Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isamu o swoich widzach, więc jak to jest?

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#2up

nie wiem czy to dla beki, ale po minach jutuberów nie wyglada żeby sie dobrze bawili, a akurat to uderza w scene najlepszych jutuberów więc nie wiem dlaczego to tutaj dałeś, jakby w tym eee "wywiadze" (?) był isamu czy ktoś tam to ok, ale to gówno w ogole pokrycia z tematem nie ma 

Gonciarz i Rojo najlepsi? Nie żartuj...

Opublikowano

#2up

nie wiem czy to dla beki, ale po minach jutuberów nie wyglada żeby sie dobrze bawili, a akurat to uderza w scene najlepszych jutuberów więc nie wiem dlaczego to tutaj dałeś, jakby w tym eee "wywiadze" (?) był isamu czy ktoś tam to ok, ale to gówno w ogole pokrycia z tematem nie ma 

każdy z nich to śmieć, tak jak nazwa filmiku wskazuje.

ps. pewnie dzieciaczki nie pamiętajcie, ale był kiedyś taki youtube kamil szajs (specjalnie nazwisko przekręcone) który żebrał, a raczej na dzisiejsze czasy prosił o donejty na komputer. skończyło się jego wielką kompromitacją i wyśmianiem go, a dzisiaj gonciarz zbiera po 30 tysięcy miesięcznie na patronite. widziałem że jeszcze debil od kleszcza na łbie też tam żebra 

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

@Bakany każdy ogląda to co chce - i nikogo tutaj nie bronie. Teraz na youtubie jest dużo dzieci, więc głównie wszystko jest kierowane do nich, niestety. Jeżeli polski yt ci się nie podoba no to przejdź się na angielski xD

na zagranicznych jest to samo scierwo co na PL

nigdy nie zrozumie tego po co dzieciaki oglądają takie vlogi, marnują tylko życie :)

kanały typu Abstrachuje, smiechawaTV to rozumiem bo można się pośmiać itd. ale jeżeli na vlogu ktoś opowiada przez 30 minut co robił dzisiejszego dnia to ja pytam.. Co mnie to obchodzi? :D przez tych ytberow właśnie dzisiejsze dzieciaki są niedorozwinięte

Opublikowano

rojo to akrat p******e bo nie ogladam go

ale dajcie mi innego jutubera który robi lepszą robote niż gonciarz

beczka, gonciarz, uwagie pies

poza tym filmiki gonciarza nadają się do ogladania przez niepełnoletnich co jest iglą w stogu siana teraz

#2up

jeżeli ktoś bez pozycji, widowni, talentu prosi  o piniązki to jaka bedzie reakcja? kamilos był po prostu głupi że tak zrobił, a krzyś to zaplanował więc zastanów sie komu sie bardziej pieniądze należą... chyba że jesteś tak jak kamil i nie chce Ci sie ruszyć mózgiem? bo wnioskuje że tak 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

jeżeli ktoś bez pozycji, widowni, talentu prosi  o piniązki to jaka bedzie reakcja? kamilos był po prostu głupi że tak zrobił, a krzyś to zaplanował więc zastanów sie komu sie bardziej pieniądze należą... chyba że jesteś tak jak kamil i nie chce Ci sie ruszyć mózgiem? bo wnioskuje że tak

On był swojego czasu najpopularniejszym youtuberem dzieciaczku, gdy ci wasi 16 letni idioci, jacyś rezi i inne dzieciaki, nie potrafili komputer używać. a swoją drogą co robi taki gonciarz, co? filmiki z japonii? Bo z tego co widziałem parę, to jedyne co jest tam dobrego, to montaż, a merytorycznie to dno.

https://www.youtube.com/user/marcyshan

https://www.youtube.com/channel/UCcnATEeoZj__3e7JvdNWIpA

https://www.youtube.com/channel/UCnAX2kPJ32Kyvr-BfTnDjkQ

https://www.youtube.com/channel/UC_7PqixGIdE-jjoHKMPYpGA

masz, kanały na całkowicie innym poziomie. to jest content jaki powinno się promować, a nie debili grających w gierki dla jeszcze większych debili. chociaż tego ostatniego oglądałem tylko parę filmików, to jego filmiki są bardzo przystępne i edukacyjne. internet to świetna rzecz, to samo tyczy się youtube, tylko debile (lub dzieci) nabijają oglądalność podobnym sobie debilom, więc nigdy nie będzie to dobrze funkcjonować.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

w/e jeżeli 21 latka nazywasz dzieciakiem to chyba coś Ci zaszkodziło, ale nie o tym mowa

no to jak widziałeś pare to raczej nie ma sensu żebyś sie udzielał, bo akurat dużo przydatnych informacji o dżapan daje + jak mówi swoją zmianą tj. z grubego gówna na fit ziomeczka motywuje ludzi. Co do innych gejmingowych jutuberów sie nie wypowiadam bo tego po prostu nie ogladam, bo po pierwsze nagrywają gówno co mnie nie interesuje, dwa Ci popularniejsi to zwykle przeklinające pionki wiec j**** ich

rozchodzi mi sie o to że dałeś film w którym tylko rezi nagrywa gierki (chyba?) a tam jada po innych więc imo zastanów sie czy warto cos takiego wrzucać 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

w/e jeżeli 21 latka nazywasz dzieciakiem to chyba coś Ci zaszkodziło, ale nie o tym mowa

no to jak widziałeś pare to raczej nie ma sensu żebyś sie udzielał, bo akurat dużo przydatnych informacji o dżapan daje + jak mówi swoją zmianą tj. z grubego gówna na fit ziomeczka motywuje ludzi. Co do innych gejmingowych jutuberów sie nie wypowiadam bo tego po prostu nie ogladam, bo po pierwsze nagrywają g****o co mnie nie interesuje, dwa Ci popularniejsi to zwykle przeklinające pionki wiec j**** ich

rozchodzi mi sie o to że dałeś film w którym tylko rezi nagrywa gierki (chyba?) a tam jada po innych więc imo zastanów sie czy warto cos takiego wrzucać

no, racja, strasznie quality filmy robi gonciarz xD

yyy no dzisiaj z kasią lecimy do usa na ślub, zgubiła nam się kamerka gopro, więc kupimy nową

yyy no tutaj kupiłem zupkę, bardzo smaczna, a wiecie że w japonii można coś takiego kupić? niesamowite

a właśnie, ma jeszce jakiś kanał z zapytaj beczkę, czy coś takiego. żeby z tego się w ogóle uśmiechnąć, to trzeba być cofniętym w rozwoju

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

typ sie wybil na fubu, ktory do tej pory jest gnojony a narzeka ze ktos sie na nim wybija xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pomijając już to, że zrobił grupę, która sama siebie wybija + rich MPCforum xD

pyhvh7E.png

Opublikowano

Nieraz powtarza, że "lubi pieniądze". Powiedz mi, który ytber szanuje swoich widzów i nie wymusza na nich pieniędzy? RichZone był zwykłym skokiem na hajs. Ludzie płacili aby wziąć w nim udział, żeby zobaczyć jakiegoś śmiesznego ytbera, który udaje tylko idiotę w internecie, a nie jest żadnym "celebrytą". Zastanówcie się, gdyby oni nie dostawali ani złotówki za nagrywanie, to myślicie że poświęcaliby swój czas i spamowali filmami tak jak isamu? Wtedy mieliby Was w dupie, a isamu już nie wrzucałby po 5 filmów dzielnie tylko max. 1 na tydzien jeżeli miałby ochotę. Isamu bez przerwy nagrywa filmy, dlatego że zarabia na Was pieniądze, gdyby tak nie było to nic by nie nagrywał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...