Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Evenor2

вℓυє

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taki NetMetin+Almandia nie POLECAM! Do tego Kamil sponsor haa tym bardziej nie polecam  :((  :v

Również się kolego mylisz :) Kamil sponsoruje serwer również o nazwie kaguya i jak widać wszystko w pełni jest sprawne, serwerek działa jak powinien. Wiec taka opinia nie jest trochę bezsensowna.

Owe dwa serwery nie są nawet w połowie takie jak evenor :) wiec proszę o nie łączenie tych dwóch serwerów :)

Proszę poczekać na start i wtedy wyrazić ostateczną opinie na temat serwera oraz całokształtu :)

Tak a co sądzisz o Rayen2? :3 Długo nie postał  :(

Opublikowano

Taki NetMetin+Almandia nie POLECAM! Do tego Kamil sponsor haa tym bardziej nie polecam :((:v

Również się kolego mylisz :) Kamil sponsoruje serwer również o nazwie kaguya i jak widać wszystko w pełni jest sprawne, serwerek działa jak powinien. Wiec taka opinia nie jest trochę bezsensowna.

Owe dwa serwery nie są nawet w połowie takie jak evenor :) wiec proszę o nie łączenie tych dwóch serwerów :)

Proszę poczekać na start i wtedy wyrazić ostateczną opinie na temat serwera oraz całokształtu :)

Tak a co sądzisz o Rayen2? :3 Długo nie postał :(
Kolego proszę nie myl tutaj osób prowadzących. Rayen to był serwer Kamila, a to jest nasz serwer. Kamil nie ma wglądu do naszego serwera. Tylko udostępnienia nam zasoby swojej maszyny na której stoi evenor. Proszę nie mylić jego serwerów z naszym :)

A uwierz my dopniemy wszystko na ostatni guzik, chcemy aby serwer stał długo jest to naszym głównym celem. Nie stawiamy serwera na miesiąc w którym mamy takie nadzieję na fajny serwerek na dłuższy okres :) wiec zapraszamy serdecznie kolego!

9H6xQYc.png

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, wpadnę!

Super! Cieplutko zapraszamy :)

Z niewidomych przyczyn utworzyła się druga odpowiedź. Wybaczcie mój błąd :/

9H6xQYc.png

Opublikowano

Serwer serio zapowiada się fajnie pogadałem z administracja i mogę powiedzieć, że to są naprawdę spoko mordy. Czekam na start !!

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Serwer serio zapowiada się fajnie pogadałem z administracja i mogę powiedzieć, że to są naprawdę spoko mordy. Czekam na start !!

Dzięki!! :) super motywują takie opinie, widzimy się na starcie kolego!

Jeszcze raz wielkie dzięki na pewno nie damy ciała! :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Ile jeszcze razy zamierzacie odpalić TEN SAM serwer?

Cycu do c***a, nawet Małysz po 10 odpaleniu wiadomo czego (cenzura jak za PRLu) dał sobie spokój, zachowaj resztki godności..

Cześć kolego :)

Nie zamierzamy odpalać kolejny raz tego samego serwera. No spowdziewaliśmy się owych komentarzy.

Mamy resztki godności mamy - nie trzeba się o to martwić. Spokojnie :)

I proszę nie mylić nas z Kamilem! To nie jest jego serwer, on się nie miesza w sprawy serwera. 

To jest NASZ serwer, nie KAMILA Więc proszę nie mylcie nas ...

On jedynie udostępnia nam MASZYNĘ (serwer dedykowany), na którym stoi obecnie Evenor2.

Ale dziękujemy kolego, szanujemy twoją opinię. Każdy komentarz jest dla nas ważny ten pozytywny jak i ten negatywny :)

Dziękujemy i pozdrawiamy :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Taki NetMetin+Almandia nie POLECAM! Do tego Kamil sponsor haa tym bardziej nie polecam :((:v

Kolego proszę nie myl tutaj osób prowadzących. Rayen to był serwer Kamila, a to jest nasz serwer. Kamil nie ma wglądu do naszego serwera. Tylko udostępnienia nam zasoby swojej maszyny na której stoi evenor. Proszę nie mylić jego serwerów z naszym :)

A uwierz my dopniemy wszystko na ostatni guzik, chcemy aby serwer stał długo jest to naszym głównym celem. Nie stawiamy serwera na miesiąc w którym mamy takie nadzieję na fajny serwerek na dłuższy okres :) wiec zapraszamy serdecznie kolego!

Dobra dobra gdzie jest Kamil tam jest gówno dzięki cześć jeszcze raz nie POLECAM

Opublikowano

Dobra dobra gdzie jest Kamil tam jest gówno dzięki cześć jeszcze raz nie POLECAM

Uwielbiam opinie wyssane z palca :-)

Ocena ksiżki po okładce nie jest zbtnio dorosła, na to samo wychodzi ocena serwera i całokształtu po jednej osobie.

Ale cóż ludzie potrafią się do wszystkie przyczepić :) Wyraziłeś już raz swoją negatywną opinię na temat serwera, więc nie rozumiem obecnie dlaczego robisz to ponownie. 

Bo albo wyraża się negatywną opinię o czymś. Albo wyraża się opinię negatywną z myślą o zniszczeniu publicznej opinii serwera :) Wydaje nam się iż tobie bardziej zależało na tym drugim.

Ale dziekujemy za każdą opinię :) każda opinia buduje, a te negatywne motywują nas do jeszcze lepszej pracy.

Któż wie, może akurat się przekonacie z czasem. Postaramy się aby start jednakże i tak był udany - bo taki będzie.

A serwer będzie się trzymać długo :) Gdyż to jest naszym głównym zadaniem i celem.

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Ile jeszcze razy zamierzacie odpalić TEN SAM serwer?

Cycu do c***a, nawet Małysz po 10 odpaleniu wiadomo czego (cenzura jak za PRLu) dał sobie spokój, zachowaj resztki godności..

....

Powtarzam po raz enty...

JESTEM TYLKO SPONSOREM! - MIAŁ BYĆ TRUE ALE POSZEDŁ CHLAĆ 

Opublikowano

Serwer naprawdę fajny ale obawiam się o ilość graczy. Odwiedzin na stronie "trochę" mało, forum swieci pustkami, a lajkow na fb też nie za dużo, a narazie to chyba jedyna forma reklamy.

Mam nadzieję ze wszystko się poprawi i będzie te chociaż 500+. Pobiore, zobaczę, sprawdzę i może zostanę na dłużej :)

Opublikowano

Nie widzę w prezentacji nic, co porządnie zachęciłoby mnie do zagrania na serwerze. Być może od środka to jakoś lepiej wygląda.
Nie mniej jednak powodzenia przy starcie i prowadzeniu projektu. 

JESTEM TYLKO SPONSOREM! - MIAŁ BYĆ TRUE ALE POSZEDŁ CHLAĆ 

To, że odmówił sponsoringu nie oznacza, że możesz sobie pisać brednie, które wyssałeś z palca. Pozdrawiam!

ps. mogłeś ten śmieszny tekst umieścić większą czcionką, bo nie widać.  

Opublikowano

Serwer naprawdę fajny ale obawiam się o ilość graczy. Odwiedzin na stronie "trochę" mało, forum swieci pustkami, a lajkow na fb też nie za dużo, a narazie to chyba jedyna forma reklamy.

Mam nadzieję ze wszystko się poprawi i będzie te chociaż 500+. Pobiore, zobaczę, sprawdzę i może zostanę na dłużej :)

Reklama będzie budżet zakłada: 

- 1500 zł na zapowiedzi 

- 3000 zł Serie na start 

- 1000 zł Inne (fb, banery, sms) 

Od jutra się zabiorę nie bardzo miałem czas popisać do yt ale jak macie kogoś lub ktoś chciał by nagrywać może mi podesłać kanał na GG to ogarnę tam ;)

Opublikowano

Nie widziałem brzydszej prezentacji w tym dziale niż ta, serio.

Opublikowano

Samsung was sponsoruje? Nie wydaje mi się. Wykorzystujecie ich markę (chodzi o telefon). Proszę o zmienienie tego lub usunięcie zapowiedzi. Takie znaki są prawnie chronione. xD

Opublikowano

Samsung was sponsoruje? Nie wydaje mi się. Wykorzystujecie ich markę (chodzi o telefon). Proszę o zmienienie tego lub usunięcie zapowiedzi. Takie znaki są prawnie chronione. xD

No niestsy nie sponsoruje nas :( A szkoda :)

Jest to publicznie udostępnione PSD modelu telefonu ale okej :) oczywiście logo zostanie usunięte za parę minutek :) dziękuję za cenną uwagę.

/ Logo usunięte :)

No niestety gusta są różne. Szkoda że nie trafiliśmy w twoje gusta :) Ale może do serwera się przekonasz :) kto wie

Co do reklamy. Dobrze jeszcze nie wystartowała, gdyż żaden yt jeszcze nie nagrał serii. Jednakże na naszym fanpage są ruchy po 6500osob, dodatkowo aktywność w komentarzach i miłe opinie na temat serwera. Chcemy jak największą ilość osób na starcie i aby ta liczba się utrzymała jak najdłużej. Myślimy iż uda nam się założony cel :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Taki sobie, netmetin? dać szanse? chyba nie.

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Taki sobie, netmetin? dać szanse? chyba nie.

No szkoda :) uwierz netmetin nie dorasta temu projektowi do pięt :)

Sam Kamil to przyznał - czyli twórca tego projektu pierwotnie.

Ale no cóż, może akurat się przekonasz jak serwer wystartuje. 

Będzie duża reklama więc mamy nadzieję, że gracze z chęcią przyjdą i kto wie? - Może zostaną na dłużej.

Będziemy się starać aby liczba graczy była stała i wciąż rosła. Nawet po starcie serwer będzie ciągle reklamowany aby ludzi przybywało, a nie wręcz przeciwnie ubywało :) !

To jest nasz kluczowy cel, którego się trzymamy :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Pewnie jakaś darmowa ^.^ Kamil to taka typowa cebula na reklamę pewnie też nie da :3 Na Rayen2 też obiecał reklamę no ale wyszło jak wyszło :#

Opublikowano

Brzydko to wygląda. Niektóre rzeczy dodane na siłe byleby były jako "nowość" typu tło tych run, które prezentuje się paskudnie z aktualnymi ikonami run. 

Ogólnie tak jak już wiele osób wspomniało, troche edytowane pliki netmetina, ale chociaż tyle, że coś od siebie daliście bo niektórzy nawet tego nie potrafią. 

Prezentacja paskudna, sety w większości też. Ta optymalizacja klienta to jakiś żart, bo róznicy nie widze na screenach? :D 

Opublikowano

Pewnie jakaś darmowa ^.^ Kamil to taka typowa cebula na reklamę pewnie też nie da :3 Na Rayen2 też obiecał reklamę no ale wyszło jak wyszło :#

Kolego twoja opinia na prawdę robi się męcząca. 

Jeżeli masz jakiś problem do Kamila bądź do nas na prawdę zapraszamy na TS3 wyrazisz tam swoją opinię i porozmawiasz z nami.

Porównujesz nas serwer do Rayena oraz cały team do Evenor'a. Jest to totalnie bezczelna opinia. Gdyż na siłe próbujesz obrażać nas oraz oczerniać przed resztą.

Nie wyrażasz tutaj swojej opinii, tylko usilnie próbujesz nas oczernić przed resztą użytkowników tego forum.

Więc proszę Cię przyjdź do nas, na TS3 i jak dorosła osoba wyjaśnij owy temat. Bo obecnie każda opinia jest przez ciebie negatywnie oceniana, jaka by nie była.

Pozdrawiamy. Twe konfabulacje na prawdę nie mają podkładu i są wyssane z palca.

Brzydko to wygląda. Niektóre rzeczy dodane na siłe byleby były jako "nowość" typu tło tych run, które prezentuje się paskudnie z aktualnymi ikonami run. 

Ogólnie tak jak już wiele osób wspomniało, troche edytowane pliki netmetina, ale chociaż tyle, że coś od siebie daliście bo niektórzy nawet tego nie potrafią. 

Prezentacja paskudna, sety w większości też. Ta optymalizacja klienta to jakiś żart, bo róznicy nie widze na screenach? :D

No cóż, jednym się podoba drugim nie :) Ciężko jest trafić w każde gusta.

Tak jak możesz zauważyć, w jednym zdjęciu są obiekty z cieniami - w drugim są obiekty bez cieni :) 

Co daje w miarę sporą optymalizację. Jeżeli mówisz że to są "trochę" edytowane pliki netmetina. No jesteś niestety w błędzie :)

Ale nie chcę cię na siłę przekonywać. 

Może wpadnij na start i sam zobaczysz :) Kto wie, może się przekonasz ? :)

Pozdrawiamy :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Ale może do serwera się przekonasz :)

Nawet nie wejdę, bo słyszałem różne rzeczy o osobach z administracji.

Opublikowano

No szkoda :) kierowanie się "plotkami" nie jest już chyba w modzie :-)

9H6xQYc.png

Opublikowano

No szkoda :) kierowanie się "plotkami" nie jest już chyba w modzie :-)

To nie są plotki tylko fakty ;) Kamil po raz enty chcę ludzi na hajs wyjebać ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...