalać i mieć własne gildie, a zwłaszcza dzieci
  2. Łatwy zarobek na dzieciach
  3. Nie trzeba się z byt męczyć gdyż jest milion paczek z pluginami i serwery na nich stoją po 20 graczy spokojnie
  4. Wiele pluginów które znajdziesz na mpc lub jakieś wycieki itp... są robione właśnie pod takie serwery.

CWeKkdQ.png

Gość Marichcje
Opublikowano

Ja osobiście najchętniej zagrałabym na trudnym SkyBlocku, ale najwięcej graczy jest na EasyHC. Uważam jednak, że jeżeli stworzyłbyś coś dobrego to na każdym trybie byś miał graczy. ;)

Opublikowano

EasySurvival (Nie istnieje takie słowo jak EasyHC)

Powód?

1. Gracze lubią się nawalać i mieć własne gildie, a zwłaszcza dzieci
  2. Łatwy zarobek na dzieciach
  3. Nie trzeba się z byt męczyć gdyż jest milion paczek z pluginami i serwery na nich stoją po 20 graczy spokojnie
  4. Wiele pluginów które znajdziesz na mpc lub jakieś wycieki itp... są robione właśnie pod takie serwery.

Oj się mylisz... Może i dzieci się uwielbiają klepać z łatwych itemów, ale to że jest

tyle tych serwerów 30/60-dniowych to jest zasługa tych "dzieci". Z reguły te dzieci

wybierają większe serwery, a sami później tworzą swoje z gotowej paczki...

EasyHC czy jak ty tam to nazywasz "EasySurvival" (HC to w skrócie - Hardcore) jest

już zupełnie nieopłacalny wiec nie wiem skąd dajesz mu taką propozycje. 

W tej chwili do popularnych trybów należą takie tryby jak:

SkyBlock, WaterBlock, HardPvP, MiniGames.

Popularnych miałem na myśli sposób, w który można łatwiej utrzymać serwer i gra

tam więcej graczy. Ja polecam wybrać jakiś z tych trybów ;). Jako, iż sam nie jestem

od  dobrych kilkunastu miesięcy graczem na różnych serwerach  - nie wiem kto co 

woli, ale z doświadczenia z serwerami mogę się kierować właśnie tymi trybami ;)

Każdy ma swój gust - nigdy nie zrobisz serwera, który będzie sie każdemu podobał.

A chodzi mi tu o takich durniów, co tylko potrafią krytykować a sami nie posiadają

własnego serwera, lub potrafią wgrać tylko gotową paczkę przez hosting. Ehh

szkoda gadać :) 

Grands Gerther Givenchex

Opublikowano

Dużo osób gra na serwerach MiniGames, zrób jakiś swój tryb gry i na pewno serwer Ci wypali. Nie baw się w żadne skyblocki, survivale itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...