Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspólpraca w teamie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przerzuciłem się na rainbow six siege z CS:GO ze względu na chujową społeczność.

Zagrałem kilka meczy, w pierwszym kierowałem każdy kieruję a przegrywam robiąc 4fragi 4vs1 i przegrywamy gościu robi EJSA.

Nasz team to gówno, 0 komunikacji, w CS:GO mam prawie 2k godzin i siedziałem w goldzie 4 więc dlatego już w niego nie gram.

Co to za współpraca skoro twój team trolluje i wyrzuca bombę na ciebie i bana dostaje k***a wspólpraca w multi jest najważniejsza a każdy ma siebie w dupie i tylko wkurwiam się widząc te warzywa co giną od typa co ma 1hp

I w każdy meczu, ktoś dostaje kicka bo pisze że czitował inaczej zjebany system FairFight bo zamiast gościa zbanować to wywala go pod koniec meczu i przegrany mecz.

Są w tej grze takie coś jak rangi, najsłabsza to miedź I miałem miedź 5 ( najwyższą ) po 10wygranych i teraz mam prawie miedź I przez ten hujowy team. Kurwa napierdalam w spację piszę gdzie przeciwnicy, jeden wychodzi podczas gry.

CIEKAWE CZY KTOŚ Z WAS TO PRZECZYTA DO KOŃCA HEHE

Opublikowano

Dotrwałem do końca, Ty to masz ciężkie życie.

Opublikowano

Są grupy na fb odnośnie tej gry, może tam poszukasz kogoś? kolega w to gra i ma tam golda I bodajże. Znalazł ludzi do gry na takich grupkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...