Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy telefon kupiony w salonie dostanę do ręki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość smartfonów nie ma simlocka, przynajmniej ja i osoby z mojej rodziny któryś raz z rzędu kupujemy telefon w salonie i nie ma on simlocka. Salon Ci raczej nie ściągnie, prędzej jakiś serwis lub próbować samemu.

Opublikowano

prawie kazdy telefon z orange ma simlocka 1 telefon xperia m2 simlock galaxy A5 simlock galaxy s6 edge simlock tylko ten j****y orange ma simlocki w tych j****ych telefonach 

Opublikowano

Kupiłem w orange jakieś 2 lata temu alcatela i był bez simlocka. Nie wiem jak to jest. Po prostu się sptaj czy ma simlocka ale u większości operatorów już nie ma simlocka (tak jest np. w play o ile się nie myle).

Opublikowano

Raczej nie ma simlocka w smartfonach, nawet w Orange. Jeśli będzie (mało możliwe), to można zdjąć jak umowa się skończy.

Ja rok temu kupiłem brandowany telefon z Orange (nawet pudełko), miał simlocka, lecz po kilku dniach od aktywacji karty dostałem sms z informacją i instrukcją jak zdjąć. No i telefon banglał na wszystkich sieciach. 

Jak nie chcesz jakichś simlockow to lepiej kupić na allegro lub w jakichś neonetach czy mediamarktach.

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...