Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ADMINISTRACJA

taxi2286

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostania ich aktywnosc na TS, forum i serwerze daje duuużo do myślenia chyba że się mylę ,,,,,

Jestem aktualnie na tsie, forum oraz serwerze. Ostatnio (nie licząc dzisiaj) byłem: przedwczoraj na tsie, wczoraj na forum, przedwczoraj na serwerze. Gdybym nie chorował, to siedzialbym zapewne częściej.

Dziękujemy za odpowiedz:) jesteś jedyny który w ogole coś odpisał :) A technik jest kiedyś dostępny? tyle błędów do naprawy że szkoda gadać, a przerw tech brak:) nie wspomnę o aktualizacji i zmiany klienta jak obiecywano dawno...

Tombola - Brak - kisną na koncie 23k smoczych znaków... boże po co ja kupiowalem tyle sm tutaj....

Nowy klient - Brak

Reszta Eq 85+ PVP np. helm - Brak

Nie można podbic na 9 wszystkich items

BuG DMG Łuku ? = brak naprawy , 10 dni od zgłoszenia

itp.

itd.

Bugu z lukiem nie potrafili naprawic przez pol roku na innym ich serwerze, wiec nie liczmy na cuda jakies xD

Opublikowano

Dedek ani razu nie był na serwerze. Administracja ma wyjebane w ten dział. Wcześniej zamykali tematy, które im zawadzały - tj. te w których było cokolwiek obraźliwego na temat antariska. Teraz to c**j 
Oftopowo powiem, że 2 lata temu Dedek został ojebany przez dzieciaki na serwerze cyca i tego dzieciaka technika który stał 2 tygodnie

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Administracja Olala serwer zreszta sam Sh4ke to powiedzial ze juz ma wywalone w ten serwer bo cala wina spada na niego a Matzar i Vitron gówno robia przy serwie (wiadomosc z pewnego zrodla) Wiec serwer raczej upadnie .... 

Opublikowano

Zlewka max patologia w ch******, nie dbają o was wgl, grubasy i frajerzy

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...