Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra WWW opierająca się na budowaniu itp

SoneQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Poszukuję gry WWW, która opiera się na rozbudowywaniu swojej wioski, czy czegoś w tym stylu. Interesują mnie gry jak Ikariam, Plemiona i tego typu. Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś popularną grę, w którą gra jeszcze nawet sporo ludzi? Z góry dziękuje!

Opublikowano

Może druga część Plemion - Tribal Wars 2? Ewentualnie Anno Online, ale nie wiem jak jest tam z ilością graczy.

Opublikowano

Może druga część Plemion - Tribal Wars 2? Ewentualnie Anno Online, ale nie wiem jak jest tam z ilością graczy.

Właśnie zastanawiam się nad plemionami 2, ale nie jestem pewny co do popularności. Wydaje mi się, że ludzie zostali przy jedynce.

Opublikowano

Możesz skorzystać z programu Nox/Bluestacks (są to emulatory Androida) i grać poprzez to w takie gry jak Clash of Clans,Boom Beach i podobne gry tego typu.

Opublikowano

Właśnie zastanawiam się nad plemionami 2, ale nie jestem pewny co do popularności. Wydaje mi się, że ludzie zostali przy jedynce.

Plemiona 2 to bardzo popularna gra więc o graczy się nie martw.

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...