Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Evenor2

вℓυє

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@

Evenor2

Podałbyś jakie bony działają na moby w expowiskach i na dungi?

Wszędzie są to bonusy na potwory. Oraz zależnie jaki dungeon oraz jaka mapa.

To bony na:

- Nieumarłe

- Mistyki

- Diabły

D2Pq2tR.png

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o bony 1-5 

sa 2 rodzaje 

np hp 3k i 5k chodzi mi o to zeby ustawic max bony  zeby nie bawic sie z bonowaniem pare dni 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

o bony 1-5 

sa 2 rodzaje 

np hp 3k i 5k chodzi mi o to zeby ustawic max bony  zeby nie bawic sie z bonowaniem pare dni 

Bonusy zostaną niestety na dwa rodzaje, chcemy aby EQ perfect było w cenie na serwrze.

Jednakże uwierz mi, wystarczą czasami 4-10 zmianek i eq jest wybonowane na perfekcyjne :)

Kolejni Youtuberz zabrali się za nasz serwer! :)

Ci więksi oraz mniej popularni. Każdy u nas znajdzie swoje miejsce. Wspieramy twórców w ich pracy!

Niedługo zostaną wrzucone kolejne zapowiedzi.

D2Pq2tR.png

Opublikowano

czy jest sens rozpoczynac gre bodym? dam rade takiemu bm ?czy bedzie wycieral podloge?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

@

Evenor2

Podałbyś jakie bony działają na moby w expowiskach i na dungi?

Wszędzie są to bonusy na potwory. Oraz zależnie jaki dungeon oraz jaka mapa.

To bony na:

- Nieumarłe

- Mistyki

- Diabły

Rozumiem, że bony na potwory to mozna posiadac w kostiumie/mouncie/pecie/fryzie +kd?

x

Opublikowano

czy jest sens rozpoczynac gre bodym? dam rade takiemu bm ?czy bedzie wycieral podloge?

Zacznijmy od tego że nie ma sensu zaczynać ;) serwer długo nie postoi biorąc pod uwagę inne serwery sponsorowane przez Kamila  ;)

Opublikowano

Tak oczywiście :) klasy zostały w miarę fajnie wyrównane, każda klasa ma swoje plusy i minusy. Ale nie ma klas wyróżniających się z reszty :) kim lubisz grać możesz grać, wystarczy tylko odpowiedno zrobić eq :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Zapraszam wszystkich do Gry Projekt startuje pod moim sponsoringiem. Maciej dokłada wszelkich starań by dopiąć serwer na ostatni guzik. Mam nadzieję że serwer przypadnie wam do gustu tak jak i mi. Proszę was również żeby nie oceniać serwera pod względem plików "netmetin" byłem widziałem to nie to samo!

Podsumowując do zobaczenia na starcie ! Oczywiście z tymi co zawitają pobawić się z nami. Dla odstresowania też sobie pogram po pracy, więc jak by ktoś chciał będzie można mnie spotkać w grze ;)

-@Kamil IT, jakie już serwer sponsorowałem ??

-i czy będzie rekrutacja na TGM ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich do Gry Projekt startuje pod moim sponsoringiem. Maciej dokłada wszelkich starań by dopiąć serwer na ostatni guzik. Mam nadzieję że serwer przypadnie wam do gustu tak jak i mi. Proszę was również żeby nie oceniać serwera pod względem plików "netmetin" byłem widziałem to nie to samo!

Podsumowując do zobaczenia na starcie ! Oczywiście z tymi co zawitają pobawić się z nami. Dla odstresowania też sobie pogram po pracy, więc jak by ktoś chciał będzie można mnie spotkać w grze ;)

-@Kamil IT, jakie już serwer sponsorowałem ??

-i czy będzie rekrutacja na TGM ?

kilka było w takich sprawach pisz na gg temat nie służy do tego ;)

Opublikowano

Gówno jak każdy teraźniejszy serwer. Nasrane nowościami, rzygać się od tego chce. Nie zawitam, aczkolwiek życzę powodzenia! ;)

Opublikowano

Bardzo mi się podoba to aplikacja na talefon i czekam zobaczyć jak to będzie wyglądać.

i kiedy będzie możliwość zobaczyć aplikacje.?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Bardzo mi się podoba to aplikacja na talefon i czekam zobaczyć jak to będzie wyglądać.

i kiedy będzie możliwość zobaczyć aplikacje.?

Ciekawe czy na Ios'a będzie ^^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...