Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ADMINISTRACJA

taxi2286

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktoś widział ostatnio kogoś z profesjonalnej administracji oprócz 

SA Bagietka , SA Noresta 

mamy BARDZO liczna administracje SUPER PROJEKTU 

GM  Dedek 

SA   Patrixon 

SA   console

SA   Tauriel 

SA   Mark

TUT Almandoro 

TUT Soanger

Vitron ,Matzara ,Sh4ke oraz inne gwiazdy  Antaris MT2

ostania ich aktywnosc na TS, forum i serwerze daje duuużo do myślenia chyba że się mylę ,,,,,

proszę o kulturalne wypowiedzi : ) 

Opublikowano

Dajcie im spokój silver w csie sam się nie wbije.

Ale to już nudne kolego, nowego cos wymyślcie, bo prawda jest taka, że człowiek nie robot i jakoś odstresować się musi.

ale trochę racji, że administracja umerła letko 

Opublikowano

właśnie miałem już wspomnieć o tym że olali serwer... niech nikt mi nie mówi że oni mają wakacje bo ja mimo wakacji muszę pracować :>  oni też powinni się zajmować serwerem bo graczy jest poniżej 1k... 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

To prawda. Jak się uspokoiło z narzekaniem na administrację to znowu jest ich o wiele mniej. Rozumiem każdy ma prywatne życie ale po to jest ich tak duża liczba aby mogli odpocząć. Nie dogadali się ze sobą kiedy wolne ktoś bierze? I tylko biedna Bagietka została. Na wymianę to czeka się znowu kilka dni. Bo od kilku dni sprawy nie załatwiłem i w dziale wymiany na ts już nie załatwię bo się inaczej z graczem dogadałem. Co jest tam z Wami?

Miłego dnia :)

Opublikowano

Jedno info wystarczy, nawet nie obszerne. "Dajcie nam tydzień, będzie lepiej" i tyle i nikt już w niepewności nie siedzi tylko gra dalej :)

Miłego dnia :)

Opublikowano

Jedno info wystarczy, nawet nie obszerne. "Dajcie nam tydzień, będzie lepiej" i tyle i nikt już w niepewności nie siedzi tylko gra dalej :)

Na teriosie po cofce też było przepraszanie, zapewnianie, że pracują itd, że będa shopy offline, szarfy, żeby dac im szanse i jej nie zmarnują... jak wyszło? Każdy pamięta... To nie cofka sprawiła, że Terios padł (po cofce było grubo ponad 1,5 - 2k graczy). Administracja zajęła się stawianiem Enarisa. NO I TRZEBA WSPOMNIEĆ, ŻE W TAMTYM CZASIE RÓWNIEŻ GRUBO PRACOWALI NAD ANTARISEM Kappa xD

Opublikowano

Zaraz szejk wam temat zamknie i tyle waszego. I wstawi cos typu "Pracujemy nad tym. Administracja czeka na was na TS." że niby profesjonalnie a to oszołomy są... 

Opublikowano

Zaraz szejk wam temat zamknie i tyle waszego. I wstawi cos typu "Pracujemy nad tym. Administracja czeka na was na TS." że niby profesjonalnie a to oszołomy są... 

Wątpie, że zamknie... bo żeby coś zamknąć najpierw trzeba to przejrzeć. W wielu innych tematach ludzie wypowiedzieli się jak jest i wielu rzeczy nie da się zamieść już pod dywan. No chyba, że MPC znowu padnie na tydzień kappa xD

Opublikowano

Godzina 19:35. Na serwerze TS jest tylko 1 administrator Eryk, gdzie reszta supportu z Antarisa? Czy przypadkiem w tych godzinach nie powinniśmy zobaczyć w pokoju "Rozmowy z Administracją" samej administracji z prywatnego serwera Metin2?

R7v3M66.jpg

maybenow.png

Opublikowano

No cóż, przez takie durne ruchy niszczą mpc - coraz mniej osób na forum i to można zobaczyć gołym okiem.
A tak btw co do administracji to norma, jak grałem to tez nikogo nie było w freidnliscie - przez 15+h off, takze nie licz na poprawe z ich strony bo profesjonalne podejscie to oni nie będą mieli nigdy. xD

Opublikowano

[sA]Tauriel jest często, ale w godzinach w których ty najwidoczniej śpisz czyli w godzinach podczas których jest najwięcej botów.

Opublikowano
ostania ich aktywnosc na TS, forum i serwerze daje duuużo do myślenia chyba że się mylę ,,,,,

Jestem aktualnie na tsie, forum oraz serwerze. Ostatnio (nie licząc dzisiaj) byłem: przedwczoraj na tsie, wczoraj na forum, przedwczoraj na serwerze. Gdybym nie chorował, to siedzialbym zapewne częściej.

Opublikowano

Jestem aktualnie na tsie, forum oraz serwerze. Ostatnio (nie licząc dzisiaj) byłem: przedwczoraj na tsie, wczoraj na forum, przedwczoraj na serwerze. Gdybym nie chorował, to siedzialbym zapewne częściej.

Dziękujemy za odpowiedz:) jesteś jedyny który w ogole coś odpisał :)  A technik jest kiedyś dostępny? tyle błędów do naprawy że szkoda gadać, a przerw tech brak:) nie wspomnę o aktualizacji i zmiany klienta jak obiecywano dawno...

Tombola - Brak - kisną na koncie 23k smoczych znaków... boże po co ja kupiowalem tyle sm tutaj....

Nowy klient - Brak

Reszta Eq 85+ PVP np. helm - Brak

Nie można podbic na 9 wszystkich items

BuG DMG Łuku ? = brak naprawy , 10 dni od zgłoszenia  Archer bijący bosy mieczem :) no cóż jakoś trzeba sobie radzić łuk w depo się kurzy.

itp.

itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...