Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem ze sterpwnikami

MontePL

Pytanie

Opublikowano

Cześć

Mam problem ze znalezieniem sterowników od karty sieciowej, jestem świeżo po formacie szukałem już kilku i żadne nie działają proszę o pomoc!!
Z góry dzięki 

post-604541-0-61117800-1469982259_thumb.png

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znaczy ja zawsze wpisywałem to co na zdjęciu to z 1 lub  2 znalazłem i zawsze zlazłem za 1 lub 2 linkiem a teraz nic ;/

Opublikowano

Musisz znaleźć producenta i model karty. Szukasz w google strony producenta i szukasz sterowników dla danego modelu.

#Edit

Zapomniałem w ogóle zapytać, karta sieciowa zintegrowana czy nie?

Opublikowano

A gdzie mam szukać producenta i modelu karta?? jest to gdzieś napisane w komputerze ?
Co to zintegrowanej kart to nie mam bo ja miałem dokładaną czy coś :D sorrki nie znam sie na tych rzeczach :)

Opublikowano

Port (ta dziurka, do której wkładasz kabel od internetu) znajduje się na płycie głównej (ta duża płyta laminatowa) czy osobno na takiej małej płytce, która jest wpięta w płytę główną?

Opublikowano

Podaj model karty sieciowej, nikt przecież sobie nie wywróży jaką masz kartę.

W opakowaniu po karcie sieciowej powinna być płytka, ale na necie również powinny być stery, musisz źle szukać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...