Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Evenor2

вℓυє

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam wszystkich do Gry Projekt startuje pod moim sponsoringiem. Maciej dokłada wszelkich starań by dopiąć serwer na ostatni guzik. Mam nadzieję że serwer przypadnie wam do gustu tak jak i mi. Proszę was również żeby nie oceniać serwera pod względem plików "netmetin" byłem widziałem to nie to samo!

Podsumowując do zobaczenia na starcie ! Oczywiście z tymi co zawitają pobawić się z nami. Dla odstresowania też sobie pogram po pracy, więc jak by ktoś chciał będzie można mnie spotkać w grze ;)

Opublikowano

Ooo... widzę naprawdę dobry serwer,ładna grafika,,dobre systemy,nowości również są.Lecz czy serwer nie posiada większych bugów ?

Czy to jest administracja Kaguya ?

Serdecznie bym zawitał,lecz będę już gdzie indziej :)

Powodzenia,warto zawiesić OKO.

Opublikowano

Ooo... widzę naprawdę dobry serwer,ładna grafika,,dobre systemy,nowości również są.Lecz czy serwer nie posiada większych bugów ?

Witaj kolego :)

Nie administracja nie jest od serwera Kagyua :)

Jesteśmy oddzielnym zespołem, który zna się już bardzo długo. Jesteśmy z tego samego miesta więc jesteśmy zgrani i dostępni 24/7.

Serwer posiadał betę która trwała 7 dni. Nie ma żadnych bugów ani błędów. Obecnie po becie szukamy jeszcze czegoś od ponad tygodnia nic nie znaleźliśmy.

Czekamy już ze wszystkim do startu nic nie dokańczamy na ostatnią chwilę - ze wszystkim uporaliśmy się już wcześniej :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Witaj kolego :)

Nie administracja nie jest od serwera Kagyua :)

Jesteśmy oddzielnym zespołem, który zna się już bardzo długo. Jesteśmy z tego samego miesta więc jesteśmy zgrani i dostępni 24/7.

Serwer posiadał betę która trwała 7 dni. Nie ma żadnych bugów ani błędów. Obecnie po becie szukamy jeszcze czegoś od ponad tygodnia nic nie znaleźliśmy.

Czekamy już ze wszystkim do startu nic nie dokańczamy na ostatnią chwilę - ze wszystkim uporaliśmy się już wcześniej :)

Życzę powodzenia,jest dużo teraz serwerów które startują w tym podobnym czasie.

Proszę się nie Ddosować :P

Opublikowano

netmetin tak srednio mi sie to widzi ale dam szanse 

czy jesl mozliwosc bety widzialem ze zakonczona pare dni temu ale zapytac mozna

widze ze jest po 10 setow broni/zbroi  jak z dropem bedize tzreba zapierdzielac xxx dungow czy latac calymi dniami po mapach zeby ubijac bosy i metki??

ile max hp i luda wyjdzie na max eq misjach i odpalach

dalczego postanowiliscie dodac bony 6/7 na klasy?? krotko mowiac chu.jnia

dlaczego an serwie easy/pvp daliscie 2 rodzaje bonow??

bedzie dobra reklama ? bo nie chce wchodzic na serwer na ktorym znow bedize tylko 400 graczy a po paru dnaich 20

cy start da rade w piatek?

prosze o odpowiedz ale mysle ze jeszcze bede mial jakies pytania 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

widze ze jest po 10 setow broni/zbroi  jak z dropem bedize tzreba zapierdzielac xxx dungow czy latac calymi dniami po mapach zeby ubijac bosy i metki??

bedzie dobra reklama ? bo nie chce wchodzic na serwer na ktorym znow bedize tylko 400 graczy a po paru dnaich 20

- Beta niestety oficjalnie się zakończyła.

- Nie drop jest ciekawie dopasowany, nie trzeba się męczyć. Drop jest z metinów oraz bossów. WIadomo im wyżej tym troszkę ciężej - ale gospodarka musi się trzymać serwera. Ale spokojnie nie będzie to męczące iż na jedeno ulepszenie będzie trzeba latać cały dzień :) - i jeszcze spali :D

- Z max wszystkim wyjdzie około - 100k HP,  250 ludzi+, 150 potwory+

- Klasy dodaliśmy bardzo małe. Bonusy tylko w kostiumach można dodawać i w fryzurach. Normalne bonusy 6/7 dają nam HP i bonusy typu int, dex, str ... Dodaliśmy klasę do kostiumów tylko i wyłącznie dla tego aby wojny gildii, były długie i ciekawe ponieważ na to nakładamy duże znaczenie :) co zobaczycie po starcie

- Tak reklama będzie duża :) Promujemy już facebook'a. Youtuberzy będą nagrywać serię, Promowanie SMS, mail'e. Na reklamę mamy przeznaczone 2500zł - myślimy iż reklama będzie duża. Dodatkowo serwer będzie reklamowany przez cały czas, chcemy utrzymać go w miarę dłużej na rynku metina oraz aby liczba graczy była cały czas stała i w miarę wysoka :)

- Niestety nie :( start jest w sobotę na godzinkę 16:00 w sobotę, jak byśmy chcieli nie możemy zmienić daty startu :) może akurat uda ci się wpaść zobaczyć co i jak na serwerze :)

- Beta niestety oficjalnie się zakończyła.

- Nie drop jest ciekawie dopasowany, nie trzeba się męczyć. Drop jest z metinów oraz bossów. WIadomo im wyżej tym troszkę ciężej - ale gospodarka musi się trzymać serwera. Ale spokojnie nie będzie to męczące iż na jedeno ulepszenie będzie trzeba latać cały dzień :) - i jeszcze spali :D

- Z max wszystkim wyjdzie około - 100k HP,  250 ludzi+, 150 potwory+

- Klasy dodaliśmy bardzo małe. Bonusy tylko w kostiumach można dodawać i w fryzurach. Normalne bonusy 6/7 dają nam HP i bonusy typu int, dex, str ... Dodaliśmy klasę do kostiumów tylko i wyłącznie dla tego aby wojny gildii, były długie i ciekawe ponieważ na to nakładamy duże znaczenie :) co zobaczycie po starcie

- Tak reklama będzie duża :) Promujemy już facebook'a. Youtuberzy będą nagrywać serię, Promowanie SMS, mail'e. Na reklamę mamy przeznaczone 2500zł - myślimy iż reklama będzie duża. Dodatkowo serwer będzie reklamowany przez cały czas, chcemy utrzymać go w miarę dłużej na rynku metina oraz aby liczba graczy była cały czas stała i w miarę wysoka :)

- Niestety nie :( start jest w sobotę na godzinkę 16:00 w sobotę, jak byśmy chcieli nie możemy zmienić daty startu :) może akurat uda ci się wpaść zobaczyć co i jak na serwerze :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Serwer ładnie się prezentuje polecam. !

Dziękujemy! Widzimy się na starcie! :)

Nic ciekawego 2\10 nie zagram 

Szkoda :( może akurat się do nas przekonasz

D2Pq2tR.png

Opublikowano

rozumiem ze nie ma 100% na ulepszenie?

czy zmienicie bonusy na 1 typ?

i czy zmienicie niekonczace sie zmianki dodania dlonie krytyka itd ?

Opublikowano

rozumiem ze nie ma 100% na ulepszenie?

czy zmienicie bonusy na 1 typ?

i czy zmienicie niekonczace sie zmianki dodania dlonie krytyka itd ?

Niestety nie ma 100% jednakże procent ulepszania jest wysoki. Dodatkowo jest metal premium który zwiększa szansę na ulepszenie o 20% więc myślimy iż jest dobrze :) przeważnie jest to 70%-95%.

Co do dopalaczy niestsy muszą zostać tak jak jest, w stacku po x1000 są one bardzo tanie. Wystarczy że klikniesz auto dopalacz w panelu bocznym i odpala się wszystkie dopalacze jakie masz w eq i nie musisz klikać ich pojedynczo :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Ja zawitam :) grałem już na becie testach i byłem zaskoczony, więc Zapraszam i widzimy się na starcie ;)

Super! Dziękujemy za miłe opinie zachęcają nas jeszcze bardziej do pracy. Chcemy aby serwer stał w miarę długo dodatkowo mamy przygotowane aktualizacje na kolejne poziomy z czym idą jeszcze fajniejsze nowości! :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

ile musialbym wydac na kasy zeby miec full is drop pvp

30-50zł SMS'em :)

Ale wszystko możesz zdobyć w grze w prosty sposób gdyż dropią kupony na SM.

Na dodatek w aplikacji mobilnej będziemy losować codziennie kupony na Smocze Monety :) 

Chcieliśmy zminimalizować wydatki graczy na Smocze Monety aby wszystko można było zdobyć bez wydatków realnych pieniędzy :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Zapowiada się naprawdę dobry serwer na resztę wakacji, na pewno zagram.

Życzę powodzenia na starcie !

Super!! :) 

Zapraszamy serdecznie na start :)

Nie zawiedziemy nikogo :) Dajemy nasze słowo :D

D2Pq2tR.png

Opublikowano

czy przerobienie jest zawsze 100? tzn np z broni na 90 gdy chce przerobic na bron 120 mam 100?

i czy tu jest system dziesiatkowy czyli musze ulepszac od +0/9

Opublikowano

czy przerobienie jest zawsze 100? tzn np z broni na 90 gdy chce przerobic na bron 120 mam 100?

i czy tu jest system dziesiatkowy czyli musze ulepszac od +0/9

Na przerabianie najczęściej jest 90% :)

Tak od +0 do +9 - bardziej wolimy klasyczny system ulepszeń.

9H6xQYc.png

Opublikowano

jak to jest netmetin więc raczej zawiedziecie bo te pliki to nie wasza robota :) 

Opublikowano

jak to jest netmetin więc raczej zawiedziecie bo te pliki to nie wasza robota :)
Tutaj kolego jesteś w wielkim błędzie :)

Nie ma takowej opcji :) proszę nie mylić tych dwóch serwerow gdyż netmetin jest za "murzynami" w porównaniu do naszego serwera :)

Wszystko było wielokrotnie sprawdzane, testowane nie tylko przez nas ale i przez wielu beta testerów :) którzy poprą moje słowa :)

Daj nam szansę i ostateczną decyzję zatrzymaj do startu serwera :)

9H6xQYc.png

Opublikowano

Taki NetMetin+Almandia nie POLECAM! Do tego Kamil sponsor haa tym bardziej nie polecam :((:v

Również się kolego mylisz :) Kamil sponsoruje serwer również o nazwie kaguya i jak widać wszystko w pełni jest sprawne, serwerek działa jak powinien. Wiec taka opinia jest trochę bezsensowna.

Owe dwa serwery nie są nawet w połowie takie jak evenor :) wiec proszę o nie łączenie tych dwóch serwerów :)

Proszę poczekać na start i wtedy wyrazić ostateczną opinie na temat serwera oraz całokształtu :)

9H6xQYc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...