Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Otóż grałem kiedyś w tą grę lecz zrobiłem sobie przerwę.

Gdy grałem nie wiedziałem o co w niej chodzi także teraz postanowiłem powrócić i dowiedzieć się co nie co o tej grze.

A więc tak:

1.Co możecie powiedzieć mi na temat postaci? Mianowicie którą postacią najlepiej się gra? po wbiciu 10 lv co w niej wybrać?

2.O co chodzi w tej grze?

3.Wszystko co powinien wiedzieć nowicjusz chce się jak najlepiej przygotować do tej gry.

Z góry dziękuję

Dam 5 i + :D Jeśli ktoś zbiera - dam i - :D czekam na szybką odpowiedz ;d dopiero 61% sciągnąłem ;d

Opublikowano

Co do postaci, to > http://www.mpcforum.pl/topic/156571-jestem-nowy-potrzebuje-info/

Jak to o co chodzi w tej grze?

... Robisz misje, zabijasz stworki, zbierasz kasę za którą kupujesz nowe rzeczy, dobrego peta itd. a wszystko po to aby twoja postać rosła w siłę.

3:

Zrób wszystkie misje na wyspie adeptów, jeżeli nie wiesz nic o grze to czytaj wszystko robiąc te misje...

Po zrobieniu wszystkich misji na wyspie i wyjściu na kontynent wbij ładnie 20 lvl i idź do Asystenta Podniesienia Poziomu, dostaniesz od niego Set - rzeczy +6+10 które powinny ci wystarczyć do wbicia 50 lvlu (dostaniesz wtedy kolejne rzeczy), ten set jest coś na 380 godzin (bez względu czy jesteś w grze, czy nie, czas leci).

Zbieraj kasę, za nią szukaj okazji na Aukcjach (Kup taniej, sprzedaj drożej), naprawdę bardzo dużo można w ten sposób zarobić ;)

Jak już pozbierasz trochę kasy, lvl podrośnie, to kupujesz taniego Yeti 10+60 za 4-5kk i lecisz z nim do Arid naklepać 50 lvl.

Szczegółowo nie będę pisał bo zajmie mi to wieczność, mniej więcej napisałem ci co masz zrobić aby się nie męczyć, resztę sam rozpracuj.

Poza tym co za przyjemność robić wszystko to co ktoś napisał? ;)

. . .